งาน พิสูจน์ อักษร freelance กรุงเทพมหานครงาน

ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  2,000 งาน พิสูจน์ อักษร freelance กรุงเทพมหานคร งานที่พบ, การเสนอราคา USD
  รับสมัครพนักงาน หมดเขตแล้ว left

  รับสมัคร 1 ช่างเขียนเเบบ 2 เจ้าหน้าที่ จัดซื้อ 3 เจ้าหน้าที่วางแผนการผลิต 4 marketing online 4 ช่างเชิ่อม รับพรักงานประจำ และfreelance

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ด่วน!!! รับสมัคร freelance เขียนแบบ Shop drawing และ As Built drawing งานระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder (โครงการ ก่อสร้างโรงแรมย่านกทม.) รับงานไปทำเป็นJOB คุณสมบัติ 1. มีประสบการณ์งานเขียนแบบระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder 2. ใช้โปรแกรม Auto cad ในการเขียนแบบ 3. เขียนแบบรายละเอียด Shop drawing ตามที่ได้รับมอบหมายเพื่อใช้ในการทำงาน 4.มีความเข้าใจในรายละเอียดการเขียนแบบโครงสร้างและสถาปัตย์ 5.สามารถเขียนแบบแปลน,รูปด้าน,รูปตัด ได้ 6.จัดทำแบบ As built เพื่อส่งมอบให้ผู้ว่าจ้าง 7. มีความรับผิดชอบส่งงานตรงเวลา ไม่ต้องคอยตาม ติดต่อได้ตลอด และสามารถทำงานภายใต้ระยะเวลาที่จำกัดได้ 8. สามารถเดินทางเข้ามาพบ เพื่อคุยรายละเอียดงานได้เมื่อมีการนัดหมาย สถานที่ตั้งบริษัท ซอยสุขุมวิท 64 (ติด BTS ปุณณวิถี) , พระโขนงใต้, กรุงเทพฯ

  $903 (Avg Bid)
  $903 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ✿ รับสมัคร freelance : Back-end Developer - ถ้าหากอาศัยอยู่ในจังหวัดเชียงใหม่ (จะรับพิจารณาเป็นพิเศษ) ✿ ลักษณะงาน + ทำเว็บไซต์เกี่ยวกับระบบสั่งซื้อสินค้าและนำเข้าสินค้าจากประเทศจีน โดยวางลิงค์สินค้าจาก Taobao, Tmall, 1688, Alibaba และแอดมินสามารถจัดการดูแลการสั่งซื้อและแจ้งเตือนลูกค้าผ่าน SMS,Email,Line ✿ รายละเอียดงานในส่วนของ ระบบเว็บไซต์นำเข้าสินค้าจีน 1. API ดึงข้อมูลสินค้าจากเว็บซื้อสินค้าออนไลน์จากจีน - สามารถสั่งซื้อสินค้าได้จาก Taobao, Tmall, 1688,Alibaba โดยผู้ใช้ทำการวางลิงค์และเลือกสินค้าที่ต้องการ 2. นำเข้าและติดตามพัสดุ - แสดงข้อมูลสถานะเลข tracking ของประเทศจีนและไทย ในกรณีที่ผู้ใช้เลือกบริการจัดส่งถึงบ้าน โดยแอดมินจะเป็นผู้อัพเดทข้อมูลสินค้า และแจ้งเตือนผ่าน SMS, Email, Line 3. คำนวณค่าขนส่ง - คำนวณค่าขนส่ง ร้านค้าในประเทศจีน → โกดังสินค้าจีน , โกดังสินค้าจี...

  $1918 (Avg Bid)
  $1918 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  3D Rendering Perspective หมดเขตแล้ว left

  999Perspective | 3D Perspective And 3dsMax Academy รับทำภาพ 3D Perspective/3D Animation Interior Architecture และรับสอนโปรแกรม 3dsMax ? รับทำภาพ PERSPECTIVE/3D ANIMATION รับทำภาพ PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก งานบ้าน อาคารพาณิชย์ ตึกแถว คอนโด โรงแรม รีสอร์ท งาน Interior งานตกแต่ง Kiosk หน้าร้าน ร้านค้า โชว์รูม โรงงาน คลังสินค้า งานสถาปัตยกรรมทุกประเภท ? รายละเอียดที่ต้องการ AUTOCAD PLAN / ELEVATION / SECTION BOARD / COLOR SCHEME / MOOD BOARD FURNITURE ? รายละเอียดราคาเพิ่มเติม รับทำภาพ PERSPECTIVE / 360 องศา PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก - PERSPECTIVE ราคา 999 / 1999 / 2999 / 3999 / 4999 บาท (ราคาขึ้นอยู่กับความยากง่ายและความละเอียดของงาน) ❗️หมายเหตุ : สามารถแก้ไขงานได้ 3 ครั้ง หากแก้ไขเกิน 3 ครั้ง จะคิดราคาเพิ่มครั้งละ

  $489 (Avg Bid)
  $489 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Marketing (Freelance) หมดเขตแล้ว left

  Branding Online Marketing Promote สินค้าและบริการเชิงรุก

  $107 (Avg Bid)
  $107 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ต้องการทีมงาน Programmer จัดทำเว็บไซต์ bootstrap + php + MySQL โปรเจคละ 20k - 100k รายละเอียด คุณสมบัติ - มีความรู้พื้นฐานทางด้านเว็บไซต์ - พัฒนาภาษาโปรแกรม bootstrap + php + MySQL รายละเอียดงาน - พัฒนาออกแบบระบบเว็บไซต์ และอื่นๆ - สามารถทำงานเป็นทีมได้ - สามารถส่งงานตามเวลาที่กำหนด - ทำงานเป็น Part time Freelance ระยะเวลาการทำงาน - Part time Freelance 2-3 เดือน วิธีการสมัคร ส่งรายละเอียดเข้า Line id : tuindy7 รายละเอียด - ชื่อ-นามสกุล - เบอร์โทรที่สะดวกติดต่อ - ตัวอย่างผลงาน ติดต่อสอบถาม Line id : tuindy7 Tel : 0814667776 คุณตู่

  $917 (Avg Bid)
  $917 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  ขายสินค้าของบริษัทให้กับกลุ่มลูกค้า *** ไม่มีค่าสมัคร คุณสมบัติ - มีทักษะการขาย - จบปริญญาตรีขึ้นไป สามารถพูดคุยเรื่องค่าตอบแทนได้ บริษัทจะพิจารณาตามความสามารถ และความเหมาะสม บริษัท เอสอีเอเชีย ลีดาเวชั่น เซ็นเตอร์ จำกัด ติด MRT ศูนย์ประชุมแห่งชาติสิริกิติ์

  $25 - $50 / hr
  $25 - $50 / hr
  0 คำเสนอราคา

  ต้องการรับสมัคร Freelance หรือ นักศึกษาฝึกงานที่มีประสบการณ์ในการทำ Graphic Design โดยใช้ Program AI เพื่อออกแบบและทำงานให้กับบริษัท ในช่วงปิดเทอม หรือ รับเป็นโปรเจคสั้นๆ

  $333 (Avg Bid)
  $333 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  ต้องการ render ภาพสำหรับงานขาย home office 3.5 ชั้น 2 ยูนิต สำหรับงานขายต้อง ต้องการภาพภายนอก 2 ภาพ และภาพภายใน 5 ภาพ มี file skp ให้ ภายนอก ให้ และ floor plan dwg ให้ ต้องการภาพสมจริงมีแสงเงา ดูหรูหรา

  $371 (Avg Bid)
  $371 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  - ที่บริษัทกำลังทำเวปองค์กรใหม่ และจะมีทำ content เล็กๆน้อยๆ อาจจะสัปดาห์ละ 2 เรื่อง เรามีฝ่าย technic เขียน content ให้ แต่ต้องการหาพนักงานมาทำ parttime ช่วยแก้ไขให้อ่านง่าย หารูป เอาขึ้นเวป และตรวจสอบ key word ทำ SEO และ คอยดูแล schedule การทำงาน - นำ content เวป มาลงใน facebook ด้วย - ส่ง email marketing และวางแผน content - ช่วยนำเนื้อหามาลง template brochure - ช่วยแก้ไขงาน graphic เล็กๆน้อยๆ ช่วงแรกอาจจะนัดวันเข้าบริษัท เพื่อทำความเข้าใจกับงาน หลังจากนั้นอาจจะไม่ต้องเข้าแล้วแต่คุยตกลง

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  หาคนทำ Drupal8 หมดเขตแล้ว left

  ตอนนี้กำลังหา Freelance Programmer เพื่อเขียน Drupal8 อยู่ครับ อยากได้คนที่สามารถเขียน Custom ได้ด้วยครับ รายละเอียดสามารถสอบถามได้ภายทาง Line ครับ Location Based in : THAILAND Line ID : sompon_l

  $2250 (Avg Bid)
  $2250 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  พัฒนางาน front end design ในรูปแบบ HTML CSS และ Javascript ซึ่งจะนำไปใช้ต่อกับ 2 เว็บไซต์ ได้แก่ และ ซึ่งเคยจ้าง designer เขียนโค้ดไปแล้วบางส่วนแต่ยังไม่สมบูรณ์ ลองดูในลิงค์ Google Drive ในไฟล์แนบของแต่ละโปรเจ็ค ขอบเขตงานอยู่ในไฟล์แนบ แบ่งงานเป็น 3 โปรเจ็ค เลือกทำ 1 โปรเจ็คที่คิดว่าถนัดที่สุด ขอให้เสนอราคาและระยะเวลาในการพัฒนาของโปรเจ็คที่ต้องการทำครับ สนใจแอดไลน์มาที่ Line id: paramathone

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 คำเสนอราคา

  บริษัทผู้ให้บริการด้านเทคโนโลยี GPS, IOT, ERP รับสมัคร Freelance ร่วมงานดังนี้ Backend Developer ที่มี Skill ดังนี้ - Golang - Mysql Frontend Developer ที่มี Skill ดังนี้ หรือ อย่างใดอย่างหนึ่ง - Web (HTML/CSS) - Android Application (Java) - iOS Application (Swift) ลักษณะงานแบ่งเป็น Module ย่อยๆ แต่ละ Module ระยะเวลาประเมินในการทำไม่เกิน 8 ชั่วโมง (บริษัทเป็นผู้ประเมินระยะเวลา และกำหนดค่าจ้างตามระยะเวลาประเมิน สามารถเจรจาต่อรองได้ตามสมควร) วางบิลแต่ละงานได้ทันทีที่งานเสร็จ บริษัทมีงานให้ต่อเนื่อง ขอผู้ที่สามารถเดินทางเข้ามาคุยรายละเอียดที่ Office ได้อาทิตย์ละ 1 ครั้ง ประมาณ 2 ชั่วโมง ในวันทำการจันทร์ - ศุกร์ (สามารถเลือกช่วงเวลาเข้ามาคุยได้ตั้งแต่ 10:00 ถึง 21:00) ที่อยู่ Office : ติดถนนใหญ่ รามคำแหง 109, หัวหมาก บางกะปิ กรุงเทพ

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Design project & ไทยร่วม หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr การประมูลเฉลี่ย
  30 คำเสนอราคา
  Freelance Project Assistant หมดเขตแล้ว left

  ...งแวดล้อม บริษัทได้ดำเนินการโครงการในหลายประเทศทั่วโลกเป็นผลสำเร็จดี และมีความประสงค์จะเริ่มต้นโครงการในประเทศไทย ร่วมกับองค์กรต่างๆ ทั้งภารัฐและเอกชน ผ่านโครงการกองทุนภูมิอากาศที่เป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อม (Green Climate Fund) เพื่อช่วยประเทศกำลังพัฒนาในการลดก๊าซเรือนกระจก ท่านสามารถดูรายละเอียดเพิ่มเติมเกี่ยวกับบริษัทได้ที่ บริษัทเปิดรับตำแหน่ง ผู้ช่วยโครงการ freelance 1 ตำแหน่งในประเทศไทย ตามคุณสมบัติดังต่อไปนี้ คุณสมบัติผู้สมัคร 1. สัญชาติไทย ไม่จำกัดเพศและอายุ 2. วุฒิการศึกษาระดับปริญญาตรีวิศวกรรมศาสตร์ โดยเฉพาะสาขาวิศวกรรมสิ่งแวดล้อมหรือวิศวกรรมเครื่องกล ไม่จำกัดสถาบัน 3. ไม่จำเป็นต้องมีประสบการณ์ ยินดีรับบัณฑิตจบใหม่ 4. สื่อสารภาษาอังกฤษได้ดี 5. สามารถใช้โปรแกรมคอมพิวเตอร์ได้ 6. สามารถเดินทางไปเยี่ยมไซต์งานภายในกรุงเทพและปริมณฑลได้ 7. มีความรับผิดชอบ

  $266 (Avg Bid)
  พื้นที่
  $266 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Design project หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $2166 (Avg Bid)
  $2166 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  ...มีการเปรียบเทียบ product 4. หน้า testimonial ให้ลูกค้ามา review product หรือ เราเอาจากที่ลูกค้า review ในเฟสบุ๊คมา post 5. หน้า New & Event บอกถึง รายละเอียดการออกบูธ งาน event ต่างๆที่ผ่านมา และกำลังจะถึง 6. หน้า Promotion บอกถึง Promotion ที่ผ่านมา และปัจจุบัน 7. หน้าซื้อขายสินค้า ลูกค้าสามารถซื้อสินค้า และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้ skill ของ wordpress ให้ได้มากที่สุดและเร็วที่สุด รูปภาพส่วนใหญ่ มีครบแล้ว Content ส่วนใหญ่มีครบแล้ว ขาดแต่คนที่ทำ wordpress เป...

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  รับออกแบบ packaging กล่องกระดาษทุกชนิด งาน inter งาน modern และอื่นๆ หรือ request style ได้ตามต้องการ พร้อมผลิตจากโรงงานชั้นนำ

  $352 (Avg Bid)
  $352 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  เราได้ทำการเปิด บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าของบริษัทเรา ซึ้งมีประวัติลูกค้ามากกว่า 500 สถานที่ จึงต้องการ Freelance มาเพื่อทำการขาย บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าทั้งเก่าและใหม่ เราจะทำการจ้างเป็น Commission Base ซึ้งถ้าสามารถปิดการขายได้จะได้ % ของจำนวนเต็มของ contract นั้นๆ

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  รับสมัครด่วน IT Freelance หมดเขตแล้ว left

  มีความรู้เรื่อง การสร้างเวปไซต์ การปรับแต่งเวปไซต์ สำเร็จรูป(งานนี้ไม่ต้องเขียนเวปนะค่ะ) เพียงแค่เพิ่มลดปรับแต่งฟังชั่นการใช้งานไม่กี่จุดบนเวปสำเร็จรูปที่ลูกค้าเลือกแล้ว สนใจส่งprofile มาที่

  $172 (Avg Bid)
  $172 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  รับสมัคร Freelance ผู้ที่สามารถออกแบบดีไซน์ + Drawing งานให้ช่างทำไม้ สำหรับทำเฟอร์นิเจอร์ไม้ Outdoor ใช้ Program 3Ds Max หรือ Sketch Up ได้ เพื่อมาทำงานออกแบบ Prototype เฟอร์นิเจอร์ไม้ คุณสมบัติที่มองหา - มีความคิดสร้างสรรค์ รสนิยมดี - มีความรับผิดชอบสูง ตั้งใจทำงาน - เป็นผู้ที่มีวินัย มีวุฒิภาวะ และแรงจูงใจในตนเอง - มนุษยสัมพันธ์ดี - สามารถแก้ไขงานที่ออกมาตรงลูกค้าความต้องการ หรือจนกว่าลูกค้าจะพอใจ - สามารถรับ brief งานผ่าน Online หรือ นัดเจอกันเพื่อสื่อสารงานกันได้ตรงจุดประสงค์ที่สุดได้ หากทำงานคลิ๊กกัน คุยกันง่าย ส่งงานตามกำหนด จะมีงานต่อยอดเข้ามาให้

  $129 (Avg Bid)
  $129 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  ต้องการ Freelance Android ด่วนๆๆ!!! เขียนและพัฒนาแอพพลิเคชั่น spec native ทำ UI native และ Freelance IOS native ใครสนใจส่งประวัติและผลงานมาที่ 02-6321781-2

  $527 (Avg Bid)
  $527 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  Mechanical Engineer for CATIA CAD 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Project Title: Comprehensive Mechanical Design and Technical Drawing for Parasol Mechanism Project Overview: We are seeking a skilled and detail-oriented freelance mechanical engineer or designer to work on a comprehensive mechanical design project. The project involves selecting an appropriate architecture for various linkages, creating a CAD model of a mechanism, and effectively communicating through technical drawings. Project Requirements: Architecture Selection for Each Linkage Estimated Time: 3 hours Evaluation Criteria: Creation of a simplified specification sheet Identification and characterization of functions and constraints Hierarchization and creative problem-solving using FAST diagrams Proposal of solutions with clear schematics and sketches Value analysis including...

  $32 (Avg Bid)
  $32 การประมูลเฉลี่ย
  13 คำเสนอราคา
  Hybrid Reality/Fantasy Film Crowdfunding 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We're seeking to hire someone to create a crowd funding page on one of the crowd funding platforms. The goal is to raise funds for a professional 2-5 minute 'sizzle reel of a proposed TV show. We will provide the sponsorship documents from which the content may extrapolated. In other words, you will not have to do a lot of original writing. The ideal freelance should... - Be available to deliver Phase 1) of our project by 5p EST May 24, 2024. - Have experience in creating successful crowdfunding campaigns, specifically for television industry, - Understand the television genres and know how to create a page with the appropriate sensibilities for both the reality tv and fantasy genres. - Understand how to create an page that will have broad audience appeal - Demonstrate s...

  $250 - $750
  แนะนำ ปิดผนึก
  $250 - $750
  14 คำเสนอราคา
  Wordpress + python.. urgent 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Python Script Developer for Photoshop Automation & WordPress/WooCommerce Integration We are seeking a freelance Python developer to create a script that automates Photoshop tasks and integrates with WordPress/WooCommerce for product customization. The script will: Develop a Python script to automate Photoshop operations. Integrate the script with WordPress/WooCommerce to retrieve order details. Automatically open Photoshop and modify PSD files based on customer orders. Update text layers with customer input and save customized templates as JPG/PDF.

  $140 (Avg Bid)
  $140 การประมูลเฉลี่ย
  16 คำเสนอราคา

  Description We are seeking an experienced and creative jewelry artist/designer to collaborate with us on creating unique tungsten ring designs for our business. The ideal candidate will have expertise in CA...Experience working with CAD software (e.g., Rhino, Matrix, SolidWorks) and other design tools. *Strong knowledge of materials, and manufacturing techniques relevant to jewelry production. *Creative flair and ability to translate conceptual ideas into tangible design concepts. *Good communication in English, and ability to work collaboratively in a remote way. Additional Information: * This is a freelance position with the potential for ongoing collaboration on multiple design projects. *Remote candidates are welcome . Budget: *Budget is negotiable based on experience and proj...

  $96 (Avg Bid)
  $96 การประมูลเฉลี่ย
  16 คำเสนอราคา

  We are seeking a skilled freelance writer to create comprehensive documentation and set up demo data for our company's Customer Relationship Management (CRM) processes. The primary responsibility will be to research and document our existing CRM workflows, procedures, and best practices, as well as create sample data for demonstration purposes. Responsibilities: Collaborate with our CRM team to understand our current processes and requirements. Conduct thorough research and gather necessary information. Write detailed, step-by-step instructions and guidelines for various CRM processes. Ensure documentation is easy to understand and follow for both new and experienced users. Organize and structure the content logically for efficient reference. Maintain consistency in writing s...

  $10 (Avg Bid)
  $10 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  Outdoor Tourism Magazine & Separate Ad Campaign 19 ชั่วโมง left
  ยืนยันแล้ว

  I am in need of a freelance professional who can assist with the creation of a magazine to promote a small rural town in Arizona and our RV resort. We also need you to design 6 billboards and signs for our RV resort. The magazine will be composed of: 1) A 35 page magazine/brochure containing ads for local businesses, small business features, business directory, area information, etc. The design and copywriting for each page, including ads, need to be created by you. We can provide an outline and resources for reference, as well as photos. We can give you some information about the business, some guidance/references, but will need you to write the copy (using AI is fine), 2) Design of clean and modern billboards for our marketing launch, aligning with the design of your pre...

  $1000 - $1500
  แนะนำ เร่งด่วน ปิดผนึก
  $1000 - $1500
  53 คำเสนอราคา

  (Business Development Executive) (with good track record) + Must have strong Sales Managerial Experience in any B2B SaaS company OR been as a Sales Partner. + Experience in dealing with B2B + USA Market + Must be interested in taking on new challenges. + Should have hands-on experience. + Only Freelancers are Allowed (No Agencies or No Companies) Fixed Price Project: $3000 / Project

  $2075 (Avg Bid)
  $2075 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา
  Indonesian translation 6 วัน left

  I'm seeking an experienced freelance translator who can handle translation from English to Indonesia.

  $1106 (Avg Bid)
  $1106 การประมูลเฉลี่ย
  146 คำเสนอราคา
  Cosmetic Label with Luxurious Typography 16 ชั่วโมง left
  ยืนยันแล้ว

  In the pursuit of the perfect label for my cosmetics product, I'm in need of an exceptional freelance designer with a flair for typographic artistry. Ideal Candidate: - Expert in creating visually appealing and luxurious typography. - Background in graphic design, specialising in product labels. - Strong understanding of aesthetic details on cosmetic labels. - Ability to understand and implement specific design elements provided. Project Specifics: - I have particular design elements that I want to be incorporated, specifically luxurious typography. - Open to your creative suggestions on how to best enhance these elements. - Final design should not only be attractive but also align with the high-end positioning of our cosmetic product. The success of this project largely r...

  $322 (Avg Bid)
  เร่งด่วน
  $322 การประมูลเฉลี่ย
  123 คำเสนอราคา
  Boardroom Essentials: An Informative Guide 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a freelance writer to craft an engaging, informative article on boardrooms. The key aim is to provide general information for the public. Key Requirements: - The article should cover a detailed explanation of the full function of a boardroom. - It must be educational yet engaging, appealing to a wide audience. - The focus should be on clarity and simplicity, making complex concepts easily understandable. - I will need a turnaround time of 4 days. - Needs to be between 1,500 and 1,800 words - Must use 3 to 5 references in the article that will be provided upon awarding of the project. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in creating engaging, informative articles. - Good understanding of business terminologies, specifically boardroom functions. - Ab...

  $28 (Avg Bid)
  $28 การประมูลเฉลี่ย
  64 คำเสนอราคา

  We are seeking skilled freelance floral designers to join our team and assist with wedding productions. As a floral designer, your main responsibility will be to create stunning floral arrangements that enhance the overall wedding decor. You should have a strong understanding of different flower types, colors, and arrangements, as well as a keen eye for design. Attention to detail, the ability to work under tight deadlines as well as to follow instructions and work well with others on a team are essential. If you are a creative individual with a passion for floral design and have experience in the wedding industry, we would love to hear from you. Skills required: - Proficiency in floral design techniques - Knowledge of different flower types and their care - Ability to create custo...

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  Transform my basic, education-oriented PowerPoint slides into something simple but visually engaging. Your task involves: - Reimagining the slides to have a strong visual im...education-oriented PowerPoint slides into something simple but visually engaging. Your task involves: - Reimagining the slides to have a strong visual impact which can effectively educate an audience - Creatively incorporating cool tones, blues and greens, into the design while keeping it professional - Balancing intricate design details with clear, readable information presentation Ideal freelance applicants should have advanced skills in PowerPoint design and an understanding of color theory. Experience in creating educational content will be highly beneficial. I am looking forward to seeing your creativ...

  $32 (Avg Bid)
  $32 การประมูลเฉลี่ย
  60 คำเสนอราคา

  We are a women's apparel brand seeking a skilled and creative freelance video editor to edit a series of ecommerce product videos into short, engaging 10-15 second clips for our website. Project Details: Edit original video footage into high-quality 10-15 second product videos. Include shots of models walking on and off the screen as well as close-up details of the garments. Ensure seamless transitions and a cohesive look and feel across all videos. Deliver final videos in a format optimized for web display. Requirements: Proven experience in video editing, particularly for ecommerce or fashion brands. Proficiency in video editing software (e.g., Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro). Strong attention to detail and a keen eye for aesthetics. Ability to meet deadlines and work in...

  $111 (Avg Bid)
  $111 การประมูลเฉลี่ย
  41 คำเสนอราคา

  NO PHP | NO ADVANCE PAYMENTS | NO NEW FREELANCERS ACCEPTED I am looking for a skilled developer to design a hybrid travel booking mobile application, com...(including directions) - Wallet system for cash management (only to manage refunds) - accounting history - Vendor payment - Booking/cancellation/notifications/feedback The admin panel should include: - User management - Data uploading for treks - Payment management - app configurations I have more details to share with the chosen developer for further fine-tuning. Ideal Candidate: The ideal freelance candidate should have previous experience in developing similar applications with a portfolio to share. A strong command over modern tech stacks is required. Understanding of web user-interface design and mobile development i...

  $949 (Avg Bid)
  $949 การประมูลเฉลี่ย
  50 คำเสนอราคา

  I'm a graphic designer looking for freelance opportunities. I have a strong background in creating visually appealing designs for various purposes. I am proficient in using design tools and software to deliver high-quality work. I'm looking forward to exciting projects that challenge my creativity and expertise.

  $50 (Avg Bid)
  $50 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  I'm in search of a skilled freelance graphic designer with a strong proficiency in logo design. This work requires a creative thinker, capable of developing unique and clever designs. Key Requirements: - Proficient in logo design - Skilled in creating modern, minimalist designs Final Deliverables: - Raster files (JPEG, PNG) - PDF files Experience in advertising design and video creation is a plus, as the role may evolve to encompass these areas in the future. The ideal candidate will be self-disciplined and able to work effectively in a fast-paced and ever-changing environment. I look forward to your bids.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr การประมูลเฉลี่ย
  86 คำเสนอราคา

  I'm seeking a talented web developer to build an engaging e-commerce website for me. The website should be b...seeking a talented web developer to build an engaging e-commerce website for me. The website should be built on WordPress, or on framework like react aligning with the following specifications: - Includes standard e-commerce functionalities, such as a shopping cart, customer reviews, and payment gateway. - Integrates a unique 'grow a plant' game feature for users to interact with. The ideal freelance candidate for this project should have significant experience in e-commerce development, particularly on WordPress. The freelancer should also have a creative flair for integrating engaging features into a website. Previous experiences with gaming features wi...

  $121 (Avg Bid)
  $121 การประมูลเฉลี่ย
  42 คำเสนอราคา
  Behind-The-Scenes Model Documentary 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  My objective is to create short duration (5-10 minutes) documentary-style videos showcasing interesting video footage of your local models for our platform. We are hiring freelance video photographers like you, to shoot easy fashion style video shows with local female models you recruit for each project. You will be shooting projects where you are now located, with local women you invite to model for you, and we pay you from US$500 per shoot project, more once you become familiar with shooting for us. ModelsUpClose are video entertainment producers,  hiring video photographers from across the world in fashion style General Exhibition video shows since 1997.   It is essential we agree on your proposed model before starting a project. We have a Job Specification ...

  $319 (Avg Bid)
  แนะนำ
  $319 การประมูลเฉลี่ย
  18 คำเสนอราคา
  Team expansion 6 วัน left

  Yes, I know, this is not a typical freelance opportunity. However, I am looking for people with an entrepreneurial spirit to expand the team, with whom everyone gets along well. You will need a laptop or a phone for flexible work time and location-free options. If I have piqued your interest and you would like more information, feel free to contact us.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา
  Minimalist Book Cover with Bold and Bright Colors 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I am seeking a talented freelance graphic designer to create a book cover based on a provided sketch. The final cover must adhere to the layout of the sketch, but I need your expertise to enhance it with the right fonts, colors, and images or illustrations that match the sketch’s outline and theme in a more cohesive manner. PROJECT DETAILS: Dimensions: The cover will be designed in 12x18 inches (height x width). Design Elements: - Use the provided sketch as the primary layout guide. - Select and integrate suitable fonts that complement the cover's theme. - Choose a consistent color palette that aligns with the book’s genre and style. - Source or create images/illustrations that fit the sketch’s outline, ensuring they blend seamlessly with the overall design....

  $93 (Avg Bid)
  $93 การประมูลเฉลี่ย
  135 คำเสนอราคา

  I'm seeking a freelance professional to handle computer-related tasks including data entry, spreadsheet creation, word processing and software applications assistance. Requirements: - Proficiency in Windows, MacOS, or Linux operating systems - Experience with various software applications, including Microsoft Office, Adobe Creative Suite, and OpenOffice/LibreOffice - Ability to handle tasks in a timely manner This project is ideal for someone with a strong computer background and excellent attention to detail. Please apply if you meet these qualifications.

  $10 / hr (Avg Bid)
  พื้นที่
  $10 / hr การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  I am looking for a skilled developer to design a hybrid travel booking mobile application, com...(including directions) - Wallet system for cash management (only to manage refunds) - accounting history - Vendor payment - Booking/cancellation/notifications/feedback The admin panel should include: - User management - Data uploading for treks - Payment management - app configurations I have more details to share with the chosen developer for further fine-tuning. Ideal Candidate: The ideal freelance candidate should have previous experience in developing similar applications with a portfolio to share. A strong command over modern tech stacks is required. Understanding of web user-interface design and mobile development is a bonus. NO PHP | NO ADVANCE PAYMENTS | NO NEW FREELANCER...

  $860 (Avg Bid)
  $860 การประมูลเฉลี่ย
  62 คำเสนอราคา

  I have initiated the drafting of my business plan and investor deck, however, I am looking for a seasoned freelance professional to take my existing work to the next level. Particularly, I am in need of assistance in the creation of compelling visual branding elements. The suitable freelancer for this task should possess: - Proficiency in creating visually appealing branding elements - Impressive portfolio in graphic design with focus on branding - An understanding of business plans and investor decks - Ability to preserve my initial concept, yet bring fresh ideas to the table Your main responsibility will be to revamp the visual aspect of my business plan while maintaining the original essence. I am open to new ideas and novel thinking. I look forward to our potential collabora...

  $240 (Avg Bid)
  $240 การประมูลเฉลี่ย
  52 คำเสนอราคา
  Wordpress + python 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Python Script Developer for Photoshop Automation & WordPress/WooCommerce Integration We are seeking a freelance Python developer to create a script that automates Photoshop tasks and integrates with WordPress/WooCommerce for product customization. The script will: Develop a Python script to automate Photoshop operations. Integrate the script with WordPress/WooCommerce to retrieve order details. Automatically open Photoshop and modify PSD files based on customer orders. Update text layers with customer input and save customized templates as JPG/PDF.

  $151 (Avg Bid)
  $151 การประมูลเฉลี่ย
  21 คำเสนอราคา
  Wordpress and python developer -- 2 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Python Script Developer for Photoshop Automation & WordPress/WooCommerce Integration We are seeking a freelance Python developer to create a script that automates Photoshop tasks and integrates with WordPress/WooCommerce for product customization. The script will: Develop a Python script to automate Photoshop operations. Integrate the script with WordPress/WooCommerce to retrieve order details. Automatically open Photoshop and modify PSD files based on customer orders. Update text layers with customer input and save customized templates as JPG/PDF.

  $129 (Avg Bid)
  $129 การประมูลเฉลี่ย
  21 คำเสนอราคา
  Wordpress and python developer 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Python Script Developer for Photoshop Automation & WordPress/WooCommerce Integration We are seeking a freelance Python developer to create a script that automates Photoshop tasks and integrates with WordPress/WooCommerce for product customization. The script will: Develop a Python script to automate Photoshop operations. Integrate the script with WordPress/WooCommerce to retrieve order details. Automatically open Photoshop and modify PSD files based on customer orders. Update text layers with customer input and save customized templates as JPG/PDF.

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr การประมูลเฉลี่ย
  11 คำเสนอราคา

  I need a dedicated freelance professional to assist me with data research and entry for a project involving database management. The ideal candidate should have: - Proficiency in web data collection and entry - Experience in database management - Strong attention to detail and accuracy The task involves the following key aspects: - Research and collection of specific data from websites - Data entry into a database - Ensuring all data is accurately entered and categorized The data collected is crucial for managing the website, so precision and dedication to the task are paramount. I prefer to receive the data in the form of a detailed report, as it will help me optimize and manage the website more efficiently.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  44 คำเสนอราคา