งาน กราฟ ฟิ ค ดีไซน์ เนอ ร์ graphic designer กาญจนบุรีงาน

ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  2,000 งาน กราฟ ฟิ ค ดีไซน์ เนอ ร์ graphic designer กาญจนบุรี งานที่พบ, การเสนอราคา USD

  รีบทีมการตลาดออนไลน์ งานสัญญาจ้างระยะยาว จับทีมดี รับผิดชอบงานดี จ้างยาวขันต่ำ 1 ปี - ทำคอนเทนต์ ยิง ads ทุกแพลตฟอร์ม 1 ตำแหน่ง - Graphic Design ถ่ายภาพเองได้ด้วย 1 ตำแหน่ง ขอคนที่มีความรับผิดชอบสูง ส่งงานไวงานคุณภาพ (ไม่จุกจิกโยนงานให้บริหารความรับผิดชอบตัวเองเอาเอง) ขอคนพร้อมเริ่มงานใน 7 วัน และพร้อมนัดประชุมทีม ที่ร้านหรือ บ. ลูกค้าได้ (กทม และปริมณฑล) อาทิตย์ละ 1-2 วัน ค่าตอบแทนคิดเป็นรายเดือน คุยรายละเอียดแล้วเสนอมาได้เลย

  $585 (Avg Bid)
  $585 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  เขียนโค้ดตามโจทย์4-5ข้อ วันที่19พ.. เวลา13.30-16.30(ใช้teamviewเชื่อมคอมเราแล้วมาเขียนในคอมเราค่ะ) ถ้าสนใจสามารถมาขอดูตัวอย่างโจทย์/ตัวอย่างโค้ดที่ต้องเขียนเพิ่มเติมได้และเสนอราคาได้ค่ะ สามารถเพิ่มราคาจากช่วงราคาที่กำหนดไว้ได้

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 คำเสนอราคา
  Website graphic design หมดเขตแล้ว left

  มองหากราฟฟิกดีไซน์ สามารถตกแต่งรูปถาพเพื่อลงเว็บไซต์ของบริษัท

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  electrical designer หมดเขตแล้ว left

  การออกแบบระบบไฟฟ้า เขียนแบบ เซ็นแบบ และการออกแบบระบบแจ้งเหตุเพลิงไหม้ ระบบป้องกันฟ้าผ่า การประมานราคาระบบไฟฟ้า

  $30 (Avg Bid)
  $30 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  3D Rendering Perspective หมดเขตแล้ว left

  999Perspective | 3D Perspective And 3dsMax Academy รับทำภาพ 3D Perspective/3D Animation Interior Architecture และรับสอนโปรแกรม 3dsMax ? รับทำภาพ PERSPECTIVE/3D ANIMATION รับทำภาพ PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก งานบ้าน อาคารพาณิชย์ ตึกแถว คอนโด โรงแรม รีสอร์ท งาน Interior งานตกแต่ง Kiosk หน้าร้าน ร้านค้า โชว์รูม โรงงาน คลังสินค้า งานสถาปัตยกรรมทุกประเภท ? รายละเอียดที่ต้องการ AUTOCAD PLAN / ELEVATION / SECTION BOARD / COLOR SCHEME / MOOD BOARD FURNITURE ? รายละเอียดราคาเพิ่มเติม รับทำภาพ PERSPECTIVE / 360 องศา PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก - PERSPECTIVE ราคา 999 / 1999 / 2999 / 3999 / 4999 บาท (ราคาขึ้นอยู่กับความยากง่ายและความละเอียดของงาน) ❗️หมายเหตุ : สามารถแก้ไขงานได้ 3 ครั้ง หากแก้ไขเกิน 3 ครั้ง จะคิดราคาเพิ่มครั้งละ

  $489 (Avg Bid)
  $489 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Cartoon and character PS หมดเขตแล้ว left

  Hi, My name is jing .I'm a graphic designer from Thailand.

  $35 (Avg Bid)
  $35 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  ต้องการรับสมัคร Freelance หรือ นักศึกษาฝึกงานที่มีประสบการณ์ในการทำ Graphic Design โดยใช้ Program AI เพื่อออกแบบและทำงานให้กับบริษัท ในช่วงปิดเทอม หรือ รับเป็นโปรเจคสั้นๆ

  $333 (Avg Bid)
  $333 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  jewelry designer หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบเครื่องประดับ ข้อมือ,แหวน,สร้อย เป็นต้น มีไอเดียดี มีสไตล์ที่ชัดเจน ออกแบบมากกว่า 50ชิ้น สามารถวาดมือ และใช้โปรแกรมได้

  $1061 (Avg Bid)
  $1061 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  SweetChew graphic design หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบสิ่งพิมพ์ ที่ใช้กับผลิตภัณฑ์ของเรา

  $23 (Avg Bid)
  $23 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา

  ต้องการ render ภาพสำหรับงานขาย home office 3.5 ชั้น 2 ยูนิต สำหรับงานขายต้อง ต้องการภาพภายนอก 2 ภาพ และภาพภายใน 5 ภาพ มี file skp ให้ ภายนอก ให้ และ floor plan dwg ให้ ต้องการภาพสมจริงมีแสงเงา ดูหรูหรา

  $371 (Avg Bid)
  $371 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  - ที่บริษัทกำลังทำเวปองค์กรใหม่ และจะมีทำ content เล็กๆน้อยๆ อาจจะสัปดาห์ละ 2 เรื่อง เรามีฝ่าย technic เขียน content ให้ แต่ต้องการหาพนักงานมาทำ parttime ช่วยแก้ไขให้อ่านง่าย หารูป เอาขึ้นเวป และตรวจสอบ key word ทำ SEO และ คอยดูแล schedule การทำงาน - นำ content เวป มาลงใน facebook ด้วย - ส่ง email marketing และวางแผน content - ช่วยนำเนื้อหามาลง template brochure - ช่วยแก้ไขงาน graphic เล็กๆน้อยๆ ช่วงแรกอาจจะนัดวันเข้าบริษัท เพื่อทำความเข้าใจกับงาน หลังจากนั้นอาจจะไม่ต้องเข้าแล้วแต่คุยตกลง

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  พัฒนางาน front end design ในรูปแบบ HTML CSS และ Javascript ซึ่งจะนำไปใช้ต่อกับ 2 เว็บไซต์ ได้แก่ และ ซึ่งเคยจ้าง designer เขียนโค้ดไปแล้วบางส่วนแต่ยังไม่สมบูรณ์ ลองดูในลิงค์ Google Drive ในไฟล์แนบของแต่ละโปรเจ็ค ขอบเขตงานอยู่ในไฟล์แนบ แบ่งงานเป็น 3 โปรเจ็ค เลือกทำ 1 โปรเจ็คที่คิดว่าถนัดที่สุด ขอให้เสนอราคาและระยะเวลาในการพัฒนาของโปรเจ็คที่ต้องการทำครับ สนใจแอดไลน์มาที่ Line id: paramathone

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 คำเสนอราคา
  Design project & ไทยร่วม หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr การประมูลเฉลี่ย
  30 คำเสนอราคา
  Design project หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $2166 (Avg Bid)
  $2166 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Design an Advertisement หมดเขตแล้ว left

  รับออกแบบปกหนังสือ นิตยสาร สื่อสิ่งพิมพ์ รับออกแบบ Graphic Design สื่อสิ่งพิมพ์ และสื่อโฆษณาทุกประภท - ปกหนังสือ ปกนิตยสาร โปสเตอร์ นามบัตร -portfolio Resume - แผ่นพับ ใบปลิว - เมนูอาหาร Catalog ป้ายต่างๆ - ออกแบบ Logo -รูป Profile - Timeline Facebook Fanpage advertycing

  $1655 (Avg Bid)
  $1655 การประมูลเฉลี่ย
  14 คำเสนอราคา

  ... ออกแบบกราฟฟิคต่างๆโดยเฉพาะ mobile Application - ออกแบบงานเกี่ยวกับ Branding และกราฟฟิคต่างๆที่จะนำไปใช้กับ Digital marketing เช่น เกมส์มือถือ WAP อีเมล์ - ออกแบบชิ้นงานต่างๆตามที่ทีม Branding และทีม Business Development ต้องการ คุณสมบัติผู้สมัคร - มีความรู้เกี่ยวกับโปรแกรมดีไซน์ต่างๆ: Photoshop, Flash, Adobe Illustrator - ประสบการณ์อย่างต่ำ 1 ปีในด้าน Graphic design (2D) - สนใจในเกมส์มือถือจะดีมาก

  $1207 (Avg Bid)
  $1207 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา

  ออกแบบแอพพลิเคชั่น คล้ายๆ Meber App ให้ร้านค้าเอาไปให้ลูกค้าโหลด แล้วสามารถสะสมแต้ม ส่งข่าวสาร โปรโมชั่นของทางร้านให้กับลูกค้าที่โหลดแอ้พไปติดตั้งได้

  $505 (Avg Bid)
  $505 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  1. สร้างหน้า home รายละเอียดโดยสรุปของเวป 2. หน้า about บอกถึงความเป็นมาของบริษัท 3. หน้า product บอกว่ามี product อะไรบ้าง ปัจจุบันมี 3 ชนิด มีการเปรียบเทียบ product 4. หน้า testimonial ให้ลูกค้ามา review product หรือ เราเอาจากที่ลูกค้า review ในเฟสบุ๊คมา post 5. หน้า New & Event บอกถึง รายละเอียดการออกบูธ งาน event ต่างๆที่ผ่านมา และกำลังจะถึง 6. หน้า Promotion บอกถึง Promotion ที่ผ่านมา และปัจจุบัน 7. หน้าซื้อขายสินค้า ลูกค้าสามารถซื้อสินค้า และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้...

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Create an Animation หมดเขตแล้ว left

  ต้องการทำ motion graphic หรือ animation

  $224 (Avg Bid)
  $224 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  Motion Graphic หมดเขตแล้ว left

  ถ้าลูกค้าอยากได้ งานดี และไว เรายินดีทำให้คุณ ในแบบที่คุณต้องการ ภายใต้สโคปที่กำหนด เราทำได้หลากหลายประเภท เช่น - Info Motion Graphic - Composite TVC - Event Stage ( Standby หน้างานได้ ) - Pack รายการ - Motion โปรโมทสินค้า หรือสามารถปรึกษาเกี่ยวกับงานได้เรื่อง motion ยินดีให้คำแนะนำครับ - Showreel : - Portfolio :

  $2055 (Avg Bid)
  $2055 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  รับออกแบบ packaging กล่องกระดาษทุกชนิด งาน inter งาน modern และอื่นๆ หรือ request style ได้ตามต้องการ พร้อมผลิตจากโรงงานชั้นนำ

  $352 (Avg Bid)
  $352 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Design a Website Mockup (Thais only) หมดเขตแล้ว left

  Hi there, We are looking for a Thai (!) graphic designer to support our Design department. We are currently working on a few exciting projects and need your creative help. You will need to create three options for a homepage layout + 3 additional designs once we chose one of the homepage options. You will need to allow us at least three (3) review rounds, where we will ask you to adjust the options based on our feedback. We will provide you with a company profile, a list of items that have to appear on the homepage, as well as a list of websites we like. If this sounds interesting, please contact us asap. Thank you!! P.s.: No agencies, and no copy and past cover letters please. ต้องการหา Graphic Designer ออกแบบ Layout เว็บไซต์ โดยมีรายละเอียดงานดั...

  $298 (Avg Bid)
  $298 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  $773 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ตามหา UX Designer สำหรับร่วมพัฒนาแอพริเคชั่นบน iPhone เป็นเวลา 1-2 เดือน เน้นหนักทางด้านการออกแบบ User experience เข้าใจระบบการทำเทสกับยูสเซอร์ สามารถทำเต็มเวลา ออกไปทำเทสสม่ำเสมอจนวัดผลได้จริง รับผิดชอบงานจนกระทั่ง วัดผลได้เป็นรูปเป็นร่าง มีค่าใช้จ่ายให้ 30k-40k คะ

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 คำเสนอราคา

  AppDever (แอพดีเว่อร์) ในเครือบริษัท As Your Mind เปิดรับสมัคร 1. iOS Programmer 1 ตำแหน่ง FullTime - Objective-C เป็นหลักครับ - ถ้าได้ Swift หรือ Android ด้วยก็จะดีครับ เงินเดือนประมาณ 18 - 27k 2. Graphic Designer 1 ตำแหน่ง FullTime - เน้นออกแบบ UX/UI Mobile Application / Website / Icon และ Logo - ถ้าใช้ Sketch ด้วยจะดีมากครับ เราเป็น Startup มีงาน Mobile app / Web app ทั้งจากลูกค้าและ Product ของตัวเองหลายตัว อยากได้ทีมงานไฟแรง ยังไม่เก่งไม่เป็นไร ขอให้ชอบและสนุกที่จะเรียนรู้สิ่งใหม่ๆ เสมอ ทำงานเป็นกันเอง ร่วมแชร์ความรู้และประสบการณ์กันและกัน และพร้อมที่จะโตไปด้วยกัน ตอนนี้มี ออฟฟิสอยู่ 3 ที่คือ 1. ลาดพร้าว 136 เกือบติดถนนใหญ่เดินทางสะดวก ใกล้ themall และ makro บางกะปิ 2. ลาดพร้าว 101 ใกล้ Lotus 3. รัชดาซอย 3 ใกล้ MRT พระราม 9 / ฟอร์จูนรัชดา / เซ็นทร...

  $773 (Avg Bid)
  $773 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  SM Chemical Website หมดเขตแล้ว left

  ...out email confirmation . If possible, the product data will link to an ERP database ( Winspeed). Has live chat function and customers can subscribe to our newsletter. Back office can pull the quotation data, order data and customer data. The website will have CMS to manages pages like news, promotion, career opportunities. Also include contact form and catalog request form. Also need graphic design for banners. And also do SEO. สร้าง website บริษัทโดยมี eCommerce function สำหรับสินค้าประเภทเคมี 300000 รายการ สามารถ search และแสดงผล suggested result บน search bar สามารถ login เพื่อดูราคา ทำการสร้างใบเสนอราคาเป็น PDF online และสามารถสั่งซื้อสินค้าได้ ส่ง order confirmation ทางเมล ข้อมูลสินค้า link กับฐานข้อมูลใน ERP ของบริษัท (โปรแกรม winspeed) มีระบบ live chat และ su...

  $4884 (Avg Bid)
  $4884 การประมูลเฉลี่ย
  11 คำเสนอราคา
  TCG+RPG Online หมดเขตแล้ว left

  หาทีมทำโปรเจค Trading Card Game online + RPG ใชั HTML5 มีประสบการณ์ทำ APP/Game ใช้ HTML5 หรือ Graphic Design for online Game or Entertainment 3-5เดือนและมีโอกาสค่อสัญญาหรึอตำแหน่งถาวร

  $5000 (Avg Bid)
  $5000 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Modern Interface Design for Interior Designer Aggregator 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking a talented UI designer to develop a modern, sleek interface for an interior designer aggregator. This project is strictly for the design aspect. Key Requirements: - The design should be modern in style. - The interface must be user-friendly, intuitive on both web and mobile platforms. Interactive Elements: - Incorporate animations to enhance the user experience. - Implement interactive sliders to allow for easy navigation. - Include hover effects for a dynamic touch. Ideal Skills: - Proficiency in UI/UX design with a keen eye for aesthetics. - Experience with creating modern, responsive designs for web and mobile platforms. - Familiarity with incorporating interactive elements like animations, sliders, and hover effects. If you have a portfolio showcasing...

  $105 (Avg Bid)
  $105 การประมูลเฉลี่ย
  18 คำเสนอราคา

  I am looking for an experienced web developer to create a clean and minimalist website...The freelancer page should have: - An embedded contact form for potential client inquiries. - Sections detailing the services I offer and the gear I utilize. The creative portfolio page, showcasing my short films, should have: - A comprehensive filmography of my creations. - A section to exhibit any awards and recognition that I have received. Ideal Skills: - Website Design - UX/UI Design - Graphic Design - HTML, CSS, JavaScript - Ability to craft clean and minimalist designs - Knowledgeable in embedding video sequences to a website - SEO The ideal candidate has previous experience in designing websites with video embedding and a portfolio-based platform. I would want to see their previou...

  $17 (Avg Bid)
  $17 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  Long Video Editing with Added Graphics 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for a skilled video editor for a project involving a video lasting over 5 minutes. The main tasks I need help with are cutting and trimming, as well as the addition of graphics and other videos. Key requirements: - Cut and trim a video that is ove...requirements: - Cut and trim a video that is over 5 minutes long. - Add graphics and other videos to the footage. - Skilled in video editing and production. - Experience in adding high-quality graphics to videos. - The ability to work in a timely manner is also crucial for this project. I'm looking for someone who has the experience and skillset to elevate this video through their editing and graphic design. If you have a strong understanding of video editing and can bring a creative edge to this process, I'...

  $45 (Avg Bid)
  $45 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา
  Modern Logo Designer my website is similar like envato elements 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a skilled logo designer to create a modern and minimalistic logo for my website, elememts.com. The site is a marketplace similar to Envato Elements, and I'm looking for a design that can convey the essence of the website in a simple yet appealing way. Key Requirements: - **Style**: The logo should reflect a modern and minimalistic design. It should be sleek, elegant, and not overcomplicated. - **Color**: I'm interested in incorporating the color pink in the logo, but it should be done tastefully and in a way that complements the overall design. Ideal Skills and Experience: - Proven track record in creating modern and minimalistic logos - Strong understanding of color theory and design principles - Prior experience in e-commerce or marketplace brandi...

  $66 (Avg Bid)
  $66 การประมูลเฉลี่ย
  53 คำเสนอราคา

  I'm in need of an experienced and versatile graphic designer to assist me with multiple tasks. Key Responsibilities: - Design a modern, professional logo that encapsulates my brand's identity. - Create unique, eye-catching illustrations to be used across various platforms. - Enhance my brand's identity through consistent and compelling branding materials. Ideal Skills: - Proven experience in logo design, illustration, and branding. - Ability to understand and translate a brand's core values into visual elements. - Proficiency in industry-standard design software. - Strong communication skills to understand and meet my requirements. - Creative flair and a keen eye for aesthetics. Please note that the overall style or theme for the designs is flexibl...

  $84 (Avg Bid)
  $84 การประมูลเฉลี่ย
  19 คำเสนอราคา
  Trophy icon Modern Construction Logo Design 6 วัน left

  I'm in need of a design for a modern construction company logo. My vision includes the use of gold and black colors, reflecting a sleek and modern aesthetic. Definitely looking to incorporate abstract forms into the design. I want the logo to be just the initials MC looking like a buildings or something similar. Ideal Skills & Experience: - Experience in graphic design, specifically with logo creation - Prior work with modern and sleek designs - Ability to effectively incorporate specified colors and forms - Understanding of the construction industry preferred

  $130 (Avg Bid)
  แนะนำ การันตี
  Trophy icon Brand Logo Application on Packaging 6 วัน left

  ...across all our packaging. - Brand Adherence: The ideal candidate will have experience working with brand guidelines and be able to ensure that the application of the logo adheres to our existing color scheme. - Material Consideration: The boxes and bags are mainly made of cardboard/paper, so experience with this material is a plus. Ideal Skills and Experience: - Graphic Design and Branding: A strong background in graphic design and experience in branding will be highly beneficial for this project. - Packaging Design: Experience working with packaging design and understanding of how logos translate on different materials is essential. - Attention to Detail: The ability to work precisely and maintain consistent quality across multiple items is crucial. - Understandi...

  $50 (Avg Bid)
  การันตี
  Trophy icon Realistic Crypto Art for Twitter Posts 2 วัน left

  I'm in need of a talented professional who can create captivating realistic illustrations that focus on my cryptocurrency project to use for Twitter posts. Here is our Twitter page : This job will involve: - Using your creative skills to produce unique, realistic illustra...involve: - Using your creative skills to produce unique, realistic illustrations that effectively bring concepts and strategies alive. - Designing unique, creative pieces that highlight the distinctive characteristics of my cryptocurrency project. Experience in the following would fit well with this project: - Knowledge of cryptocurrency and blockchain concepts - Proficiency in creating realistic graphic arts - Experience in designing visuals destined for social media, especially Twitter

  $30 (Avg Bid)
  การันตี

  I'm looking for a talented graphic designer to create a playful design for our beach concession stand menu. We already have a logo available in PDF format, so the design must complement this existing element. While the size of the design is not yet specified, it requires creativity and versatility to handle possible changes. Ideal Skills and Experience: - Expertise in playful, outdoor, and hospitality-themed designs - Ability to seamlessly integrate existing design elements (like logos) into a new design - Experience with flexible designs adaptable to size changes - Experience doing similar menu design projects would be beneficial

  $30 (Avg Bid)
  $30 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา

  ...Text and in the spoken language. And it must time the character mouth movements correctly or very closely. You must sign my MNDA before I can share any samples of exactly what I need made. I will own the copyright to all the images, graphics, files, programs, source code, coding, animations, text, lists, menu's, files, rendered files, AI access, native files, and source files. The Interactive 3D Graphic must also be saved as an HTML file, so I can load it to my server for the users to look at and try the graphics. I will own the copyrights to the native files, source files, rendered files, source code, Graphics, and completed files. You will send me all the full Graphics, source code, native files, and source files when completed. I will release the full milestone when the ...

  $2500 - $4500
  ปิดผนึก NDA
  $2500 - $4500
  2 คำเสนอราคา
  empresa de perfumes 6 วัน left

  I need a professional logo design for my perfume business. The logo should convey feelings of security, reliability, friendliness, and a humanized approach. Here's what I'm mainly looking for: - Dominant Color: Purple - Design Style: I want the logo to give the feeling of safety, reliability, friendliness, and humanization. Skills and Experience: - Experienced in graphic design, particularly with logo design. - Understanding of color theory, design principles and typography. - Ability to accurately incorporate the needs and vision of my business into an effective design. Looking forward to receiving proposals from designers who can bring a creative yet considerate approach to this project.

  $25 (Avg Bid)
  $25 การประมูลเฉลี่ย
  44 คำเสนอราคา

  I am seeking an experienced video editor for my educational series on YouTube. Ideal candidates will have a unique blend of skills in both video editing and graphic design, with a dash of Artificial Intelligence expertise. The preferred style is a unique mix - think a documentary, but with more visual excitement. Key requirements for this project include: - Expertise in creating educational videos - Understand how to weave in core graphic design elements with video footage - Proficiency in adding infographics, text overlays, and animations for enhanced audience engagement - Understanding of AI is desirable, though not required The final result has to be engaging, informative, and visually appealing. Let's create something amazing together. Let's revolutionize e...

  $77 (Avg Bid)
  $77 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  I need a talented designer to create a compelling and visually striking flyer for my political campaign. The core message of the flyer should be centered around my vision for a better future. Key Requirements: - The design should be modern and minimalist in style to appeal to young voters. - It should effectively convey my vision in a clear and attractive way, focusing on simplicity and impactful imagery. - The flyer should be professional, yet engaging and attention-grabbing. Campaign Colors: Green and Yellow (see attached) Campaign theme: Tireless / Bold / Dedicated Ideal Skills: - Graphic design experience, particularly in political campaign material - Proficiency in modern and minimalist design - Understanding of effective design for a young audience - Ability to ...

  $50 (Avg Bid)
  การันตี

  I'm looking to refine my logos to make them more suitable for a flyer. This will involve: - Resizing logos - Rearranging the layout - Removing any unnecessary elements These logos are currently in JPEG format. A strong candidate for this job would be someone with extensive experience in graphic design and familiarity with optimization for various print mediums. I unfortunately cannot share distinct purpose of the flyer at this stage, but the aim is to retain the logo's impact while adapting it for a smaller, flyer-friendly format.

  $25 (Avg Bid)
  $25 การประมูลเฉลี่ย
  61 คำเสนอราคา

  I'm seeking a skilled web developer for creating an AI-based headshot generator. Drawing inspiration from existing successful examples, the ideal candidate will have: - Solid experience with web-based applications development - Knowledge in AI and machine learning - An understanding of graphic design to ensure visually pleasing and accurate outputs While keeping user-friendliness as a priority, the website should: - Allow users to upload a photo and instantly receive a AI-generated headshot - Ensure the accuracy and aesthetics of the generated image - Offer an intuitive user interface for optimal user experience There is no strict deadline for this project, but regular updates on progress are expected. Interested candidates who have previously worked on similar projects or ...

  $1059 (Avg Bid)
  $1059 การประมูลเฉลี่ย
  39 คำเสนอราคา

  The main goal of my project is to create a striking interior design portfolio that highlights my top-tier work. To achieve this, there will be a focus on: - Exhibiting less than 5 of my phenomenal design projects. - Illustrating my expertise in both residential and commercial interior design. A freelancer with a strong background in graphic and interior design would be ideal for this project. Proficiency in creating visually compelling and informative portfolios is a must. Your understanding and presentation of my work should ignite interest in potential clients and effectively represent my distinct design style.

  $29 (Avg Bid)
  $29 การประมูลเฉลี่ย
  18 คำเสนอราคา
  Amazon images graphic designer 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We required product graphic designer for Amazon listings

  $10 (Avg Bid)
  $10 การประมูลเฉลี่ย
  19 คำเสนอราคา
  Minimalist Logo Design for Digital Use 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a skilled graphic designer to create a minimalist style logo that will be primarily used on digital platforms. Key Requirements: - A minimalist design style - Strong understanding of digital platform design Ideal Skills and Experience: - Proven track record in creating appealing minimalist logos - Familiarity with the nuances of digital platform design - Ability to create a logo that is versatile and scalable for various digital applications - Good communication skills and ability to take client feedback into account Please provide your portfolio showcasing your previous logo design projects, especially those that were used primarily in digital spaces or have a minimalist aesthetic.

  $1881 (Avg Bid)
  $1881 การประมูลเฉลี่ย
  27 คำเสนอราคา
  Trophy icon Modern & Minimalist Logo Recreate 6 วัน left

  I'm looking for a skilled graphic designer who can recreate a logo. The primary goal is to improve its visual appeal. Key Requirements: - Recreate the current logo in a modern and minimalistic design style - Provide the final deliverables in a variety of formats, including JPEG, PNG, SVG, and PDF. Ideal Skills: - Strong graphic design skills, with a proven track record of creating modern and minimalist designs - Proficiency in Adobe Illustrator or other relevant software - Ability to deliver high-quality work within the specified timeframe.

  $12 (Avg Bid)
  การันตี
  Instagram Graphic Designer - Modern Theme 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a skilled graphic designer who can create visually appealing Instagram posts. The theme I'm aiming for is modern and sleek. Key Requirements: - Experience with designing for Instagram - Proficiency in creating modern and sleek visuals - Understanding of effective social media design principles - Ability to incorporate advertising elements into designs The posts will mostly be static images but need to be designed in a way that captivates the audience. You should have a good grasp of visual communication and be able to deliver quality work in a timely manner.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr การประมูลเฉลี่ย
  17 คำเสนอราคา

  The home is called Majestic Manor. Be good to play off the M’s for the logo design. I'm looking for a professional logo for my mountain home business. The color scheme I have in mind is Green, Gray and Black. Key Elements: - Incorporate a mountain and a house to reflect the nature of my business. - The logo should have a modern and contemporary feel. Ideal Skills: - Strong graphic design skills. - Experience in creating modern and sleek logos. - Understanding of color psychology. - Previous experience with nature-inspired design elements (e.g. mountains, trees, etc.) is a plus. Feel free to share your portfolio of similar projects. Looking forward to seeing your creative ideas! I attached our current logo

  $25 (Avg Bid)
  การันตี

  I'm seeking a talented designer to deliver curtain drapers with a modern style for a virtual room project. The output required is PNG or JPEG image files. Key requirements are as follows: - Develop a modern drapery design. - Use textures for the color scheme. - Provide vwork in the PNG or JPEG formats. Ideal freelancers for this task would have solid experience in modern interior design, particularly in textile design, and an excellent understanding of texture-driven color schemes. Proficiency in graphic design and comfort using design software is also critical for creating the deliverable image files. Expertise in creating high-quality, realistic graphics capable of conveying the look and feel of actual draperies will be a strong advantage.

  $391 (Avg Bid)
  $391 การประมูลเฉลี่ย
  39 คำเสนอราคา
  Modern World Map with Misplaced Country Names 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for a talented designer to create a high-quality world map that will be used for printing in A1 size. The twist is, I want all the country names to be misplaced. Here are the specific requirements: - **Level of Accuracy**: The country names should be placed mostly randomly, but with a few recognizable names. This will add a fun and quirky touch to the map, making it visually interesting. - **Style**: I prefer a modern style for the map. It should look sleek, clean, and contemporary. - **Prominent Features**: I have specific countries in mind that I want to be featured more prominently. Please be ready to accommodate this request. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in graphic design, particularly in creating maps - Experience in working with a modern...

  $102 (Avg Bid)
  $102 การประมูลเฉลี่ย
  54 คำเสนอราคา