งาน กราฟ ฟิ ค ดีไซน์ เนอ ร์ graphic designer นครราชสีมางาน

ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  2,000 งาน กราฟ ฟิ ค ดีไซน์ เนอ ร์ graphic designer นครราชสีมา งานที่พบ, การเสนอราคา USD

  รีบทีมการตลาดออนไลน์ งานสัญญาจ้างระยะยาว จับทีมดี รับผิดชอบงานดี จ้างยาวขันต่ำ 1 ปี - ทำคอนเทนต์ ยิง ads ทุกแพลตฟอร์ม 1 ตำแหน่ง - Graphic Design ถ่ายภาพเองได้ด้วย 1 ตำแหน่ง ขอคนที่มีความรับผิดชอบสูง ส่งงานไวงานคุณภาพ (ไม่จุกจิกโยนงานให้บริหารความรับผิดชอบตัวเองเอาเอง) ขอคนพร้อมเริ่มงานใน 7 วัน และพร้อมนัดประชุมทีม ที่ร้านหรือ บ. ลูกค้าได้ (กทม และปริมณฑล) อาทิตย์ละ 1-2 วัน ค่าตอบแทนคิดเป็นรายเดือน คุยรายละเอียดแล้วเสนอมาได้เลย

  $585 (Avg Bid)
  $585 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  เขียนโค้ดตามโจทย์4-5ข้อ วันที่19พ.. เวลา13.30-16.30(ใช้teamviewเชื่อมคอมเราแล้วมาเขียนในคอมเราค่ะ) ถ้าสนใจสามารถมาขอดูตัวอย่างโจทย์/ตัวอย่างโค้ดที่ต้องเขียนเพิ่มเติมได้และเสนอราคาได้ค่ะ สามารถเพิ่มราคาจากช่วงราคาที่กำหนดไว้ได้

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 คำเสนอราคา
  Website graphic design หมดเขตแล้ว left

  มองหากราฟฟิกดีไซน์ สามารถตกแต่งรูปถาพเพื่อลงเว็บไซต์ของบริษัท

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  electrical designer หมดเขตแล้ว left

  การออกแบบระบบไฟฟ้า เขียนแบบ เซ็นแบบ และการออกแบบระบบแจ้งเหตุเพลิงไหม้ ระบบป้องกันฟ้าผ่า การประมานราคาระบบไฟฟ้า

  $30 (Avg Bid)
  $30 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  3D Rendering Perspective หมดเขตแล้ว left

  999Perspective | 3D Perspective And 3dsMax Academy รับทำภาพ 3D Perspective/3D Animation Interior Architecture และรับสอนโปรแกรม 3dsMax ? รับทำภาพ PERSPECTIVE/3D ANIMATION รับทำภาพ PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก งานบ้าน อาคารพาณิชย์ ตึกแถว คอนโด โรงแรม รีสอร์ท งาน Interior งานตกแต่ง Kiosk หน้าร้าน ร้านค้า โชว์รูม โรงงาน คลังสินค้า งานสถาปัตยกรรมทุกประเภท ? รายละเอียดที่ต้องการ AUTOCAD PLAN / ELEVATION / SECTION BOARD / COLOR SCHEME / MOOD BOARD FURNITURE ? รายละเอียดราคาเพิ่มเติม รับทำภาพ PERSPECTIVE / 360 องศา PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก - PERSPECTIVE ราคา 999 / 1999 / 2999 / 3999 / 4999 บาท (ราคาขึ้นอยู่กับความยากง่ายและความละเอียดของงาน) ❗️หมายเหตุ : สามารถแก้ไขงานได้ 3 ครั้ง หากแก้ไขเกิน 3 ครั้ง จะคิดราคาเพิ่มครั้งละ

  $489 (Avg Bid)
  $489 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Cartoon and character PS หมดเขตแล้ว left

  Hi, My name is jing .I'm a graphic designer from Thailand.

  $35 (Avg Bid)
  $35 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  ต้องการรับสมัคร Freelance หรือ นักศึกษาฝึกงานที่มีประสบการณ์ในการทำ Graphic Design โดยใช้ Program AI เพื่อออกแบบและทำงานให้กับบริษัท ในช่วงปิดเทอม หรือ รับเป็นโปรเจคสั้นๆ

  $333 (Avg Bid)
  $333 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  jewelry designer หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบเครื่องประดับ ข้อมือ,แหวน,สร้อย เป็นต้น มีไอเดียดี มีสไตล์ที่ชัดเจน ออกแบบมากกว่า 50ชิ้น สามารถวาดมือ และใช้โปรแกรมได้

  $1061 (Avg Bid)
  $1061 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  SweetChew graphic design หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบสิ่งพิมพ์ ที่ใช้กับผลิตภัณฑ์ของเรา

  $23 (Avg Bid)
  $23 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา

  ต้องการ render ภาพสำหรับงานขาย home office 3.5 ชั้น 2 ยูนิต สำหรับงานขายต้อง ต้องการภาพภายนอก 2 ภาพ และภาพภายใน 5 ภาพ มี file skp ให้ ภายนอก ให้ และ floor plan dwg ให้ ต้องการภาพสมจริงมีแสงเงา ดูหรูหรา

  $371 (Avg Bid)
  $371 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  - ที่บริษัทกำลังทำเวปองค์กรใหม่ และจะมีทำ content เล็กๆน้อยๆ อาจจะสัปดาห์ละ 2 เรื่อง เรามีฝ่าย technic เขียน content ให้ แต่ต้องการหาพนักงานมาทำ parttime ช่วยแก้ไขให้อ่านง่าย หารูป เอาขึ้นเวป และตรวจสอบ key word ทำ SEO และ คอยดูแล schedule การทำงาน - นำ content เวป มาลงใน facebook ด้วย - ส่ง email marketing และวางแผน content - ช่วยนำเนื้อหามาลง template brochure - ช่วยแก้ไขงาน graphic เล็กๆน้อยๆ ช่วงแรกอาจจะนัดวันเข้าบริษัท เพื่อทำความเข้าใจกับงาน หลังจากนั้นอาจจะไม่ต้องเข้าแล้วแต่คุยตกลง

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  พัฒนางาน front end design ในรูปแบบ HTML CSS และ Javascript ซึ่งจะนำไปใช้ต่อกับ 2 เว็บไซต์ ได้แก่ และ ซึ่งเคยจ้าง designer เขียนโค้ดไปแล้วบางส่วนแต่ยังไม่สมบูรณ์ ลองดูในลิงค์ Google Drive ในไฟล์แนบของแต่ละโปรเจ็ค ขอบเขตงานอยู่ในไฟล์แนบ แบ่งงานเป็น 3 โปรเจ็ค เลือกทำ 1 โปรเจ็คที่คิดว่าถนัดที่สุด ขอให้เสนอราคาและระยะเวลาในการพัฒนาของโปรเจ็คที่ต้องการทำครับ สนใจแอดไลน์มาที่ Line id: paramathone

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 คำเสนอราคา
  Design project & ไทยร่วม หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr การประมูลเฉลี่ย
  30 คำเสนอราคา
  Design project หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $2166 (Avg Bid)
  $2166 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Design an Advertisement หมดเขตแล้ว left

  รับออกแบบปกหนังสือ นิตยสาร สื่อสิ่งพิมพ์ รับออกแบบ Graphic Design สื่อสิ่งพิมพ์ และสื่อโฆษณาทุกประภท - ปกหนังสือ ปกนิตยสาร โปสเตอร์ นามบัตร -portfolio Resume - แผ่นพับ ใบปลิว - เมนูอาหาร Catalog ป้ายต่างๆ - ออกแบบ Logo -รูป Profile - Timeline Facebook Fanpage advertycing

  $1655 (Avg Bid)
  $1655 การประมูลเฉลี่ย
  14 คำเสนอราคา

  ... ออกแบบกราฟฟิคต่างๆโดยเฉพาะ mobile Application - ออกแบบงานเกี่ยวกับ Branding และกราฟฟิคต่างๆที่จะนำไปใช้กับ Digital marketing เช่น เกมส์มือถือ WAP อีเมล์ - ออกแบบชิ้นงานต่างๆตามที่ทีม Branding และทีม Business Development ต้องการ คุณสมบัติผู้สมัคร - มีความรู้เกี่ยวกับโปรแกรมดีไซน์ต่างๆ: Photoshop, Flash, Adobe Illustrator - ประสบการณ์อย่างต่ำ 1 ปีในด้าน Graphic design (2D) - สนใจในเกมส์มือถือจะดีมาก

  $1207 (Avg Bid)
  $1207 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา

  ออกแบบแอพพลิเคชั่น คล้ายๆ Meber App ให้ร้านค้าเอาไปให้ลูกค้าโหลด แล้วสามารถสะสมแต้ม ส่งข่าวสาร โปรโมชั่นของทางร้านให้กับลูกค้าที่โหลดแอ้พไปติดตั้งได้

  $505 (Avg Bid)
  $505 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  1. สร้างหน้า home รายละเอียดโดยสรุปของเวป 2. หน้า about บอกถึงความเป็นมาของบริษัท 3. หน้า product บอกว่ามี product อะไรบ้าง ปัจจุบันมี 3 ชนิด มีการเปรียบเทียบ product 4. หน้า testimonial ให้ลูกค้ามา review product หรือ เราเอาจากที่ลูกค้า review ในเฟสบุ๊คมา post 5. หน้า New & Event บอกถึง รายละเอียดการออกบูธ งาน event ต่างๆที่ผ่านมา และกำลังจะถึง 6. หน้า Promotion บอกถึง Promotion ที่ผ่านมา และปัจจุบัน 7. หน้าซื้อขายสินค้า ลูกค้าสามารถซื้อสินค้า และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้...

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Create an Animation หมดเขตแล้ว left

  ต้องการทำ motion graphic หรือ animation

  $224 (Avg Bid)
  $224 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  Motion Graphic หมดเขตแล้ว left

  ถ้าลูกค้าอยากได้ งานดี และไว เรายินดีทำให้คุณ ในแบบที่คุณต้องการ ภายใต้สโคปที่กำหนด เราทำได้หลากหลายประเภท เช่น - Info Motion Graphic - Composite TVC - Event Stage ( Standby หน้างานได้ ) - Pack รายการ - Motion โปรโมทสินค้า หรือสามารถปรึกษาเกี่ยวกับงานได้เรื่อง motion ยินดีให้คำแนะนำครับ - Showreel : - Portfolio :

  $2055 (Avg Bid)
  $2055 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  รับออกแบบ packaging กล่องกระดาษทุกชนิด งาน inter งาน modern และอื่นๆ หรือ request style ได้ตามต้องการ พร้อมผลิตจากโรงงานชั้นนำ

  $352 (Avg Bid)
  $352 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Design a Website Mockup (Thais only) หมดเขตแล้ว left

  Hi there, We are looking for a Thai (!) graphic designer to support our Design department. We are currently working on a few exciting projects and need your creative help. You will need to create three options for a homepage layout + 3 additional designs once we chose one of the homepage options. You will need to allow us at least three (3) review rounds, where we will ask you to adjust the options based on our feedback. We will provide you with a company profile, a list of items that have to appear on the homepage, as well as a list of websites we like. If this sounds interesting, please contact us asap. Thank you!! P.s.: No agencies, and no copy and past cover letters please. ต้องการหา Graphic Designer ออกแบบ Layout เว็บไซต์ โดยมีรายละเอียดงานดั...

  $298 (Avg Bid)
  $298 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  $773 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ตามหา UX Designer สำหรับร่วมพัฒนาแอพริเคชั่นบน iPhone เป็นเวลา 1-2 เดือน เน้นหนักทางด้านการออกแบบ User experience เข้าใจระบบการทำเทสกับยูสเซอร์ สามารถทำเต็มเวลา ออกไปทำเทสสม่ำเสมอจนวัดผลได้จริง รับผิดชอบงานจนกระทั่ง วัดผลได้เป็นรูปเป็นร่าง มีค่าใช้จ่ายให้ 30k-40k คะ

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 คำเสนอราคา

  AppDever (แอพดีเว่อร์) ในเครือบริษัท As Your Mind เปิดรับสมัคร 1. iOS Programmer 1 ตำแหน่ง FullTime - Objective-C เป็นหลักครับ - ถ้าได้ Swift หรือ Android ด้วยก็จะดีครับ เงินเดือนประมาณ 18 - 27k 2. Graphic Designer 1 ตำแหน่ง FullTime - เน้นออกแบบ UX/UI Mobile Application / Website / Icon และ Logo - ถ้าใช้ Sketch ด้วยจะดีมากครับ เราเป็น Startup มีงาน Mobile app / Web app ทั้งจากลูกค้าและ Product ของตัวเองหลายตัว อยากได้ทีมงานไฟแรง ยังไม่เก่งไม่เป็นไร ขอให้ชอบและสนุกที่จะเรียนรู้สิ่งใหม่ๆ เสมอ ทำงานเป็นกันเอง ร่วมแชร์ความรู้และประสบการณ์กันและกัน และพร้อมที่จะโตไปด้วยกัน ตอนนี้มี ออฟฟิสอยู่ 3 ที่คือ 1. ลาดพร้าว 136 เกือบติดถนนใหญ่เดินทางสะดวก ใกล้ themall และ makro บางกะปิ 2. ลาดพร้าว 101 ใกล้ Lotus 3. รัชดาซอย 3 ใกล้ MRT พระราม 9 / ฟอร์จูนรัชดา / เซ็นทร...

  $773 (Avg Bid)
  $773 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  SM Chemical Website หมดเขตแล้ว left

  ...out email confirmation . If possible, the product data will link to an ERP database ( Winspeed). Has live chat function and customers can subscribe to our newsletter. Back office can pull the quotation data, order data and customer data. The website will have CMS to manages pages like news, promotion, career opportunities. Also include contact form and catalog request form. Also need graphic design for banners. And also do SEO. สร้าง website บริษัทโดยมี eCommerce function สำหรับสินค้าประเภทเคมี 300000 รายการ สามารถ search และแสดงผล suggested result บน search bar สามารถ login เพื่อดูราคา ทำการสร้างใบเสนอราคาเป็น PDF online และสามารถสั่งซื้อสินค้าได้ ส่ง order confirmation ทางเมล ข้อมูลสินค้า link กับฐานข้อมูลใน ERP ของบริษัท (โปรแกรม winspeed) มีระบบ live chat และ su...

  $4884 (Avg Bid)
  $4884 การประมูลเฉลี่ย
  11 คำเสนอราคา
  TCG+RPG Online หมดเขตแล้ว left

  หาทีมทำโปรเจค Trading Card Game online + RPG ใชั HTML5 มีประสบการณ์ทำ APP/Game ใช้ HTML5 หรือ Graphic Design for online Game or Entertainment 3-5เดือนและมีโอกาสค่อสัญญาหรึอตำแหน่งถาวร

  $5000 (Avg Bid)
  $5000 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ...- Incorporating spaces for live audience interaction - Maintaining an engaging and dynamic look and feel throughout - The presentation should be nearly all based on visuals (with almost no words/sentences) - Must align with our brand identity Ideal Skills and Experience: - Expert in PowerPoint, with proven ability to design creative, professional and highly engaging presentations - Excellent graphic design skills to visually represent data and ideas in an appealing and understandable way - Knowledge of audience engagement tools and strategies for maximizing interaction during the presentation. We will be using Microsoft Teams Townhall function, broadcasting both live and in person as well as to remote staff. - Ability to take complex information and present it in a clear, user-...

  $252 (Avg Bid)
  $252 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Trophy icon Vintage Signage Artwork 6 วัน left

  I am searching for a talented graphic designer who can aid me in creating engaging sign art. Key Details: - This project involves crafting art for signage. - The artwork has to be clear and visible from a distance. It will be in an outdoor setting. - My primary goal with this signage art is to attract renters for rental units in a creative artistic space. The right candidate would ideally have: - Strong visual graphic work. - Knowledge of the settings that are needed for printing. Correct sizing and formats. - A solid understanding of visual elements (layout, type, and fonts) and a broad range of graphics and layouts for different media. The sign will be 48" x 24", the art should be portrait style, NOT landscape. 300 DPI, RGB It will be printed on vinyl ...

  $50 (Avg Bid)

  1. GameWave Logo Objectives: Representation of the Gaming Industry: Use visual elements that evoke the world of video games, such as controllers, pixels, game icons, etc. Modern and Dynamic: The logo should reflect innovation and technology associated with the gaming sector. Readability and Adaptability: Ensure the logo is clear and works well on different platforms and sizes. 2. GameWave Graphic Charter Elements to Include: Color Palette: Choose vibrant and appealing colors that capture the energy of video games while maintaining a professional look. Typography: Select modern and readable fonts that complement the spirit of GameWave. Visual Elements: Define consistent styles for icons, graphics, and illustrations that reflect the gaming industry theme. 3. Website Animations for Gam...

  $68 (Avg Bid)
  $68 การประมูลเฉลี่ย
  20 คำเสนอราคา
  Trophy icon Branding Graphical Designer for Presentations 23 ชั่วโมง left

  The main aim of this contest is to create a sampl...mix of elegant and colorful, ensuring our brand is represented in a sophisticated yet engaging way Ideal Skills and Experience: - Proven experience in graphic design, particularly in the context of corporate presentations - Strong portfolio showcasing your ability to create Infographics, Icons, and Illustrations - A good understanding of color psychology and how to use it to convey messages effectively - Excellent understanding of brand language and the ability to translate it into visual assets Note: We use Google Suite so the slides/presentations need to be done in Google Slides. This will be a long term project so the successful designer will have on-going work for a long time period Will send across files for helping...

  $190 (Avg Bid)
  เร่งด่วน การันตี

  I am in need of an experienced and creative video editor specializing in graphic-heavy editing for our intermediate level trading tutorials. Skills and Experience: - Expertise in editing tutorial videos to create engaging, graphics-rich content - Understanding of trading industry would be a plus - Ability to convey complex information in a clear and effective manner Tasks: - Take raw footage and incorporate complex graphical elements to enhance understanding and engagement - Ensure the video flows smoothly and logically - Engage the viewer and enhance their learning experience. Remember, we love an editor who isn't afraid to get creative and use visuals to tell a story.

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr การประมูลเฉลี่ย
  29 คำเสนอราคา

  I require a skilled graphic designer to develop a logo for my peanut brittle business. I am after a classic design which includes the colors yellow and burgundy. The work must be completed in PDF format. Here are the details: Design Style: - The design should exude a classic feel. It should be timeless, and confident. Color Palette: - The color scheme should primarily leverage yellow and burgundy. However, you're welcome to propose any other complementary colors that align with the classic theme (other colors like brown and gold can be included) Deliverables: - The final design should be delivered in PDF format to ensure compatibility and ease of use. Ideal Candidate: - The ideal candidate would have a portfolio of classic logo designs. - Experience with the food ind...

  $77 (Avg Bid)
  $77 การประมูลเฉลี่ย
  131 คำเสนอราคา

  Hello, I am looking for a designer to replicate a menu that we currently use, I need it replicated due to losing original files. I want it done in an .ai format so I can edit it myself.

  $287 (Avg Bid)
  NDA
  $287 การประมูลเฉลี่ย
  43 คำเสนอราคา
  Modern Trifold Menu Design 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for a talented designer to create a modern-themed trifold menu for my restaurant. The menu should be visually appealing and easy to read. Ideal skills and experience for this job include: - Proven experience with graphic design, particularly with trifold menus - Strong portfolio showcasing modern design work - Ability to understand and follow brand guidelines - Creativity and attention to detail Please include your past work in your application.

  $29 (Avg Bid)
  $29 การประมูลเฉลี่ย
  90 คำเสนอราคา

  I am seeking an experienced web designer to create a modern e-commerce website for my business with multiple product listings. Key Requirements: - Integration capabilities with various platforms including Amazon, eBay and Google Shopping. - A modern design aesthetic that will appeal to my target market. Ideal Skills: - Extensive e-commerce website development. - Proven experience in integrating online shopping platforms. - Strong graphic design skills to create a modern and user-friendly interface. - Excellent understanding of UI/UX principles. Please include relevant experience and a proposed timeline in your bid.

  $593 (Avg Bid)
  $593 การประมูลเฉลี่ย
  167 คำเสนอราคา

  I need an experienced graphic designer to create a coffee bag design for our brand. Your design should align with our brand's feel and look, which is modern and sleek. Key Elements: - Incorporate our brand logo - Include coffee origin information - Ensure the bag is fully compostable Color Scheme: Please use dark and bold colors for the design, in line with our brand's aesthetic. Experience and Skills: - Strong graphic design skills - Proficiency in Adobe Creative Suite or similar software - Familiarity with packaging design and materials - Attention to detail The successful candidate will have experience in creating contemporary packaging designs and will be able to deliver a design that not only meets, but enhances our brand's image. A portfolio ...

  $59 (Avg Bid)
  $59 การประมูลเฉลี่ย
  124 คำเสนอราคา

  I'm looking for a professional designer to format a medical book. The original content is in Word text, but we need it to be designed in a traditional, professional style, ready for offset printing in A4 size, 300 Pages in finished PDF book aprox. Some specifics include: - A4 format - 10 Chapters with text in 2 columns - Traditional and professional design style - Must to be included charts, some images and graphs - Space allocated for references on each chapter Ideal skills for this project would include: - Graphic design - Experience with book formatting - Understanding of printing requirements - Fast and dedicated working

  $369 (Avg Bid)
  $369 การประมูลเฉลี่ย
  112 คำเสนอราคา

  I'm seeking a talented pixel artist with a passion for 8-bit styling, to design and create game assets for my project. This project will require development of characters, backgrounds, and objects, requiring versatility in graphic design and a keen eye for detail. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in pixel art, specifically in 8-bit styling - Prior experience in creating game assets, including characters, objects and backgrounds - Strong portfolio of previous work showcasing a variety of assets - Good understanding of game design and player experience.

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr การประมูลเฉลี่ย
  53 คำเสนอราคา

  Title: We in need a skilled Windows app designer with expertise in XAML, to help us create a modern, visually appealing user interface. This XAML design will be implemented in a WPF desktop app, using .Net 8 and Visual Studio. A Web site in form of an app will be provided, so you just need to replicate the website (+-10 pages) to a desktop windows app. A first trial XAML simple sample should be provided to us to test compatibility with our Windows App. No coding necessary (only XAML). Must run well on Windows 7 Key Requirements: - Design style: The desired design style for the Windows app is modern. It should be clean, sleek, and on par with contemporary design trends. - XAML components: I need you to design a range of components in XAML, with a focus on: - User interface screens: ...

  $585 (Avg Bid)
  $585 การประมูลเฉลี่ย
  37 คำเสนอราคา
  Modern Logo for Security Guard App 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for a professional graphic designer to create a modern logo for my security guard app. Key Requirements: - The logo should be modern in style. - It should convey a message of technology. Please ensure the logo design is in sync with the app's industry and target audience. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in designing modern logos. - Understanding of technology-inspired design elements. - Ability to create professional and engaging visual concepts. - Familiarity with the security industry would be a plus. I'm open to your creative input and suggestions. Looking forward to seeing your proposals!

  $13 (Avg Bid)
  $13 การประมูลเฉลี่ย
  47 คำเสนอราคา

  I need a talented graphic designer with arabic language to create new banners and sections for my Shopify store based on my inspo photos and ideas. Key Tasks: - Designing promotional banners - Crafting homepage and category sections The ideal candidate for this project should possess the following: - Proficiency in graphic design and a strong portfolio that demonstrates creativity and skill - Experience designing for e-commerce stores, especially Shopify - Knowledge of Arabic language - Ability to work under a tight timeline as the project needs to be completed ASAP Your task will involve creating visually appealing and engaging designs that resonate with an Arabic-speaking audience. The designs should seamlessly blend with the existing aesthetics of the website a...

  $75 (Avg Bid)
  $75 การประมูลเฉลี่ย
  48 คำเสนอราคา

  I'm looking for an experienced designer to create a logo and business card for my company. The primary color scheme for both should be blue. Logo Design: - This should be primarily text-based, with the company name as the central focus. - The design should be modern and minimalist, reflecting a contemporary and clean aesthetic. Business Card Design: - The business card should feature the logo prominently and incorporate all necessary contact information. Ideal Skills: - Proficiency in graphic design and branding - Strong understanding of color theory and design principles - Experience in creating modern and minimalist designs Please provide a portfolio of similar work along with your proposal.

  $234 (Avg Bid)
  $234 การประมูลเฉลี่ย
  31 คำเสนอราคา

  I'm looking for a clean, minimalist logo that can effectively represent my supplement brand. The primary purpose of this logo is to serve as a visual identifier for my brand. Key Requirements: - The design should be simple and uncluttered. - It must be distinctive and easily recognizable. - The logo should reflect the health and wellness industry. Ideal Skills: - Proficiency in graphic design. - Experience in creating brand logos. - Understanding of the health and wellness sector.

  $903 (Avg Bid)
  $903 การประมูลเฉลี่ย
  162 คำเสนอราคา
  Elegant Business Card Design 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I am looking for a talented designer who can create an elegant and simple business card for me. The ideal candidate should understand the importance of subtlety and minimalism while also making the card stand out. Key elements and requirements: - Color scheme: I am open to various color schemes but I'm not a fan of fluorescent colors or colored backgrounds. Card should be white or off-white overall. Please keep this in mind. - Logo placement: The design should include my company logo. You can choose to place the logo on either the front or the back of the card. - Contact details: The business card should include my name, phone number, and email address. Ideal skills and experience for this project: - Proficiency in graphic design software - Prior experience in creati...

  $76 (Avg Bid)
  $76 การประมูลเฉลี่ย
  184 คำเสนอราคา

  I am currently in need of a freelancer with a strong background in graphic design, specifically with experience creating vintage style logos. This project centers around designing a logo for our motorcycle club, which primarily involves cruiser-style motorcycles. Thus, the designed logo should reflect this aspect as well. Ideal Experience / Skills: - Strong background in logo design - Previous work with vintage-style graphics - Understanding of cruiser motorcycle representation in design Final Product Expectations: - A vintage-styled logo that incorporates elements relevant to cruiser motorcycles. - The chosen designer should pay attention to detail, show creative depth, and keep to deadlines. Adherence to the provided specifications is a must. Looking forward to review...

  $30 (Avg Bid)
  $30 การประมูลเฉลี่ย
  115 คำเสนอราคา

  I'm looking for a creative and experienced graphic designer to create a logo for my business. The AI assistant's logo we’re going for is supposed to be both friendly and approachable. Those are the core elements I want to be shown in the logo design. This logo should incorporate specific colors in its design. The colors I have selected are blue and white. I believe these colors represent friendliness and approachability while still maintaining a professional and modern feel we’re seeking. Ideal candidates should: - Have extensive experience in logo design - Have a portfolio showcasing their ability to create friendly and welcoming designs - Understand the significance of colors in design and branding - Be able to capture and convey the essence of my AI...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr การประมูลเฉลี่ย
  117 คำเสนอราคา

  I'm looking for a talented team to create vibrant and engaging 5-10 minute entertainment videos for my YouTube channel. Key requirements: - Strong scriptwriting skills for entertaining content. - Proficient video editing skills to ensure seamless content that keeps viewers engaged. - Expertise in "bold and colorful" graphic design to reflect the energy of the content. Creativity and an eye for detail are a must in creating visuals that pop. Ideal candidates will have experience in generating entertainment content, can meet deadlines, and have a flair for capturing an audience's attention. A portfolio showcasing previous similar work will be highly appreciated. Together, we can create something truly unforgettable.

  $65 (Avg Bid)
  $65 การประมูลเฉลี่ย
  37 คำเสนอราคา
  Aesthetic Mouse Pad 6 วัน left

  I'm seeking a creative individual who can help me with a range of design needs. This includes mouse designs, keyboard pads, thumbnails, and posters, with a focus on minimalist, abstract, and nature-ins...needs. This includes mouse designs, keyboard pads, thumbnails, and posters, with a focus on minimalist, abstract, and nature-inspired styles. Key Responsibilities: - Craft unique and appealing mouse designs, keyboard pads, thumbnails, and posters. - Ensure each design adheres to minimalist, abstract, or nature-inspired themes. - Gear designs towards merchandise. Ideal Skills: - Proficiency in graphic design software. - Strong understanding of minimalist, abstract, and nature-inspired design. - Experience with merchandise design is a plus. - Strong portfolio demonstrating past...

  $23 (Avg Bid)
  $23 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา