งาน computer graphic graphic designer สุราษฎร์ธานีงาน

ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  2,000 งาน computer graphic graphic designer สุราษฎร์ธานี งานที่พบ, การเสนอราคา USD

  กรุณาสมัครเฉพาะในกรณีที่คุณอยู่ภายในภูมิภาคเหล่านี้: เชียงใหม่ เชียงราย สุราษฎร์ธานี และสงขลา จะต้องดาวน์โหลด/ลงชื่อเข้าใช้แอปของเราเพื่อตรวจสอบแต่ละงาน ส่วนใหญ่จะมองหาสถานที่ปฏิบัติงานอิสระที่มีตราสินค้ารถยนต์ซึ่งให้บริการน้ำมันและหล่อลื่นครบวงจร เราสนใจผู้ที่ใช้แบรนด์คาสตรอล วาโวลีน ปตท. หรือโมบิล จากนั้นส่งมอบและอนุมัติการส่ง ระยะเวลาของโครงการจะขึ้นอยู่กับจำนวนเวิร์คช็อปและความพร้อมของผู้เข้าร่วม ‐‐-------------------- Please apply only if you are located within these regions: Chiang Mai, Chiang Rai, Surat Thani & Songkla. It will be required to download/sign in our app to monitor each tasks; mainly looking around car branded independent workshops that provide the full range of oil and lubrication services. We are interested in those who are using Castrol, Val...

  $15 - $20
  พื้นที่
  $15 - $20
  0 คำเสนอราคา

  รีบทีมการตลาดออนไลน์ งานสัญญาจ้างระยะยาว จับทีมดี รับผิดชอบงานดี จ้างยาวขันต่ำ 1 ปี - ทำคอนเทนต์ ยิง ads ทุกแพลตฟอร์ม 1 ตำแหน่ง - Graphic Design ถ่ายภาพเองได้ด้วย 1 ตำแหน่ง ขอคนที่มีความรับผิดชอบสูง ส่งงานไวงานคุณภาพ (ไม่จุกจิกโยนงานให้บริหารความรับผิดชอบตัวเองเอาเอง) ขอคนพร้อมเริ่มงานใน 7 วัน และพร้อมนัดประชุมทีม ที่ร้านหรือ บ. ลูกค้าได้ (กทม และปริมณฑล) อาทิตย์ละ 1-2 วัน ค่าตอบแทนคิดเป็นรายเดือน คุยรายละเอียดแล้วเสนอมาได้เลย

  $585 (Avg Bid)
  $585 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  Website graphic design หมดเขตแล้ว left

  มองหากราฟฟิกดีไซน์ สามารถตกแต่งรูปถาพเพื่อลงเว็บไซต์ของบริษัท

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  electrical designer หมดเขตแล้ว left

  การออกแบบระบบไฟฟ้า เขียนแบบ เซ็นแบบ และการออกแบบระบบแจ้งเหตุเพลิงไหม้ ระบบป้องกันฟ้าผ่า การประมานราคาระบบไฟฟ้า

  $30 (Avg Bid)
  $30 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  3D Rendering Perspective หมดเขตแล้ว left

  999Perspective | 3D Perspective And 3dsMax Academy รับทำภาพ 3D Perspective/3D Animation Interior Architecture และรับสอนโปรแกรม 3dsMax ? รับทำภาพ PERSPECTIVE/3D ANIMATION รับทำภาพ PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก งานบ้าน อาคารพาณิชย์ ตึกแถว คอนโด โรงแรม รีสอร์ท งาน Interior งานตกแต่ง Kiosk หน้าร้าน ร้านค้า โชว์รูม โรงงาน คลังสินค้า งานสถาปัตยกรรมทุกประเภท ? รายละเอียดที่ต้องการ AUTOCAD PLAN / ELEVATION / SECTION BOARD / COLOR SCHEME / MOOD BOARD FURNITURE ? รายละเอียดราคาเพิ่มเติม รับทำภาพ PERSPECTIVE / 360 องศา PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก - PERSPECTIVE ราคา 999 / 1999 / 2999 / 3999 / 4999 บาท (ราคาขึ้นอยู่กับความยากง่ายและความละเอียดของงาน) ❗️หมายเหตุ : สามารถแก้ไขงานได้ 3 ครั้ง หากแก้ไขเกิน 3 ครั้ง จะคิดราคาเพิ่มครั้งละ

  $489 (Avg Bid)
  $489 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Cartoon and character PS หมดเขตแล้ว left

  Hi, My name is jing .I'm a graphic designer from Thailand.

  $35 (Avg Bid)
  $35 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  ต้องการรับสมัคร Freelance หรือ นักศึกษาฝึกงานที่มีประสบการณ์ในการทำ Graphic Design โดยใช้ Program AI เพื่อออกแบบและทำงานให้กับบริษัท ในช่วงปิดเทอม หรือ รับเป็นโปรเจคสั้นๆ

  $333 (Avg Bid)
  $333 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  jewelry designer หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบเครื่องประดับ ข้อมือ,แหวน,สร้อย เป็นต้น มีไอเดียดี มีสไตล์ที่ชัดเจน ออกแบบมากกว่า 50ชิ้น สามารถวาดมือ และใช้โปรแกรมได้

  $1061 (Avg Bid)
  $1061 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  SweetChew graphic design หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบสิ่งพิมพ์ ที่ใช้กับผลิตภัณฑ์ของเรา

  $23 (Avg Bid)
  $23 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา

  ต้องการ render ภาพสำหรับงานขาย home office 3.5 ชั้น 2 ยูนิต สำหรับงานขายต้อง ต้องการภาพภายนอก 2 ภาพ และภาพภายใน 5 ภาพ มี file skp ให้ ภายนอก ให้ และ floor plan dwg ให้ ต้องการภาพสมจริงมีแสงเงา ดูหรูหรา

  $371 (Avg Bid)
  $371 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  - ที่บริษัทกำลังทำเวปองค์กรใหม่ และจะมีทำ content เล็กๆน้อยๆ อาจจะสัปดาห์ละ 2 เรื่อง เรามีฝ่าย technic เขียน content ให้ แต่ต้องการหาพนักงานมาทำ parttime ช่วยแก้ไขให้อ่านง่าย หารูป เอาขึ้นเวป และตรวจสอบ key word ทำ SEO และ คอยดูแล schedule การทำงาน - นำ content เวป มาลงใน facebook ด้วย - ส่ง email marketing และวางแผน content - ช่วยนำเนื้อหามาลง template brochure - ช่วยแก้ไขงาน graphic เล็กๆน้อยๆ ช่วงแรกอาจจะนัดวันเข้าบริษัท เพื่อทำความเข้าใจกับงาน หลังจากนั้นอาจจะไม่ต้องเข้าแล้วแต่คุยตกลง

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  พัฒนางาน front end design ในรูปแบบ HTML CSS และ Javascript ซึ่งจะนำไปใช้ต่อกับ 2 เว็บไซต์ ได้แก่ และ ซึ่งเคยจ้าง designer เขียนโค้ดไปแล้วบางส่วนแต่ยังไม่สมบูรณ์ ลองดูในลิงค์ Google Drive ในไฟล์แนบของแต่ละโปรเจ็ค ขอบเขตงานอยู่ในไฟล์แนบ แบ่งงานเป็น 3 โปรเจ็ค เลือกทำ 1 โปรเจ็คที่คิดว่าถนัดที่สุด ขอให้เสนอราคาและระยะเวลาในการพัฒนาของโปรเจ็คที่ต้องการทำครับ สนใจแอดไลน์มาที่ Line id: paramathone

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 คำเสนอราคา
  Design project & ไทยร่วม หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr การประมูลเฉลี่ย
  30 คำเสนอราคา
  Design project หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $2166 (Avg Bid)
  $2166 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Design an Advertisement หมดเขตแล้ว left

  รับออกแบบปกหนังสือ นิตยสาร สื่อสิ่งพิมพ์ รับออกแบบ Graphic Design สื่อสิ่งพิมพ์ และสื่อโฆษณาทุกประภท - ปกหนังสือ ปกนิตยสาร โปสเตอร์ นามบัตร -portfolio Resume - แผ่นพับ ใบปลิว - เมนูอาหาร Catalog ป้ายต่างๆ - ออกแบบ Logo -รูป Profile - Timeline Facebook Fanpage advertycing

  $1655 (Avg Bid)
  $1655 การประมูลเฉลี่ย
  14 คำเสนอราคา

  ... ออกแบบกราฟฟิคต่างๆโดยเฉพาะ mobile Application - ออกแบบงานเกี่ยวกับ Branding และกราฟฟิคต่างๆที่จะนำไปใช้กับ Digital marketing เช่น เกมส์มือถือ WAP อีเมล์ - ออกแบบชิ้นงานต่างๆตามที่ทีม Branding และทีม Business Development ต้องการ คุณสมบัติผู้สมัคร - มีความรู้เกี่ยวกับโปรแกรมดีไซน์ต่างๆ: Photoshop, Flash, Adobe Illustrator - ประสบการณ์อย่างต่ำ 1 ปีในด้าน Graphic design (2D) - สนใจในเกมส์มือถือจะดีมาก

  $1207 (Avg Bid)
  $1207 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา

  ออกแบบสื่อการสอนโดยใช้โปรแกรมแฟลชหรือเขาเรียกอีกอย่าง ว่า computer-assisted instruction รับทำทุกบทเรียน ทุกวิชา

  $1666 (Avg Bid)
  $1666 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ผมสามารถช่วยเหลือเรื่องการลง Windows OS, setup computer, สามารถออกแบบ specification of computer สามารถสอน computer เบื้องต้นได้

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  1. สร้างหน้า home รายละเอียดโดยสรุปของเวป 2. หน้า about บอกถึงความเป็นมาของบริษัท 3. หน้า product บอกว่ามี product อะไรบ้าง ปัจจุบันมี 3 ชนิด มีการเปรียบเทียบ product 4. หน้า testimonial ให้ลูกค้ามา review product หรือ เราเอาจากที่ลูกค้า review ในเฟสบุ๊คมา post 5. หน้า New & Event บอกถึง รายละเอียดการออกบูธ งาน event ต่างๆที่ผ่านมา และกำลังจะถึง 6. หน้า Promotion บอกถึง Promotion ที่ผ่านมา และปัจจุบัน 7. หน้าซื้อขายสินค้า ลูกค้าสามารถซื้อสินค้า และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้...

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Create an Animation หมดเขตแล้ว left

  ต้องการทำ motion graphic หรือ animation

  $224 (Avg Bid)
  $224 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  Motion Graphic หมดเขตแล้ว left

  ถ้าลูกค้าอยากได้ งานดี และไว เรายินดีทำให้คุณ ในแบบที่คุณต้องการ ภายใต้สโคปที่กำหนด เราทำได้หลากหลายประเภท เช่น - Info Motion Graphic - Composite TVC - Event Stage ( Standby หน้างานได้ ) - Pack รายการ - Motion โปรโมทสินค้า หรือสามารถปรึกษาเกี่ยวกับงานได้เรื่อง motion ยินดีให้คำแนะนำครับ - Showreel : - Portfolio :

  $2055 (Avg Bid)
  $2055 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  รับออกแบบ packaging กล่องกระดาษทุกชนิด งาน inter งาน modern และอื่นๆ หรือ request style ได้ตามต้องการ พร้อมผลิตจากโรงงานชั้นนำ

  $352 (Avg Bid)
  $352 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Design a Website Mockup (Thais only) หมดเขตแล้ว left

  Hi there, We are looking for a Thai (!) graphic designer to support our Design department. We are currently working on a few exciting projects and need your creative help. You will need to create three options for a homepage layout + 3 additional designs once we chose one of the homepage options. You will need to allow us at least three (3) review rounds, where we will ask you to adjust the options based on our feedback. We will provide you with a company profile, a list of items that have to appear on the homepage, as well as a list of websites we like. If this sounds interesting, please contact us asap. Thank you!! P.s.: No agencies, and no copy and past cover letters please. ต้องการหา Graphic Designer ออกแบบ Layout เว็บไซต์ โดยมีรายละเอียดงานดั...

  $298 (Avg Bid)
  $298 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  $773 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ตามหา UX Designer สำหรับร่วมพัฒนาแอพริเคชั่นบน iPhone เป็นเวลา 1-2 เดือน เน้นหนักทางด้านการออกแบบ User experience เข้าใจระบบการทำเทสกับยูสเซอร์ สามารถทำเต็มเวลา ออกไปทำเทสสม่ำเสมอจนวัดผลได้จริง รับผิดชอบงานจนกระทั่ง วัดผลได้เป็นรูปเป็นร่าง มีค่าใช้จ่ายให้ 30k-40k คะ

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 คำเสนอราคา

  AppDever (แอพดีเว่อร์) ในเครือบริษัท As Your Mind เปิดรับสมัคร 1. iOS Programmer 1 ตำแหน่ง FullTime - Objective-C เป็นหลักครับ - ถ้าได้ Swift หรือ Android ด้วยก็จะดีครับ เงินเดือนประมาณ 18 - 27k 2. Graphic Designer 1 ตำแหน่ง FullTime - เน้นออกแบบ UX/UI Mobile Application / Website / Icon และ Logo - ถ้าใช้ Sketch ด้วยจะดีมากครับ เราเป็น Startup มีงาน Mobile app / Web app ทั้งจากลูกค้าและ Product ของตัวเองหลายตัว อยากได้ทีมงานไฟแรง ยังไม่เก่งไม่เป็นไร ขอให้ชอบและสนุกที่จะเรียนรู้สิ่งใหม่ๆ เสมอ ทำงานเป็นกันเอง ร่วมแชร์ความรู้และประสบการณ์กันและกัน และพร้อมที่จะโตไปด้วยกัน ตอนนี้มี ออฟฟิสอยู่ 3 ที่คือ 1. ลาดพร้าว 136 เกือบติดถนนใหญ่เดินทางสะดวก ใกล้ themall และ makro บางกะปิ 2. ลาดพร้าว 101 ใกล้ Lotus 3. รัชดาซอย 3 ใกล้ MRT พระราม 9 / ฟอร์จูนรัชดา / เซ็นทร...

  $773 (Avg Bid)
  $773 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  SM Chemical Website หมดเขตแล้ว left

  ...out email confirmation . If possible, the product data will link to an ERP database ( Winspeed). Has live chat function and customers can subscribe to our newsletter. Back office can pull the quotation data, order data and customer data. The website will have CMS to manages pages like news, promotion, career opportunities. Also include contact form and catalog request form. Also need graphic design for banners. And also do SEO. สร้าง website บริษัทโดยมี eCommerce function สำหรับสินค้าประเภทเคมี 300000 รายการ สามารถ search และแสดงผล suggested result บน search bar สามารถ login เพื่อดูราคา ทำการสร้างใบเสนอราคาเป็น PDF online และสามารถสั่งซื้อสินค้าได้ ส่ง order confirmation ทางเมล ข้อมูลสินค้า link กับฐานข้อมูลใน ERP ของบริษัท (โปรแกรม winspeed) มีระบบ live chat และ su...

  $4884 (Avg Bid)
  $4884 การประมูลเฉลี่ย
  11 คำเสนอราคา
  TCG+RPG Online หมดเขตแล้ว left

  หาทีมทำโปรเจค Trading Card Game online + RPG ใชั HTML5 มีประสบการณ์ทำ APP/Game ใช้ HTML5 หรือ Graphic Design for online Game or Entertainment 3-5เดือนและมีโอกาสค่อสัญญาหรึอตำแหน่งถาวร

  $5000 (Avg Bid)
  $5000 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  I'm looking for a skilled designer who can bring to life a grungy/Asian vintage merch roll-out for my next drop. The design should be inspired by Asian motifs, incorporate distressed textures, and feature vintage typography. Additionally, I'd like the design to include grungy, beautiful Asian women. The final goal is to create a series of merchandise including t-shirts, hoodies, accessories, and sweatpants. Key Requirements: - Proficiency in designing grungy/Asian vintage style - Strong sense of incorporating Asian motifs, distressed textures, and vintage typography - Ability to create appealing visuals of grungy, beautiful Asian women - Experience with designing merchandise for young adults in particular - Ideally, a portfolio reflecting similar projects would be a huge ...

  $300 (Avg Bid)
  การันตี
  Female Content Writer for Adult Stories 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in search of a female content writer who can create romantic, sensual adult erotic stories targeted at women. Ideal Writer: - Must be a female writer to ensure the story is authentic and resonates with the target audience - Experience in wri...writer to ensure the story is authentic and resonates with the target audience - Experience in writing adult content - Ability to write in a romantic, sensual tone - Proven understanding of the nuanced differences in approach when targeting a female audience The story should be: - Up to 300 words in length - Focused on sensuality, building tension and emotional connections - Free from explicit, graphic content If you're a skilled, professional writer who can deliver on this, I'd love to hear from you. Please include sampl...

  $11 (Avg Bid)
  $11 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Cocktail-Inspired Canvas Wall Art 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for a talented artist who can create a unique, small (8x10 inches) canvas print. I want the canvas to be inspired by a specific place (the bar in the photos) and a cocktail (cosmopolitan in the martini glass) and the paragarys logo (see n...inspired by a specific place (the bar in the photos) and a cocktail (cosmopolitan in the martini glass) and the paragarys logo (see napkin in pics). See photos for better understanding and inspiration. Some image that alludes to a cosmo at that specific bar that captures the essence of the scene is ideal. An ability to recreate or interpret real places into an artistic form is a must. Skill in graphic design, especially involving logo incorporation, will be highly appreciated. Experience in contemporary or realistic art styles w...

  $299 (Avg Bid)
  $299 การประมูลเฉลี่ย
  63 คำเสนอราคา

  I am looking for an experienced graphic designer to create a unique, expressive team logo for a youth girls soccer team, named "The Kicks". The logo should capture the spirit of a very energetic and skillfull team. For desirable output, here are some details: - Color scheme: Integrate the colors Neon Pink, Neon Blue, Neon Green, etc. (flexible) - Elements: Incorporate a soccer ball, girls silhouette, and preferably a bicycle kick action. Ideal candidates should have a background in logo design particularly connected to the sports industry, possess an understanding of youth sports dynamics, and exhibit some knowledge of soccer. This should not just be a logo, but a symbol that encapsulates our team's youthful energy and determination. Looking forward to viewi...

  $302 (Avg Bid)
  $302 การประมูลเฉลี่ย
  111 คำเสนอราคา
  Trophy icon Classic Basketball Logo Design 5 วัน left

  I'm looking for an experienced graphic designer to create a classic sports logo for a basketball t-shirt. Key Requirements: - The logo should incorporate classic design elements that are synonymous with sporting culture. - The design should be tailored specifically for basketball - this means it should not only reflect the traditional sports aesthetic, but also give a nod to the dynamic and high-octane nature of basketball games. - Text Options that must be on the logo - ‘MSD SPARTANS BASKETBALL’ or ‘SPARTANS BASKETBALL’ - Must use orange in at least 45% of the logo - F16F27 Ideal Skills and Experience: - Proven track record in designing sports logos, especially for basketball - Strong understanding of classic design principles and their appl...

  $80 (Avg Bid)
  การันตี

  ...skilled modern CANVA expert or team to craft visually appealing graphic reels for restaurants Instagram accounts. The ideal candidate will have a keen eye for design, a strong understanding of the platform, and the ability to follow a content calendar and brief as well adapt the brand’s color scheme, fonts and style. Key Responsibilities: - Create animated quotes, product showcases, and tutorials for my restaurant - Develop a varied style for the graphic reels, ensuring they're engaging and suitable for a restaurant audience - Include key elements such as menu highlights, behind-the-scenes footage, and custom designs Skills and Experience: - Proficient in using CANVA, particularly for animated content - A background in graphic design and social media is...

  $10 (Avg Bid)
  การันตี

  I'm looking for a talented and experienced designer to create professional-grade jerseys for both motorcross and hockey. The scheme is purple with lighting bolts for one of the hockey jerseys with eye catching designs and one of the motocross. The other designs can be based around the colors (black, white, pink, purple and neon green) Key design elements include: - Prominence of my company name, "Freestatic Ent." or the abbreviation "FSE". The logo should be eye-catching and well-integrated into the overall design. - Use of a well-thought-out color scheme that aligns with my brand's aesthetic. - Incorporation of unique patterns or graphics to give the jerseys a distinctive look. The project has a strict timeline with an urgent need for completion. I e...

  $398 (Avg Bid)
  การันตี
  Improve company chart 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I have a basic graphic of our company's technological ecosystem that I'd like to align with our brand manual and print on a plotter for office decoration. The graphic shows the technologies and products of each of the company's areas. Key Requirements: - Align Colors and Fonts to the company's brand manual. - Create a visually appealing high-resolution plotter friendly design. Ideal Freelancer: - Proficiency in graphic design software (svg). - Portfolio showcasing similar projects. - Ability to provide a detailed proposal on how they will align the graphic with our brand manual. Deliverables: - An updated, brand-aligned, high-resolution graphic suitable for printing on a plotter.

  $84 (Avg Bid)
  $84 การประมูลเฉลี่ย
  71 คำเสนอราคา

  I'm seeking a highly experienced graphic designer to create a new, engaging logo for my company, Trio Enterprises. This will involve the following critical elements: - The design must incorporate specific objects pertaining to VMC/HMC machining. - The chosen color for the logo design should predominantly be red. Ideal Skills: - Proficient in graphic design tools (such as Adobe Illustrator, and Photoshop). - Previous experience in popularizing a brand through logo design. - A keen eye for detail, color, and typography. I look forward to viewing portfolios and seeing how you have helped transform a brand's visual identity through innovative logo design. Your understanding of our project needs will be a highly regarded attribute. I am attaching curr...

  $205 (Avg Bid)
  $205 การประมูลเฉลี่ย
  15 คำเสนอราคา
  Canva to Corel Draw Conversion Needed 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I have some graphic designs in Canva that I need converted to Corel Draw. The primary purpose of this conversion is to allow me easy editing and manipulation of these designs. Key requirements: - Experience: I'm looking for a freelancer who has prior experience in converting files between Canva and Corel Draw. Please provide a summary of your relevant experience in your application. - Graphic Design Expertise: A strong understanding of graphic design is also vital. You should be able to maintain the integrity of the designs during the conversion process. - Time Sensitivity: I am hoping for a quick turnaround on this project. Please include any relevant work you've done in the past that is similar to this project.

  $11 (Avg Bid)
  $11 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  I am looking to hire an expert in web design, graphic design, and programming to develop an e-commerce platform for my business. Key functionalities I am focusing on include: - Developing a customer review system for products. Ideal candidates would have solid experience in e-commerce website development, with an emphasis on user reviews. Your role will include designing the layout, setting up the necessary back-end programming, and ensuring it includes a customer review feature. Experience with user experience (UX) design and optimization would be highly appreciated. Your expertise should allow you to provide insights and suggestions on the best practices for implementing these features efficiently and intuitively for the user. Your ability to meet deadlines without compromising ...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr การประมูลเฉลี่ย
  78 คำเสนอราคา

  I am seeking an adept photo or graphic designer who can accurately depict me within a general surgical setting for personal use. This project requires: - An understanding of general surgery environments for accuracy - Expertise in photo manipulation and design, particularly in creating realistic results - Discretion and professionalism, as this is for personal use Ideal skills would include proficiency in Photoshop or any other relevant design software, a strong portfolio showcasing similar work, and a high level of attention to detail. Previous experience with medical scene creation would be a significant advantage. Please only bid on this project if you can ensure high-quality results.

  $27 (Avg Bid)
  $27 การประมูลเฉลี่ย
  48 คำเสนอราคา

  I need an abstract, minimalist logo designed for my new business, TahseenAutoparts. The logo must reflect the essence of my company - which is focused on automotive parts, modern innovation, an...quality assurance. Key Requirements: - An abstract style of design - Use of cool colors (blue, green, purple) - Minimalist in approach - Needs to accurately encapsulate the nature of an automotive parts business that is modern, innovative, and quality-focused. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in creating exceptional logos - Strong conceptual and creative thinking - Proficiency in graphic design software - An understanding of branding principles, particularly in the automotive industry, would be beneficial. Please submit your portfolio showcasing your logo design work when...

  $30 - $250
  ปิดผนึก
  $30 - $250
  115 คำเสนอราคา
  Logo Design Enhancement 6 วัน left

  I'm looking for an expert graphic designer to enhance the graphic elements of my business logo, making it more modern and visually appealing. Your task would be to improve and refine the design quality in a way that aligns with my brand image. Details: - Your expertise should lie mainly in enhancing and upgrading graphic elements of logos. - You would redesign the existing logo to be more modern. - The process would involve upgrading the design and definition quality to ensure it communicates the right brand message. Skills Required: - Proficient in using graphic design software. - Proven experience and a strong ethos for modern design. - Strong creativity and imagination. - Excellent communication skills to understand the requirements and delive...

  $23 (Avg Bid)
  $23 การประมูลเฉลี่ย
  42 คำเสนอราคา

  I'm looking for a skilled graphic designer to create an engaging company logo which combines both text and symbol/icon elements. While there are no specific colors in mind for the logo, please avoid using a predominantly green color scheme. Additionally, even though black, purple, and yellow colors are possible choices, I'd like to avoid making them the main color. I'm open to seeing a variety of color combinations, so your creativity and professional judgment would be greatly appreciated. Ideal skills include: - Graphic design experience, particularly with logos - Strong understanding of color theory - Ability to balance text and graphic elements - Creativity and a keen eye for detail. I look forward to seeing your innovative design concep...

  $69 (Avg Bid)
  $69 การประมูลเฉลี่ย
  107 คำเสนอราคา

  I'm looking for a skilled designer who can take my existing floor plans and elevation drawings and turn them into a beautiful, functional, and modern design. I didn't specify a particular style for this project, so you will have the freedom to impress me with your creativity and design skills! Ideal Skills and Experience: - Proficiency in AutoCAD or similar architectural software for working with floor plans and elevations - A proven track record in creating modern and functional designs - Strong aesthetic sense and creativity to transform my existing designs into something beautiful - Great communication skills to understand my vision and provide regular updates on the progress of the project.

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr การประมูลเฉลี่ย
  42 คำเสนอราคา
  Custom Promotional Email Designer 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a talented and experienced professional to design custom promotional emails for my business. - You'll be provided with all content and images. Your task will be to create visually appealing, effective email templates that align with my brand's color scheme. - You need to have a strong understanding of design principles and proven experience in creating email templates, specifically for promotional purposes. - Being able to incorporate modern and engaging design elements that drive user engagement and conversions is crucial. - Familiarity with Klaviyo is a plus, as you'll be working within this email marketing platform. - Your designs should be unique, not based on existing templates, and deliver a consistent brand message across all emails. If you h...

  $9 (Avg Bid)
  $9 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Custom Part Designer Using Fusion 360 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking a skilled 3D designer with expertise in Fusion 360 to create custom parts for me. The designs need to be optimized for both 3D printing and CNC machining. Key Requirements: - Proficiency in Fusion 360, with proven experience in custom part creation - Strong understanding of both 3D printing and CNC machining processes - Ability to design parts that are suitable for both manufacturing methods The project involves: - Crafting custom parts from scratch using Fusion 360. - Ensuring the designs are compatible for seamless transitions between 3D printing and CNC machining. - Delivering high-quality, precise and manufacturable designs. Ideal freelancers for this project should have a portfolio that showcases their 3D design skills and experience with Fusion 360. Experie...

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr การประมูลเฉลี่ย
  28 คำเสนอราคา

  ...require an expert Graphic Designer to develop a distinctive logo for my business, Grand Slam Dumpster Rentals. Key requirements: - The logo should primarily include the colors - maroon, white, black, and grey. OR maroon, white, and dusty blue. - We envision a central motif that brilliantly merges the industry we belong to (20 yard roll of dumpster rentals) and the baseball metaphor inherent in our name. Please refer to our old website for industry specifics - Please steer away from direct baseball symbols like bats, gloves, etc. Aim instead, to give it a distinct 'sports team' look. Ideal skills and experiences: - Previous experience designing logos, particularly for businesses relating to home services or sports. - Versatility in using different graphic...

  $72 (Avg Bid)
  $72 การประมูลเฉลี่ย
  111 คำเสนอราคา
  Unity & Visual Studio Expert Needed! 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...experience in these areas and explaine them to me. Game Mechanics: - Specifically, my focus right now is learning how to integrating Visual Studio with Unity! Skills & Experience: - Some experience with Unity, particularly Unity 2022.3. - Some proficiency in Visual Studio integration. - Beginners understanding of game mechanics. - Ability to problem solve and lots of experience with programming and computer since 1965! Would love to hear about your past experience pertaining to these areas! Let's get in touch!...

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  ...Creators** - We assist budding creators in producing books that complement their content. The original design and graphics for our current books can be found (). All entries should be of a full landing page that we can provide feedback on. Ideal candidates for this project should have: - Experience in designing landing pages, particularly for book-related businesses. - Graphic design skills, with a portfolio that showcases proficiency in creating visually appealing and effective web elements. - Understanding of marketing principles, particularly in the context of the publishing industry. - Strong communication skills to ensure a smooth collaboration and understanding of the project goals. Looking forward to working with a talented professional who can bring creativity

  $100 (Avg Bid)
  การันตี

  I'm looking for a talented designer to craft a set of couple's shirts for my group's trip to Disney World, celebrating Daniela's birthday. The shirts should primarily feature Mickey and Minnie Mouse, in a combination of classic and modern design styles. Key Requirements: - Incorporate Mickey and Minnie Mouse: The central theme of the shirts should revolve around these two iconic Disney characters. - Red and Black Color Scheme: The chosen color scheme should be predominantly red and black. - Classic & Modern Style Mix: The design should strike a balance between classic Disney elements and more contemporary, sleek design aesthetics. Ideal Qualifications: - Disney Brand & Character Knowledge: A deep understanding of Disney's brand guidelines and of ...

  $50 (Avg Bid)
  การันตี