งาน freelance กรุงเทพมหานครงาน

ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  2,000 งาน freelance กรุงเทพมหานคร งานที่พบ, การเสนอราคา USD
  รับสมัครพนักงาน หมดเขตแล้ว left

  รับสมัคร 1 ช่างเขียนเเบบ 2 เจ้าหน้าที่ จัดซื้อ 3 เจ้าหน้าที่วางแผนการผลิต 4 marketing online 4 ช่างเชิ่อม รับพรักงานประจำ และfreelance

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ด่วน!!! รับสมัคร freelance เขียนแบบ Shop drawing และ As Built drawing งานระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder (โครงการ ก่อสร้างโรงแรมย่านกทม.) รับงานไปทำเป็นJOB คุณสมบัติ 1. มีประสบการณ์งานเขียนแบบระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder 2. ใช้โปรแกรม Auto cad ในการเขียนแบบ 3. เขียนแบบรายละเอียด Shop drawing ตามที่ได้รับมอบหมายเพื่อใช้ในการทำงาน 4.มีความเข้าใจในรายละเอียดการเขียนแบบโครงสร้างและสถาปัตย์ 5.สามารถเขียนแบบแปลน,รูปด้าน,รูปตัด ได้ 6.จัดทำแบบ As built เพื่อส่งมอบให้ผู้ว่าจ้าง 7. มีความรับผิดชอบส่งงานตรงเวลา ไม่ต้องคอยตาม ติดต่อได้ตลอด และสามารถทำงานภายใต้ระยะเวลาที่จำกัดได้ 8. สามารถเดินทางเข้ามาพบ เพื่อคุยรายละเอียดงานได้เมื่อมีการนัดหมาย สถานที่ตั้งบริษัท ซอยสุขุมวิท 64 (ติด BTS ปุณณวิถี) , พระโขนงใต้, กรุงเทพฯ

  $903 (Avg Bid)
  $903 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ✿ รับสมัคร freelance : Back-end Developer - ถ้าหากอาศัยอยู่ในจังหวัดเชียงใหม่ (จะรับพิจารณาเป็นพิเศษ) ✿ ลักษณะงาน + ทำเว็บไซต์เกี่ยวกับระบบสั่งซื้อสินค้าและนำเข้าสินค้าจากประเทศจีน โดยวางลิงค์สินค้าจาก Taobao, Tmall, 1688, Alibaba และแอดมินสามารถจัดการดูแลการสั่งซื้อและแจ้งเตือนลูกค้าผ่าน SMS,Email,Line ✿ รายละเอียดงานในส่วนของ ระบบเว็บไซต์นำเข้าสินค้าจีน 1. API ดึงข้อมูลสินค้าจากเว็บซื้อสินค้าออนไลน์จากจีน - สามารถสั่งซื้อสินค้าได้จาก Taobao, Tmall, 1688,Alibaba โดยผู้ใช้ทำการวางลิงค์และเลือกสินค้าที่ต้องการ 2. นำเข้าและติดตามพัสดุ - แสดงข้อมูลสถานะเลข tracking ของประเทศจีนและไทย ในกรณีที่ผู้ใช้เลือกบริการจัดส่งถึงบ้าน โดยแอดมินจะเป็นผู้อัพเดทข้อมูลสินค้า และแจ้งเตือนผ่าน SMS, Email, Line 3. คำนวณค่าขนส่ง - คำนวณค่าขนส่ง ร้านค้าในประเทศจีน → โกดังสินค้าจีน , โกดังสินค้าจี...

  $1918 (Avg Bid)
  $1918 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  3D Rendering Perspective หมดเขตแล้ว left

  999Perspective | 3D Perspective And 3dsMax Academy รับทำภาพ 3D Perspective/3D Animation Interior Architecture และรับสอนโปรแกรม 3dsMax ? รับทำภาพ PERSPECTIVE/3D ANIMATION รับทำภาพ PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก งานบ้าน อาคารพาณิชย์ ตึกแถว คอนโด โรงแรม รีสอร์ท งาน Interior งานตกแต่ง Kiosk หน้าร้าน ร้านค้า โชว์รูม โรงงาน คลังสินค้า งานสถาปัตยกรรมทุกประเภท ? รายละเอียดที่ต้องการ AUTOCAD PLAN / ELEVATION / SECTION BOARD / COLOR SCHEME / MOOD BOARD FURNITURE ? รายละเอียดราคาเพิ่มเติม รับทำภาพ PERSPECTIVE / 360 องศา PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก - PERSPECTIVE ราคา 999 / 1999 / 2999 / 3999 / 4999 บาท (ราคาขึ้นอยู่กับความยากง่ายและความละเอียดของงาน) ❗️หมายเหตุ : สามารถแก้ไขงานได้ 3 ครั้ง หากแก้ไขเกิน 3 ครั้ง จะคิดราคาเพิ่มครั้งละ

  $489 (Avg Bid)
  $489 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Marketing (Freelance) หมดเขตแล้ว left

  Branding Online Marketing Promote สินค้าและบริการเชิงรุก

  $107 (Avg Bid)
  $107 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ต้องการทีมงาน Programmer จัดทำเว็บไซต์ bootstrap + php + MySQL โปรเจคละ 20k - 100k รายละเอียด คุณสมบัติ - มีความรู้พื้นฐานทางด้านเว็บไซต์ - พัฒนาภาษาโปรแกรม bootstrap + php + MySQL รายละเอียดงาน - พัฒนาออกแบบระบบเว็บไซต์ และอื่นๆ - สามารถทำงานเป็นทีมได้ - สามารถส่งงานตามเวลาที่กำหนด - ทำงานเป็น Part time Freelance ระยะเวลาการทำงาน - Part time Freelance 2-3 เดือน วิธีการสมัคร ส่งรายละเอียดเข้า Line id : tuindy7 รายละเอียด - ชื่อ-นามสกุล - เบอร์โทรที่สะดวกติดต่อ - ตัวอย่างผลงาน ติดต่อสอบถาม Line id : tuindy7 Tel : 0814667776 คุณตู่

  $917 (Avg Bid)
  $917 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  ขายสินค้าของบริษัทให้กับกลุ่มลูกค้า *** ไม่มีค่าสมัคร คุณสมบัติ - มีทักษะการขาย - จบปริญญาตรีขึ้นไป สามารถพูดคุยเรื่องค่าตอบแทนได้ บริษัทจะพิจารณาตามความสามารถ และความเหมาะสม บริษัท เอสอีเอเชีย ลีดาเวชั่น เซ็นเตอร์ จำกัด ติด MRT ศูนย์ประชุมแห่งชาติสิริกิติ์

  $25 - $50 / hr
  $25 - $50 / hr
  0 คำเสนอราคา

  ต้องการรับสมัคร Freelance หรือ นักศึกษาฝึกงานที่มีประสบการณ์ในการทำ Graphic Design โดยใช้ Program AI เพื่อออกแบบและทำงานให้กับบริษัท ในช่วงปิดเทอม หรือ รับเป็นโปรเจคสั้นๆ

  $333 (Avg Bid)
  $333 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  ต้องการ render ภาพสำหรับงานขาย home office 3.5 ชั้น 2 ยูนิต สำหรับงานขายต้อง ต้องการภาพภายนอก 2 ภาพ และภาพภายใน 5 ภาพ มี file skp ให้ ภายนอก ให้ และ floor plan dwg ให้ ต้องการภาพสมจริงมีแสงเงา ดูหรูหรา

  $371 (Avg Bid)
  $371 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  - ที่บริษัทกำลังทำเวปองค์กรใหม่ และจะมีทำ content เล็กๆน้อยๆ อาจจะสัปดาห์ละ 2 เรื่อง เรามีฝ่าย technic เขียน content ให้ แต่ต้องการหาพนักงานมาทำ parttime ช่วยแก้ไขให้อ่านง่าย หารูป เอาขึ้นเวป และตรวจสอบ key word ทำ SEO และ คอยดูแล schedule การทำงาน - นำ content เวป มาลงใน facebook ด้วย - ส่ง email marketing และวางแผน content - ช่วยนำเนื้อหามาลง template brochure - ช่วยแก้ไขงาน graphic เล็กๆน้อยๆ ช่วงแรกอาจจะนัดวันเข้าบริษัท เพื่อทำความเข้าใจกับงาน หลังจากนั้นอาจจะไม่ต้องเข้าแล้วแต่คุยตกลง

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  หาคนทำ Drupal8 หมดเขตแล้ว left

  ตอนนี้กำลังหา Freelance Programmer เพื่อเขียน Drupal8 อยู่ครับ อยากได้คนที่สามารถเขียน Custom ได้ด้วยครับ รายละเอียดสามารถสอบถามได้ภายทาง Line ครับ Location Based in : THAILAND Line ID : sompon_l

  $2250 (Avg Bid)
  $2250 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  พัฒนางาน front end design ในรูปแบบ HTML CSS และ Javascript ซึ่งจะนำไปใช้ต่อกับ 2 เว็บไซต์ ได้แก่ และ ซึ่งเคยจ้าง designer เขียนโค้ดไปแล้วบางส่วนแต่ยังไม่สมบูรณ์ ลองดูในลิงค์ Google Drive ในไฟล์แนบของแต่ละโปรเจ็ค ขอบเขตงานอยู่ในไฟล์แนบ แบ่งงานเป็น 3 โปรเจ็ค เลือกทำ 1 โปรเจ็คที่คิดว่าถนัดที่สุด ขอให้เสนอราคาและระยะเวลาในการพัฒนาของโปรเจ็คที่ต้องการทำครับ สนใจแอดไลน์มาที่ Line id: paramathone

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 คำเสนอราคา

  บริษัทผู้ให้บริการด้านเทคโนโลยี GPS, IOT, ERP รับสมัคร Freelance ร่วมงานดังนี้ Backend Developer ที่มี Skill ดังนี้ - Golang - Mysql Frontend Developer ที่มี Skill ดังนี้ หรือ อย่างใดอย่างหนึ่ง - Web (HTML/CSS) - Android Application (Java) - iOS Application (Swift) ลักษณะงานแบ่งเป็น Module ย่อยๆ แต่ละ Module ระยะเวลาประเมินในการทำไม่เกิน 8 ชั่วโมง (บริษัทเป็นผู้ประเมินระยะเวลา และกำหนดค่าจ้างตามระยะเวลาประเมิน สามารถเจรจาต่อรองได้ตามสมควร) วางบิลแต่ละงานได้ทันทีที่งานเสร็จ บริษัทมีงานให้ต่อเนื่อง ขอผู้ที่สามารถเดินทางเข้ามาคุยรายละเอียดที่ Office ได้อาทิตย์ละ 1 ครั้ง ประมาณ 2 ชั่วโมง ในวันทำการจันทร์ - ศุกร์ (สามารถเลือกช่วงเวลาเข้ามาคุยได้ตั้งแต่ 10:00 ถึง 21:00) ที่อยู่ Office : ติดถนนใหญ่ รามคำแหง 109, หัวหมาก บางกะปิ กรุงเทพ

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Design project & ไทยร่วม หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr การประมูลเฉลี่ย
  30 คำเสนอราคา
  Freelance Project Assistant หมดเขตแล้ว left

  ...งแวดล้อม บริษัทได้ดำเนินการโครงการในหลายประเทศทั่วโลกเป็นผลสำเร็จดี และมีความประสงค์จะเริ่มต้นโครงการในประเทศไทย ร่วมกับองค์กรต่างๆ ทั้งภารัฐและเอกชน ผ่านโครงการกองทุนภูมิอากาศที่เป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อม (Green Climate Fund) เพื่อช่วยประเทศกำลังพัฒนาในการลดก๊าซเรือนกระจก ท่านสามารถดูรายละเอียดเพิ่มเติมเกี่ยวกับบริษัทได้ที่ บริษัทเปิดรับตำแหน่ง ผู้ช่วยโครงการ freelance 1 ตำแหน่งในประเทศไทย ตามคุณสมบัติดังต่อไปนี้ คุณสมบัติผู้สมัคร 1. สัญชาติไทย ไม่จำกัดเพศและอายุ 2. วุฒิการศึกษาระดับปริญญาตรีวิศวกรรมศาสตร์ โดยเฉพาะสาขาวิศวกรรมสิ่งแวดล้อมหรือวิศวกรรมเครื่องกล ไม่จำกัดสถาบัน 3. ไม่จำเป็นต้องมีประสบการณ์ ยินดีรับบัณฑิตจบใหม่ 4. สื่อสารภาษาอังกฤษได้ดี 5. สามารถใช้โปรแกรมคอมพิวเตอร์ได้ 6. สามารถเดินทางไปเยี่ยมไซต์งานภายในกรุงเทพและปริมณฑลได้ 7. มีความรับผิดชอบ

  $266 (Avg Bid)
  พื้นที่
  $266 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Design project หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $2166 (Avg Bid)
  $2166 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  ...มีการเปรียบเทียบ product 4. หน้า testimonial ให้ลูกค้ามา review product หรือ เราเอาจากที่ลูกค้า review ในเฟสบุ๊คมา post 5. หน้า New & Event บอกถึง รายละเอียดการออกบูธ งาน event ต่างๆที่ผ่านมา และกำลังจะถึง 6. หน้า Promotion บอกถึง Promotion ที่ผ่านมา และปัจจุบัน 7. หน้าซื้อขายสินค้า ลูกค้าสามารถซื้อสินค้า และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้ skill ของ wordpress ให้ได้มากที่สุดและเร็วที่สุด รูปภาพส่วนใหญ่ มีครบแล้ว Content ส่วนใหญ่มีครบแล้ว ขาดแต่คนที่ทำ wordpress เป...

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  รับออกแบบ packaging กล่องกระดาษทุกชนิด งาน inter งาน modern และอื่นๆ หรือ request style ได้ตามต้องการ พร้อมผลิตจากโรงงานชั้นนำ

  $352 (Avg Bid)
  $352 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  เราได้ทำการเปิด บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าของบริษัทเรา ซึ้งมีประวัติลูกค้ามากกว่า 500 สถานที่ จึงต้องการ Freelance มาเพื่อทำการขาย บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าทั้งเก่าและใหม่ เราจะทำการจ้างเป็น Commission Base ซึ้งถ้าสามารถปิดการขายได้จะได้ % ของจำนวนเต็มของ contract นั้นๆ

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  รับสมัครด่วน IT Freelance หมดเขตแล้ว left

  มีความรู้เรื่อง การสร้างเวปไซต์ การปรับแต่งเวปไซต์ สำเร็จรูป(งานนี้ไม่ต้องเขียนเวปนะค่ะ) เพียงแค่เพิ่มลดปรับแต่งฟังชั่นการใช้งานไม่กี่จุดบนเวปสำเร็จรูปที่ลูกค้าเลือกแล้ว สนใจส่งprofile มาที่

  $172 (Avg Bid)
  $172 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  รับสมัคร Freelance ผู้ที่สามารถออกแบบดีไซน์ + Drawing งานให้ช่างทำไม้ สำหรับทำเฟอร์นิเจอร์ไม้ Outdoor ใช้ Program 3Ds Max หรือ Sketch Up ได้ เพื่อมาทำงานออกแบบ Prototype เฟอร์นิเจอร์ไม้ คุณสมบัติที่มองหา - มีความคิดสร้างสรรค์ รสนิยมดี - มีความรับผิดชอบสูง ตั้งใจทำงาน - เป็นผู้ที่มีวินัย มีวุฒิภาวะ และแรงจูงใจในตนเอง - มนุษยสัมพันธ์ดี - สามารถแก้ไขงานที่ออกมาตรงลูกค้าความต้องการ หรือจนกว่าลูกค้าจะพอใจ - สามารถรับ brief งานผ่าน Online หรือ นัดเจอกันเพื่อสื่อสารงานกันได้ตรงจุดประสงค์ที่สุดได้ หากทำงานคลิ๊กกัน คุยกันง่าย ส่งงานตามกำหนด จะมีงานต่อยอดเข้ามาให้

  $129 (Avg Bid)
  $129 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  ต้องการ Freelance Android ด่วนๆๆ!!! เขียนและพัฒนาแอพพลิเคชั่น spec native ทำ UI native และ Freelance IOS native ใครสนใจส่งประวัติและผลงานมาที่ 02-6321781-2

  $527 (Avg Bid)
  $527 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  I am looking for an experienced web developer to create a clean and minimalist website for my video services, as well as a separate creative portfolio page. The freelancer page should have: - An embedded contact form for potential client inquiries. - Sections detailing the services I offer and the gear I utilize. The creative portfolio page, showcasing my short films, should have: - A comprehensive filmography of my creations. - A section to exhibit any awards and recognition that I have received. Ideal Skills: - Website Design - UX/UI Design - Graphic Design - HTML, CSS, JavaScript - Ability to craft clean and minimalist designs - Knowledgeable in embedding video sequences to a website - SEO The ideal candidate has previous experience in designing websites with video embedding an...

  $131 (Avg Bid)
  $131 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Experienced Angular Developer for Fitness App 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Angular developer is required for a freelance project (remotely) ? Requirements: • Bachelor degree in Computer Science or related field. • 3+ years proven experience with frontend development, Angular, Rest APIs and Figma designs. • Strong knowledge in pure javascript & jQuery. • Experience with Metronic templates is preferred. • Organizational skills. ? Responsibilities: • Work with backend developer and product manager to ideate project. • Design client-side architecture. • Building dynamic and adaptable web applications. • Build pages with a mobile responsive design. • Work with back-end developer to create REST API. • Configure and testing scripts within an ongoing integration environment. • Write technical docume...

  $504 (Avg Bid)
  $504 การประมูลเฉลี่ย
  26 คำเสนอราคา
  Diseñador Gráfico. HTML Nivel Básico/Medio 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Duración del Proyecto: 3-4 meses Descripción del Trabajo: Estamos en la búsqueda de un diseñador gráfico freelance para un proyecto temporal de aproximadamente 3 a 4 meses. El candidato seleccionado trabajará en estrecha colaboración con nuestro diseñador gráfico actual durante las primeras semanas para aprender y adaptarse a nuestro método de trabajo. Requisitos del Proyecto: Diseño de Páginas Web HTML Simples: No se requiere programación. Adaptación de pre-diseños a distintas temáticas. Uso de Wordpress y el constructor de páginas DIVI. Diseño de PDF: Basado en textos en formato Word proporcionados. Aporte de un diseño visual atractivo a los d...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา

  I'm currently looking for a skilled pattern designer to create a series of moderate complexity patterns for an upcoming project. The patterns themselves will be utilized within a yet to be determined context, but will require a certain level of detail and intricacy to make them visually appealing and engaging. Key skills and experience that would be advantageous for this project include: - A strong background in graphic design or illustration, with a particular focus on pattern design. - A portfolio that demonstrates a high level of skill in creating moderate complexity patterns. - The ability to work with me to understand the context in which these patterns will be used to ensure they are fit for purpose.

  $369 (Avg Bid)
  $369 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  About the Role: We're Synapse Bridge, an AI consultancy empowering businesses to leverage Artificial Intelligence. We're seeking a skilled data professional to join us on a freelance or contract basis to handle the data preparation aspects of our Advanced Data Optimization service. The ideal candidate will have a strong understanding of data cleaning, transformation, and potentially labeling/annotation techniques specific to AI and machine learning applications. They'll work closely with our team to ensure client data is in optimal shape for successful AI implementations. Responsibilities: -Assess client datasets to identify and address data quality issues (missing values, inconsistencies, outliers). -Clean and prepare data for use in various AI and machine learning ...

  $6377 (Avg Bid)
  $6377 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา
  ANCHOR GREEN SCREEN FREELANCER IN INDIAN LANGUAGES. 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  No agencies please. We have requirement for GREEN SCREEN FREELANCE anchors who have home setup of green screen and ring light. Male or female. We need in all Indian regional languages PUNJABI , TAMIL , TELUGU , KANNADA , MALAYALAM , BENGALI , MARATHI , GUJRATI , ORIYA . MUST HAVE VOICE OVER SYSTEM ALSO TO RECORD VOICE AND VIDEO TOGETHER. START YOUR BID with #your language. Payment is less but work will be regular and long term.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  Cercasi venditore a progetto per un progetto online 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Sono un web developer freelance e sto lavorando per creare un business online con il quale offrirò a potenziali clienti un pacchetto di servizi legati al blog. Cerco una persona che sappia pubblicizzare questo pacchetto e soprattutto venderlo (i dettagli li trovi nel file allegato). Non mi importa se tu lo faccia come lavoro principale o come attività per arrotondare, a me interessano i risultati. Condizione necessaria è che tu possieda partita IVA e che risiedi in Italia. Dovrai concludere un totale di 40 vendite. Sarai tu a scegliere come pubblicizzare il servizio, hai piena libertà di azione, ovviamente dovrai sottopormi la tua strategia e avere la mia approvazione.

  $471 (Avg Bid)
  $471 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Luxury Instagram Graphic Design Specialist 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in search of a graphic designer specialized in Instagram design and layout, who can help me create a luxury and elegant style for my Instagram feed. Freelance monthly basis projects Key Project Details: - I require a professional who has a thorough understanding of social media aesthetics, particularly Instagram. - The project involves creating a new layout for my Instagram feed, focusing on a luxury and elegant style. - The predominant colors in the design should be Black, Gold & white, maintaining a consistent and visually appealing color palette. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in graphic design, particularly for social media platforms. - A strong portfolio demonstrating experience with luxury or high-end brand aesthetics. - Proficiency in working w...

  $83 (Avg Bid)
  $83 การประมูลเฉลี่ย
  102 คำเสนอราคา

  Job Title: Affiliate Influencer for Algo Trading Indicator Promotion Company: Micro Level Solution (on behalf of The Secret Chart) Location: Remote Job Type: Freelance/Contract Job Description: Micro Level Solution is partnering with The Secret Chart, an innovative algo trading company, to launch their cutting-edge trading indicator. We are seeking experienced and influential trading influencers to join our affiliate program. This is an exciting opportunity for individuals with a strong presence in the trading community, including those with active trading pages or Telegram groups. As an affiliate influencer, you will promote The Secret Chart’s trading indicator to your audience, earning a lifetime sales commission. You will receive 10% of the sale value for every client w...

  $50 / hr (Avg Bid)
  $50 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  We are seeking an experienced freelance game developer to create an engaging idle game for both iOS and Android platforms. The game should feature innovative mechanics and captivating graphics to stand out in the crowded market. Responsibilities: - Develop a complete idle game for iOS and Android from concept to deployment. - Implement engaging gameplay mechanics, in-app purchases, and ad integrations. - Collaborate on game design, UI/UX, and overall user experience. - Ensure smooth performance and compatibility across devices. - Provide documentation and support for transition to in-house developers. Requirements: - Proven experience in developing mobile games, particularly idle games. - Strong proficiency in Unity or Unreal Engine. - Expertise in iOS and Android development. - A...

  $4073 (Avg Bid)
  $4073 การประมูลเฉลี่ย
  23 คำเสนอราคา

  I am seeking a versatile developer who can create a distinctive online platform with a focus on freelance roles. The job listings will predominantly include opportunities related to Programming, Writing, and Marketing. Key Responsibilities: - Implementing innovative design and layout for the platform. - Writing efficient code centered on user-friendly navigation. - Regular updates and maintenance after site goes live. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in Programming. - Knowledge in Content Writing and Marketing preferred. - Can manage multiple projects, prioritizing according to need. - Doesn't shy away from a challenge and demonstrates strong problem-solving abilities. Deadline is flexible and can be adjusted according to the project’s progress.

  $16 / hr (Avg Bid)
  $16 / hr การประมูลเฉลี่ย
  16 คำเสนอราคา

  I am in need of a freelance developer with expertise in Python who can create options trading algorithms for Angel One's smart API. Key Responsibilities: - Develop trading algorithms for options - Implement order execution at specific times - Incorporate stop loss orders in the algorithms Requirements: - Proficient in Python - Knowledge and experience in options trading - Familiarity with Angel One's smart API - Strong understanding of order execution - Ability to implement stop loss orders Timeframe: The project needs to be completed within a month. A quick turnaround is essential.

  $155 (Avg Bid)
  $155 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  ...my vision for a unisex casual and bohemian clothing line targeting young to middle-aged adults. - In this role, you will be expected to design outfits that incorporate the free-flowing, earthy elements typical to bohemian style, while maintaining a relaxed, casual vibe. - These designs should cater to both Men's and Women's fashion, delicately blurring the typical gender lines. - Ideally, the freelance designer should possess significant experience or a strong interest in casual and bohemian fashion design. - A crystal clear understanding of contemporary trends for young to middle-aged adult's fashion is crucial. - Please provide samples of previous work that display your aptitude for this style alongside your bid. This is an exciting opportunity for a fashion-fo...

  $294 (Avg Bid)
  $294 การประมูลเฉลี่ย
  24 คำเสนอราคา
  Full Time On Page SEO Executive $250/month 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  You need to Review the articles written by our writers and align with them to ensure the content quality . You need to be an expert in writing compelling headlines for the news articles . This is a full time monthly Paid Freelance Job . Only Apply if you are willing to join as a Freelance and will be available remotely during working hours with our inOffice team . You'll Be Paid $250 For this Job.

  $177 (Avg Bid)
  $177 การประมูลเฉลี่ย
  65 คำเสนอราคา
  Academic Research Proposal Writer Needed 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking for an expert-level freelance writer to conceive and develop a compelling research proposal in an unspecified academic field. Since the subject has not yet been defined, the ideal candidate should have broad knowledge across various disciplines and be comfortable shifting gears quickly. Key aspects of the job include: - Providing detailed project proposals: Each proposal should be meticulously crafted and include a clear methodology, an exhaustive literature review, a precise timeline, and a compelling argument for the proposal's relevance in the chosen field. Ideal skills and experience: - Proven experience writing academic research proposals across various fields - Ability to adapt to different themes and disciplines - High-level critical thinking and re...

  $72 (Avg Bid)
  $72 การประมูลเฉลี่ย
  45 คำเสนอราคา
  Freelance 9 วัน left

  freelance freelance freelance freelance

  $25 (Avg Bid)
  $25 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  As someone new to the freelance industry, I am looking to develop an e-commerce website utilizing WordPress. For this project, I am in need of a skilled website developer with a focus on: - WordPress Development - E-commerce integration The ideal freelancer for this job should be able to: - Construct a website with an easy-user interface for online consumers - Integrate an efficient e-commerce system - Implement security features for online transactions Given my status as a beginner, the ideal candidate should also have a propensity for clear, patient communication and feedback. Experience with educating clients about website maintenance would also be appreciated.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา
  freelance apps 6 วัน left

  accounting freelance apps for malaysia

  $167 (Avg Bid)
  $167 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  Estamos buscando un desarrollador freelance con experiencia en inteligencia artificial y desarrollo de aplicaciones de chat para crear un chatbot de WhatsApp que funcione como un empleado virtual para nuestras operaciones de ventas y gestión de personal. El chatbot debe utilizar la tecnología de OpenAI para aprovechar sus capacidades avanzadas de procesamiento de lenguaje natural (PLN). 2. Objetivos del Proyecto Desarrollar un chatbot de WhatsApp utilizando la tecnología de OpenAI. Automatizar procesos de ventas al por mayor y al por menor. Gestionar el control del personal, incluyendo la administración de manuales, seguimiento de procesos, y horarios. Incluir una plataforma con indicadores clave para supervisores y dueños del negocio. 3. Funcion...

  $1322 (Avg Bid)
  $1322 การประมูลเฉลี่ย
  28 คำเสนอราคา

  I'm producing a video project and need an audio expert to manage my Lavalier and Boom microphones. Your responsibility will be to ensure optimal sound quality for interviews and all sound on location. Ideal skills & experience: - Extensive experience with Lavali...producing a video project and need an audio expert to manage my Lavalier and Boom microphones. Your responsibility will be to ensure optimal sound quality for interviews and all sound on location. Ideal skills & experience: - Extensive experience with Lavalier and Boom microphones - Previous work in a field audio environment - Ability to capture high-quality sound in an interview setting. Need freelance video techs to set up mics and run field mixer, experience necessary. Shoot in our studio or on lo...

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr การประมูลเฉลี่ย
  16 คำเสนอราคา

  Estamos buscando un desarrollador freelance experimentado para crear una landing page y un vlog con un módulo de administrador para el blog. El proyecto debe permitir la previsualización de artículos del vlog en elementos de la landing page. Todo el desarrollo debe realizarse utilizando Laravel y Vue. Requisitos del Proyecto: Landing Page: Diseño atractivo y responsivo. Inclusión de secciones que permitan la previsualización de artículos del vlog. Optimización para SEO y tiempos de carga rápidos. Vlog: Plataforma para la publicación de artículos y videos. Categorías y etiquetas para organizar el contenido. Sistema de comentarios y valoraciones. Módulo de Administrador: Administració...

  $205 (Avg Bid)
  $205 การประมูลเฉลี่ย
  37 คำเสนอราคา

  I am seeking a talented Freelance React Native Mobile App Developer to craft a high-quality mobile application for both iOS and Android platforms. The ideal candidate will have extensive experience in React Native, a keen eye for detail, and a dedication to delivering an exceptional user experience. Responsibilities: - Develop and maintain a mobile app using React Native. - Implement UI/UX designs provided by our design team. - Integrate third-party APIs to enhance functionality. - Optimize the app for performance and scalability. - Conduct thorough testing to ensure reliability and address any bugs. - Provide clear and comprehensive documentation of the development process. Requirements: - Strong experience with React Native and JavaScript - Proficiency in state management librar...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr การประมูลเฉลี่ย
  105 คำเสนอราคา

  I'm looking for assistance with pre-employment vetting in Clayton, MO 63105, United States. The specifics of the project include: - **Verification Process**: The main part of this project is verifying the business permits a...project is verifying the business permits and licenses. The freelancer would need to check the validity of these documents to ensure they are authentic. - **Communication**: I prefer to receive updates about the progress through the freelance platform. Ideal candidates for this project should have: - Experience in conducting background checks, specifically related to business permits and licenses. - Strong attention to detail, as the authenticity of these documents is crucial. - Excellent communication skills to provide regular updates through the f...

  $67 (Avg Bid)
  พื้นที่
  $67 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  I'm seeking a freelance writer who can expertly craft a Wikipedia entry about an international coaching guru and speaker. The article should cover their journey, career, and most importantly, international recognition. You must exhibit strong research and writing skills. Ideal Skills: - Strong command of English - Wiki writing experience - Ability to effectively research and consolidate information - Outstanding attention to detail - Background in writing about personal profiles and organizations The goal is to create an engaging, informative, and objectively written entry that will engage readers and illuminate the subject’s international accomplishments. Experience in digital marketing or app development is a plus, as we’re interested in expanding the project ...

  $938 (Avg Bid)
  $938 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา

  ...transcription du droit de l’urbanisme en règles géométriques interprétables par un ordinateur à partir d’un langage spécifique conçu par nos équipes R&D. Chaque mois, des centaines de projets sont modélisés grâce à Buildrz et les premiers chantiers sont en cours. Pour étendre notre couverture et organiser la numérisation massive des règles d’urbanisme, nous recherchons un chargé de modélisation PLU en freelance. Missions Veille sur les demandes entrantes clients : Traiter les demandes entrantes des utilisateurs sur les parcelles demandées Intégration des règles d’urbanisme graphiques et écrites : Vér...

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  I'm in need of a freelance educator with in-depth knowledge in postgraduate-level Physics. The main task will be to develop an assignment considering the following: - Focus Area: The assignment must be strictly focused on Science, Physics. - Level: It should cater to postgraduate level students. - Engagement: The content should be engaging, fostering curiosity and deep understanding of the subject. Ideally, the freelancer would have a Masters of Teaching degree or equivalent experience in Physics education, specifically at the postgraduate level. Demonstrated ability to create engaging educational content is a must. Looking forward to inspirational and impactful scholarly work! I will provide the templates.

  $62 (Avg Bid)
  $62 การประมูลเฉลี่ย
  18 คำเสนอราคา

  I'm looking for a freelance Lead Generation/Sales professional with an intermediate/advanced level of experience in the field. Your primary responsibility will be to generate leads and pinpoint potential customers from the Manufacturing and Engineering industries for our Testing equipment. Our company manufactures high-quality testing equipment for soil, concrete, and packaging materials (like plastics, textiles, and cartons). Our equipment is essential for quality control and ensures the reliability and safety of materials used in various construction and packaging applications. This role requires proficiency in business development, cold-calling, and relationship-building strategies for these specific sectors. A proven track record in lead generation or sales within these ...

  $170 (Avg Bid)
  $170 การประมูลเฉลี่ย
  19 คำเสนอราคา

  บทความชุมชน งาน freelance กรุงเทพมหานคร ชั้นนำ