ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  2,000 content writer คือ งานที่พบ, การเสนอราคา USD

  หาดใหญ่ เกี่ยวกับการสอนภาษา เรียนต่อต่างประเทศ ซัมเมอร์แคมป์ ทำงาน สัปดาห์ละ 1 วัน 1-2 คลิป คลิปสั้น 1-3 นาที คิดสคริป คอนเท้น วางแผนระยะยาวร่วมกัน ถ่ายและตัดจบในสัปดาห์ เฟรมลงได้ทุกช่องทาง ค่าตอบแทนรายคลิป ต่อรองได้

  $10 - $30
  พื้นที่
  $10 - $30
  0 คำเสนอราคา

  รับจ้าง Draft Vector เช่น จากงานสเก็ตมือ หรือรูปภาพ สำหรับคนที่ต้องการใช้ไฟล์ที่คมชัด เเละสามารถย่อขยายได้ ลูกค้าจะได้ไฟล์ jpg, png, ai, eps งานละเอียด งานได้รวดเร็วทันใจ ขั้นตอนการทำงาน 1. พูดคุยงานกับลูกค้า คุยรายละเอียดของงานตามลูกค้าบรีฟงาน 2. ตกลงราคา เเละชำระค่าจ้าง และเเจ้งระยะเวลาของการทำงาน โดยระยะการทำงาน คือ 1-3 วัน ทั้งนี้ขึ้นอยู่กับความละเอียดของตัวชิ้นงาน 3. ส่งงานให้ลูกค้าตรวจงานและแจ้งจุดแก้ไข 4. ดำเนินการแก้ไขงานให้ลูกค้า 5. ส่งไฟล์งานให้ลูกค้าตามที่ตกลงไว้ ลูกค้าจะได้ตัวไฟล์งานเป็น .ai /.jpg /.png/.eps

  $43 (Avg Bid)
  $43 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  - จัดทำและพัฒนาแพลตฟอร์มในรูปแบบ e-leaning เพื่อนำวิดีโอการเรียนรู้ความยาวไม่น้อยกว่า 5 นาที จำนวน 7 ชิ้นงาน มาใส่ไว้ในแพลตฟอร์ม อย่างน้อย 2 แพลตฟอร์ม คือ website / QR Link (หรือแพลตฟอร์มอื่นๆ สามารถแนะนำได้) และต้องเข้าถึงจากอุปกรณ์อย่างน้อย 4 อุปกรณ์ เช่น Notebook / PC / iOs / Android - กลุ่ม target นักแรียนระดับ ประถม มัธยม และประชาชนทั่วไป - หลังจากดู VDO นี้แล้ว สามารถทำแบบทดสอบออนไลน์ต่อได้เลย โดยมำกำหนดเวลาให้ทำภายในเวลาที่กำหนดเช่น ภายใน10 นาที - หลังจากทำแบบทดสอบผ่านเกณฑ์แล้ว สามารถปริ้นใบประกาศนียบัตร หรือส่งใบประกาศนียบัตรให้ทางเมล์ได้เลย *** อายุของแพลตฟอร์มอยู่ได้อย่างน้อย 6 เดือน - 1 ปี หรือนานกว่านี้ได้ดีเลยค่ะ *** VDO ทั้งหมด 7 คลิป ทางนายจ้างเป็นคนผลิตจ้า

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 คำเสนอราคา

  เป็นหนึ่งในโปรเจ็คของบริษัทสตาร์ทอัพด้าน Application ที่เน้นในการ - สร้างความสุขให้คนทำงาน - วัดผลความสุขในการทำงานโดยตีค่าออกมาเป็นตัวเลข และกราฟได้ - สร้างวัฒนธรรมเชิงบวกด้านต่างๆ เช่น การชื่นชมซึ่งกันและกัน, ระบบสวัสดิการแบบรางวัลที่สามารถเลือกได้, ระบบกิจกรรมสร้างทีมที่สนิทสนมและเข้มแข็ง ซึ่งรายละเอียดเพิ่มเติมสามารถอ่านได้จากที่ Blog อย่างเป็นทางการของเรา และ official website ของเรา ซึ่งปัจจุบันทางเรากำลังเสาะหานักเขียนมือดี เช่น 1. นักเขียน SEO - มีความเชี่ยวชาญในการเขียนบทความ SEO ในธุรกิจด้านซอร์ฟแวร์แบบ B2B - สามารถเขียนตามโจทย์ที่ได้รับ 2. นักเขียนบทความด้านบริหารธุรกิจสำหรับ Blog - มีความเชี่ยวชาญในด้านการเขียนบทความด้านบริหารธุรกิจหลากรูปแบบ - สามารถเขียนได้ทั้งบทความแบบทั่วไป และ บทความกึ่งงานศึกษาวิจัย โดยอ้างอิงจากแหล่งข้อมูลที่ทางเราเสนอให้ - บทความมีศักยภาพในการดึงคน...

  $30 (Avg Bid)
  $30 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  สำนักพิมพ์ ภูมิสมิทธิ์ กำลังหา Ghost Writer ช่วยเขียนงานหนังสือ แนว How to และแนวบุคคลที่มีชื่อเสียง ต้องการหานักเขียนที่เคยมีผลงานที่สามารถส่งแนวให้ดูได้ก่อนเพื่อให้การทำงานได้ตามเป้าหมาย

  $1125 (Avg Bid)
  $1125 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ...ี) สรุปอาจจะยาวถึงจาก 30-50 หน้าเป็นต้นไป ต่อเล่ม....ณ ตอนนี้มีหลายเล่ม อาจจะสนใจคนที่สามารถทำได้ในระยะยาว อย่างน้อยมี 4 เล่มที่พร้อมทำแล้ว (เนื้อหาเป็นภาษาอังกฤษ) ทางเรามีเนื้อหาให้เสร็จแค่ต้องการให้จัดหน้า ออกแบบ เสนอไอเดีย ซึ่งสามารถคุยกันได้ อาจจะยากในช่วงแรกๆ เพราะต้องการวางแผนให้เหมือนกันทุกๆเล่ม *****ดูไฟล์ที่แนบไว้ Assignment PDF แล้วออกแบบมาในเบื่องต้นเพื่อดูความสามารถของคุณ Theme คือ หรู, แพง, สวย, สำหรับเด็กทุกเพศ อายุ15-18ปี, อ่านง่าย ต้องความเป็นเอกลักษณ์ (สามารถทำได้ทุกแบบ สีสันแล้วแต่ผู้จัดทำ ต้องการให้เรียบหรู) * font, color, and special tools * ถ้าสามารถทำวิดีโอตัดต่อ สวยๆ เพื่อใช้โปรโมทได้จะดีมาก ถ่ายรูปได้สวย +++++ * สามารถออกแบบโลโก้ ตัดต่อภาพ ตกแต่งภาพ +++++++ * สกิลอื่นๆ ที่สามารถใช้กับเรื่องนี้ได้ +++ * creativity ถ้าคุณคิดว่ามีสกิลพร้อมที่จะทำงานนี...

  $52 (Avg Bid)
  $52 การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา
  Web Content Manager หมดเขตแล้ว left

  FULLMOON OUTDOOR WEB SOLUTION ภาพรวมของ บริษัท Fullmoon Outdoor Web Solution Inc เป็น บริษัท ที่สร้างขึ้นเพื่อตอบสนองความต้องการของธุรกิจทั่วโลก เราให้บริการต่างๆแก่ลูกค้าจำนวนมากของเรา ซึ่งรวมถึงการออกแบบเว็บไซต์การจัดการการจัดการการขายออนไลน์และการโฆษณาออนไลน์ #เปิดรับสมัคร Web Content Manager สำหรับตลาดประเทศไทย *รายละเอียดงาน •ความสามารถในการเขียนและค้นคว้าข้อมูล •รับผิดชอบในการจัดอันดับของคีย์เวิร์ด •ความสามารถในการเพิ่มประสิทธิภาพเนื้อหาเว็บไซต์ •สร้างและดูเเล ฝึกอบรม team content เมื่อคุณมีประสบการณ์เเล้ว •ทำงานร่วมกับกลุ่มอื่น ๆ เพื่อโปรโมตเนื้อหา •ติดตามและอัปเดตข้อมูลจากเครื่องมือวัดส่งรายงานรายสัปดาห์เพื่อกำหนดการปรับเปลี่ยน *คุณสมบัติ • จบการศึกษาระดับปริญญาตรี •สามารถใช้ภาษาไทยถูกหลักไวยากรณ์ • มีประสบการณ์ด้านการเขียน...

  $250 (Avg Bid)
  $250 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Content created for online shopping platform หมดเขตแล้ว left

  เราเป็นบริษัทขายชุดชั้นในที่เปิดมานานแล้วแต่ยังไม่ได้ขายออนไลน์อย่างจริงจัง อยากหาคนที่สามารถเขียน listing หรือ discription ที่ดึงดูดลูกค้าได้มาร่วมงาน หรือ คนที่สามรถช่วยให้เราพัฒนาในด่านการขายออนไลน์มากขึ้น ตอนนี้มีขายแค่ใน shopee ครับ

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  สร้างLogo ให้ฉัน หมดเขตแล้ว left

  คำที่ต้องการให้เป็น Logo คือ Car parts navi และ ต้องใส่คำว่า Trust and secure with us. และต้องการให้เพิ่มรูปที่ทำให้ดูเป็นโลโก้ นำไปใช้กับWeb ขาย อะไหล่รถยนต์ค่ะ

  $21 (Avg Bid)
  $21 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา
  Binomo Thailand หมดเขตแล้ว left

  ปัจจุบัน Binomo คือ โบรคเกอร์ที่ได้รับรางวัลหลายตัว เช่น IAFT Award 2016 บริษัทมีผลกำไรที่ดีทุกวันเนื่องจากพารามิเตอร์ของแต่ละตัวเลือกมีความยืดหยุ่นและมีอินเตอร์เฟซที่ใช้งานง่าย อีกทั้งยังมีความปลอดภัยของข้อตกลงแต่ละข้อที่ได้รับประกันโดยการอนุมัติหลายระดับ คุณสามารถฝากเงินเข้า Binomo ได้อย่างอิสระตามที่คุณต้องการ ทั้งการใช้บัตรธนาคารของคุณหรือกระเป๋าเงินอิเล็กทรอนิกส์และกระเป๋าเงินคริปโตหรือกระเป๋าเงินใหม่ที่สร้างขึ้นเพื่อจุดประสงค์นี้ นอกจากนี้การถอนเงินจาก Binomo เป็นขั้นตอนที่รวดเร็วมากดังนั้นคุณจึงสามารถถอนเงินได้ทุกเมื่อตามที่คุณต้องการ มีอะไรอีกบ้างที่อยู่ใน Binomo แพลตฟอร์มนี้มีความโปร่งใสในเรื่องของการชำระเงินให้กับนักเทรด ที่นี่คุณจะมีรายได้มากถึง 90% สำหรับข้อเสนอที่ชนะในขณะที่โบรกเกอร์อื่นๆในรูปแบบไบนารี่ออปชั่นเสนอไม่เกิน 75% อย่างไรก็ตามนักเทรดทุกคนควรตัดสินใจด้วยตัวเอง...

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 คำเสนอราคา
  เขียน content และ article หมดเขตแล้ว left

  เขียน content หรือ article เพื่อส่งให้เรานำไปใช้งานในหน้า website เกี่ยวกับหมวดหมู่ อสังหาริมทรัพย์ เช่นรายละเอียดต่างๆ คำบรรยายเกี่ยวกับอสังหาริมทรัพย์พื้นที่บริเวณนั้น

  $10 (Avg Bid)
  $10 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Mobile App สำหรับ Agency Tour หมดเขตแล้ว left

  ธุรกิจของผมคือการทำทัวร์ ต่าง ๆ ในจังหวัดกระบี่ ประกอบด้วย 4 โปรแกรมทัวร์หลัก ๆ คือ 1. ทัวร์เกาะ พีพี 1 วัน 2.ทัวร์เกาะพีพี (Early Bird) 1 วัน 3. ทัวร์ 4 เกาะ 1 วัน 4.ทัวร์ เกาะห้อง โดย ทุกวัน จะมี Agency ที่ส่งลูกค้าเข้ามาจองทัวร์กับบริษัท ประมาณ 30 ราย ทางโทรศัพท์ ผมต้องการ Application เพื่ออำนวยความสะดวกสบาย และความรวดเร็วกับ Agency ให้จองทัวร์ให้ลูกค้าผ่านทาง Application นี้

  $477 (Avg Bid)
  $477 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  ...นเจ้าของเลย หลายคนพูดเป็นเสียงเดียวกันว่า เครื่องเขียนของคนไทยส่วนใหญ่จะมีรูปลักษณ์แห้งๆ ไม่น่าสนใจ จากนี้ลองมาทำความรู้จักกับ ‘เครื่องเขียนของคนไทยสินค้าที่คนไทยควรภูมิใจ’ 'GREY RAY STATIONERY' ก่อตั้งขึ้นในปี 2554 โดย นายชาญฉลาด กาญจนวงศ์ , นางสาวเธียรวธู เทียนเงิน และนางสาวอาทิตยา ตรีเนตรไพบูลย์ เป็นตราสินค้าที่มีแนวความคิดหลักแตกต่างจากผลิตภัณฑ์เครื่องเขียนทั่วไป เพราะพวกเขามองว่าการออกแบบ คือ การแก้ปัญหาเพื่อสร้างคุณภาพ จึงได้ออกแบบตราสินค้าที่เน้นประสิทธิภาพเพื่อการใช้งานอย่างสูงสุด โดยการสร้างสรรค์ออกมาในรูปลักษณ์ที่เรียบง่าย แต่กลับมีเอกลักษณ์เฉพาะตัวอย่างโดดเด่น ด้วยความคิดที่อยากให้คนไทยได้ใช้ผลิตภัณฑ์ที่มีคุณภาพ จึงนำไปสู่กระบวนการผลิตที่เป็นมิตรกับสิ่งแวดล้อม (ECO) ไม่สร้างสรรค์สิ่งที่เป็นขยะต่อโลก ผลิตภัณฑ์ที่นำมาขายจึงต้องเป็นสิ่งที่ไม่เคยมีใ...

  $312 (Avg Bid)
  $312 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Project for Raj K. หมดเขตแล้ว left

  ฉันต้องการแผนการตลาด ของผลิตภัณ์ครีมกันแดด ในปี 2018 สิ่งที่ฉันคาดหวังกับงานนี้ คือ - ความทันสมัย - การเข้าถึงของลูกค้า - โปรแกรมที่ช่วสสร้งแบบรายงานกาดำเนินการ - ขั้นตอนการทำงาน

  $10 (Avg Bid)
  $10 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  writing an eBook หมดเขตแล้ว left

  I'm looking for a writer to research and write a "How-to" eBook for more than 7,000 words and my budget is $70 USD for 7,000 words. . Paymaent conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. Upon project completion, you agree to me having the full rights to the eBook and its content. . To apply, please send me your past work samples so I can better evaluate your writing style . --- ผมกำลังมองหานักเขียนที่จะมาศีกษาหาข้อมูลและเขียน eBook แนว "วิธีการ" ความยาวกว่า 7,000 คำ ผมมีงบ $70 สำหรับการเขียน 7,000 คำ . เงื่อนไขการจ่ายเงิน : จ่ายเต็มจำนวน เมื่องานเสร็จ (ไม่จ่ายล่วงหน้า) กำหนดส่งงาน : 14 วัน หลังจากตอบรับงาน เมื่องานเสร็จสิ้น คุณตกลงที่จะให้ผม/ฉันมีสิทธิ์ใน eBook และเนื้อหาดังกล่าวทั...

  $116 (Avg Bid)
  $116 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  Build a Website หมดเขตแล้ว left

  ...ใช้ชีวิตอยู่ได้ด้วยเงินไม่เกิน 50,000 บาท ต่อเดือน - มี skill เหล่านี้ : AngularJS 1.5.X, Bootstrap 3.x, Responsive design, Jquery 1.11.x, Java Script/DOM, Rest web service / JSON / HTTP Request, Git (Optional : Less or Sass css, Webstrom) ถ้าทั้งหมดคือตัวตนของคุณ [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions.] PromptCoach () คือ startup สาย Edutec ที่มีปณิธานแน่วแน่ในการช่วยพัฒนาคนในสังคมให้มีคุณภาพมากขึ้นผ่านเทคโนโลยี เราต้องการเป็นศูนย์รวม โค้ช และ คอร์สอบรม ที่ใหญ่ที่สุดในโลก!! - เราได้รับทุนสนับสนุนหลักล้านจาก angel investor ทั้งที่ยังไม่มี product!! - เราผ่านเข้ารอบ 50 ทีมสุดท้าย จาก 500 ทีม ที่สมัครเข้าร่วมโครงการ thestartupready ทั้งๆที่เริ่มทำงานแค่ 2 เดือน!! - เรามีแผนให้ ESOP (Equity Stock Option) กับทีมงานกลุ่มแรกๆ

  $28 / hr (Avg Bid)
  $28 / hr การประมูลเฉลี่ย
  14 คำเสนอราคา
  Sistacafe SEO Content สปอรต์บรา หมดเขตแล้ว left

  ต้องการคนเขียนบทความ SEO ลงเว็บไซต์ โดยมีการจ่ายเงินตาม คุณภาพ หรือ ปริมาณที่ได้รับ เป็นงานระยะยาว เนื่องจากมีความต้องการต่อเนื่องในการลง จึงสามารถทำเป็นงานประจำได้ครับ

  $64 (Avg Bid)
  $64 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  สร้างเว็บไซต์ หมดเขตแล้ว left

  เป็นการจัดทำเว็บไซต์เกี่ยวกับ การสร้างหนังสือคำสั่งทางราชการ และออกรายงานครับ ซึ่งกระบวนการประกอบไปด้วย 1. การจัดการข้อมูลหลัก เช่น ฝ่ายงาน หน่วยงาน สาขาวิชา คำนำหน้าชื่อ ประเภทกรรมการ เป็นต้น 2. เป็นส่วนของการเพิ่มบุคลากรลงไปใน หน่วยงาน สาขา ครับ 3. เป็นส่วนของการจัดทำคำสั่งทางราชการ คือ ประกอบไปด้วยส่วนนำ การแต่งตั้งคณะกรรมการอำนวยการ แต่งตั้งคณะกรรมการ เป็นต้น 4. จัดทำรายงานสรุปผลการปฏิบัติงานว่า คนนี้ ทำงานไปกี่งาน ในช่วงเวลานี้ เป็นต้น

  $666 (Avg Bid)
  $666 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  สร้างเว็บไซต์ หมดเขตแล้ว left

  สวัสดีค่ะ กำลังจะตั้งบริษัท luxury inbound tour company แล้วต้องการทำ website มีเนื้อหาแล้วเรียบร้อยจาก copy writer แต่ยังไม่มีประสบการณ์มากคะ ไม่ทราบว่าที่นี่รับเป็น one stop service ด้วยมั้ยค่ะ เช่น รับจด domain name, CMS back end system ที่เข้าไปแก้เนื้อหาเองได้, set up payment by creditcard, maintenance service, etc. ต้องการแบบสไตล์เรียบหรูแบบเว็บไซด์ฝรั่งอย่างเช่นในนี้ เน้นใช้รูปนะคะ จำนวนหน้าไม่น่าเกิน 30 pages. ช่วยบอกประมาณราคาได้มั้ยค่ะ ขอบคุณค่ะ

  $704 (Avg Bid)
  $704 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  new web blog หมดเขตแล้ว left

  ...ทั้งนี้ ห้ามนักออกแบบ ใช้ภาพที่อาจมีปัญหาลิขสิทธิ์เด็ดขาด แบบ search google แล้วนี่ไม่ได้นะครับ สำคัญมาก ๆๆ เพราะเว็บเราทำมานานไม่เคยมีปัญหานี้ครับ สำหรับภาพตัวอย่างบทความต่างๆ ให้แปลงจาก กระทู้ในเว็บมาเป็นบทความในระบบ ทำแสดงแค่ "1 ตัวอย่าง" ก็พอครับ - เมื่อจบงานแล้ว ให้แนะนำวิธีติดตั้งระบบ เพื่อรันงานจริงด้วยครับ ทางผมจะนำ code ไป ftp ขึ้นเองตามคำแนะนำ ต้องการใช้บริการแบบต่อเนื่องด้วยครับ คือ คิดว่า จบงานแล้วคงมี อัพเดตเป็นระยะด้วย ก็คิดเงินเพิ่มให้เป็นรายฟังก์ชั่นไป

  $1383 (Avg Bid)
  $1383 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  เขียนรายงาน หมดเขตแล้ว left

  ความหมายของรายงาน รายงาน คือ การเขียนเล่าถึงสิ่งที่ได้พบเห็นหรือได้กระทำมาแล้ว เช่น การค้นคว้า ทางวิชาการ การไปศึกษานอกสถานที่ การไปพักแรมค่ายเยาวชน การประชุมกลุ่ม การประสบเหตุการณ์ที่สำคัญ เป็นต้น ลักษณะของรายงานคล้ายย่อความ คือเก็บเฉพาะข้อความสำคัญแต่อาจ เพิ่มเติมรายละเอียดบางอย่างได้ตามสมควร แบบการเขียนรายงานไม่มีข้อกำหนดตายตัว เพื่อความเป็นระเบียบเรียบร้อย อาจกำหนดตามแบบของแต่ละสถาบัน ส่วนต่าง ๆ ของรายงาน มี 3 ส่วน ดังนี้ 1. ส่วนหน้า ประกอบด้วย หน้าปก ใบรองปกหน้า (กระดาษเปล่า) หน้าปกใน หน้าคำนำ หน้าสารบัญ 2. ส่วนกลาง ประกอบด้วย เนื้อเรื่อง เชิงอรรถ 3. ส่วนท้าย ประกอบด้วย บรรณานุกรม ภาคผนวก ใบรองปกหลัง (กระดาษเปล่า) ปกหลัง การเขียนส่วนต่าง ๆ ของรายงานแต่ละส่วน 1. การเขีย...

  min $5000
  min $5000
  0 คำเสนอราคา
  Short Movie Script Writer - Hindi 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I need a creative and talented Hindi language scriptwriter for a short movie. Key Requirements: - Ability to write engaging and meaningful short movie scripts in Hindi. - Proficiency in translating from English to Hindi. - Good attention to detail and understanding of the nuances of scriptwriting, particularly for film. - Understanding of cinematic language and the ability to translate that into written form. I'm specifically looking for someone who can create a compelling 10-15 minute script, which can be done by someone with or without prior experience. A fresh and innovative approach to storytelling is highly appreciated. If you think you have the skills to breathe life into my vision, I look forward to hearing from you.

  $12 (Avg Bid)
  $12 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  I'm in search of a skilled content editor to help me edit my videos on an ongoing basis. SAMPLE TEST!!!!! Please take this short 18 second clip and make it something that can be posted on social media. Add your editing touches. This is for a mental health therapist and life coach to help with content. SUGGESTIONS!!!!!!!! (A few NOT all) To enhance a video of a mental health therapist sitting in a chair for social media content, you can add the following elements: 1. **Engaging Text Overlays**: Include key points, tips, or quotes related to mental health. This can help convey important information even if the video itself is static. 2. **Background Music**: Add calm and soothing background music to create a relaxing atmosphere. 3. **Visual Effects**: Inco...

  $25 (Avg Bid)
  การันตี

  I'm in need of a talented writer to create my first e-book in Portuguese. The e-book will be focused on self-help, particularly tailored for parents. Key Project Details: - Language: Portuguese - Topic: Self-help - Target Audience: Parents Ideal Freelancer: - Proficient in writing and translating to Portuguese - Experience in self-help content creation - Understanding of parenting and relevant issues - Ability to engage and connect with readers

  $450 (Avg Bid)
  $450 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Handwriting Style Change & Content Edit 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a skilled freelancer who can help me changing a part of a photograph to my own handwriting. Specifically, I'd like to: - Change the handwriting style of the text - Edit the content to reflect my changes The current text is in photograph format, which I can provide to the chosen freelancer. I am looking for someone who can deliver the edited text in a high-quality, realistic manner. The final product should look seamlessly integrated with the original text. Ideal Skills: - Proficiency in Photoshop or similar software. - Experience in editing handwriting. - Attention to detail and ability to mimic handwriting style. I would also appreciate if you can provide a sample of your own handwriting style, or a similar project you've worked on before. This...

  $19 (Avg Bid)
  $19 การประมูลเฉลี่ย
  19 คำเสนอราคา

  ...Guanajuato 3211 Guerrero 2807 Hidalgo 1817 Jalisco 1010 Michoacán 2753 Morelos 937 Nayarit 995 Nuevo León 2965 Oaxaca 1012 Puebla 2807 Querétaro 924 Quintana Roo 1094 San Luis Potosí 1857 Sinaloa 3922 Sonora 1581 Tabasco 1181 Tamaulipas 2081 Tlaxcala 633 Veracruz 4950 Yucatán 1162 Zacatecas 1936 I'm looking to scrape a website for its text content. This data will be used for analysis and will not be updated frequently. Key Requirements: - Scraping text content only Ideal Skills and Experience: - Proficient in web scraping - Experience with text extraction - Ability to provide clean, structured data - Strong understanding of data analysis Please note that the data only needs to be extracted once as this is not a real-time or r...

  $527 (Avg Bid)
  $527 การประมูลเฉลี่ย
  20 คำเสนอราคา

  I'm looking for a competent resume writer with deep understanding and expertise in the technology industry, specifically in project management using the Agile methodology. Your task will involve articulating my qualifications and strengths effectively for project management roles in the tech sector. Here's what I need: - Strong presentation of professional experience and skills in Agile project management - Emphasis on technology industry specificity - Clear articulation of my Agile methodology qualifications. Ideal freelancers should have: - Proven skills in resume writing - Understanding and/or experience in technology industry - Familiarity with project management terms and practices - Detailed knowledge of Agile project management. This is your chance to create ...

  $17 (Avg Bid)
  $17 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ...healthcare policy. The ideal candidate for the job should be capable of creating a well-researched and clear report that is accessible to a wide audience. Key requirements: - The brief should be reader-friendly and avoid overly technical jargon, as the target audience is the general public. - It should be grounded in solid research, including case studies and examples to illustrate key points. - The writer must have a good understanding of healthcare policy and be able to translate complex issues into simple, understandable language. - An ability to use statistics where necessary to back up the arguments and points in the brief would be highly advantageous. - Experience in public health writing is preferred. The final product should be a well-structured, concise, and persuasiv...

  $16 (Avg Bid)
  $16 การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา

  Je suis débutant sur Amazon et j'ai besoin de quelqu'un pour m'aider à créer un des article, je n'ai pas de marque! voici ce que je compte vendre mais je n arrive pas a changé le titre ou mette des nouvel photo

  $23 (Avg Bid)
  $23 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  I urgently need expert assistance with web scraping. The task involves extracting text content from particular news sites. Immediate commencement is preferred. - Key responsibilities include but are not limited to: a) Sourcing text content from specified websites b) Ensuring the highest quality and correctness of data scraped - Ideal Skills and Experience: a) Proven web scraping expertise b) Familiarity with scraping text content from news websites c) Timely delivery of projects Please only bid if you can commence immediately.

  $141 (Avg Bid)
  $141 การประมูลเฉลี่ย
  80 คำเสนอราคา

  As a music enthusiast, I am looking for a talented lyricist who can write catchy and meaningful pop music lyrics. The theme of the songs should be based around personal experiences. Here's what I ideally need: - Proficiency in English, especially creative writing - Experience in writing lyrics for pop music - An empathetic writer who can translate personal life experiences into a captivating song The right freelancer will have a knack for spinning engaging stories around everyday life experiences that will resonate with a broad audience. I look forward to working with you to create some really special music.

  $45 (Avg Bid)
  $45 การประมูลเฉลี่ย
  23 คำเสนอราคา
  Sci-Fi Novel Character-focused Screenplay Adaptation 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for a screenwriter with strong experience in Sci-fi and character development. You will be adapting a 9-12 science fiction novel into a Young Adult level screenplay, where the narrative will mainly focus on the main character's journey and growth. - No need to emphasize on complex scientific concepts, while understanding of bots in video gaming and AI consciou...understanding of bots in video gaming and AI consciousness questions are important. - The screenplay must strongly emphasize character development. - Prior experience with screenplays adapted from books is essential. This project is for someone who can bring depth and dimension to characters, even in a genre as vast as sci-fi. Scripts that have been turned into films with your name as lead writer m...

  $16464 (Avg Bid)
  NDA
  $16464 การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา

  I'm seeking an experienced and insightful financial writer to conduct an in-depth analysis of Warren Buffet's investment strategies. The main goal of this analysis is to provide a comprehensive understanding of his investment approach using real-world examples. Case Write Up Rules: 1. Assume I am an informed reader. I do not need any background. State the problem. State your solution. Provide details on how you reached your solution. Do not simply provide answers to the study questions for each case. The study questions are to help you think about the case. You are expected to solve each case. 2. Try to keep your write-up to 2 pages or less. Two pages should be enough if you follow item #1. Calculations or spreadsheets won’t count in the 2 pages. Your ex...

  $29 (Avg Bid)
  $29 การประมูลเฉลี่ย
  35 คำเสนอราคา

  I am in need of a proficient and sensitive writer to help me convey my marriage journey to the home affairs to grant my wife a visa to join me. This is a personal project, somewhat of a message to show the sincerity of our bond and relationship. The narrative should capture the essence of the circumstances of me meeting the love of my life marriage journey. I need an essay expressing the story from my wife’s side first and another side one from my side as well. Once i am connected with the writer i will layout the details of my story. Ideal Skills: - Excellent narrative skills - Ability to convey emotions through writing - Previous experience in autobiographical writing The final output is expected to be in textual form. Please submit a portfolio of your previous wri...

  $55 (Avg Bid)
  $55 การประมูลเฉลี่ย
  45 คำเสนอราคา
  Blog Writing Project 6 วัน left

  I'm seeking an experienced writer to create a series of engaging and informative blog articles for my website. The project involves developing between 6 and 10 articles. Key Tasks: - Writing 6 to 10 high-quality, SEO-friendly blog articles - Ensuring the content is engaging, well-researched, and aligns with the target audience's interests - Meeting agreed-upon deadlines for each article delivery Ideal Skills and Experience: - Proven experience in writing engaging and SEO-optimized blog articles - Understanding of different writing styles and tones - Ability to conduct thorough research on various topics - Strong grammar and proofreading capabilities If you believe you can deliver high-quality, compelling content that resonates with readers, I look forward ...

  $399 (Avg Bid)
  $399 การประมูลเฉลี่ย
  89 คำเสนอราคา

  I'm in need of a professional who can craft an effective executive resume targeting the position of vp in data and AI within the technology industry. The ideal freelancer will have: - Profound knowledge and understanding of the tech industry and its requirements - Experience in crafting resumes for executive-level roles, specifically in the fields of data and AI - The ability to capture and communicate my competencies and qualifications in a compelling manner. Please note, the resume should be tailored to highlight skills and experiences that align with the nature of the sought-after role.

  $300 (Avg Bid)
  $300 การประมูลเฉลี่ย
  37 คำเสนอราคา

  I'm in need of an experienced professional in A+ content creation for my Amazon listings. The content will be targeting general consumers. I have detailed branding guidelines available that need to be followed strictly. Key Requirements: - Produce high-quality and engaging product images - Develop clear and effective comparison charts - Adhere to detailed branding guidelines Ideal Skills: - Proficient in Amazon A+ content creation - Strong graphic design abilities - Understanding of general consumer preferences - Ability to deliver on detailed instructions and guidelines Your expertise will be highly appreciated in ensuring that the final A+ content is not only visually appealing but also aligns with our brand's identity. Looking forward to your cre...

  $20 (Avg Bid)
  $20 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  I need engaging technology content to be created. The content should be informative, engaging, and should be centered around cutting-edge technologies and innovations. Key Requirements: - The content should be well-researched and up to date on the latest technology trends. - The writing style should be captivating, accessible, and suitable for a wide audience. - Expertise in a variety of technology topics would be beneficial. Ideal Skills: - Proficiency in technology content creation. - Strong research skills. - Ability to write in a clear and engaging manner. - Familiarity with the latest technology trends. Please feel free to suggest any type of content that you think would be relevant and engaging.

  $18 (Avg Bid)
  $18 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ...proficient in advanced editing including color correction and audio enhancement for a marketing project. - Responsibilities: Achieving high-quality visual content is your primary responsibility. You'll edit footage, make color corrections, and enhance the audio to produce effective marketing visuals. - Skills and Experience: Prospective freelancers should have extensive previous experience in advanced video editing. Your portfolio should include past work demonstrating these skills, particularly with promotional or marketing content. Your understanding of marketing strategies and how they can be effectively translated into video content will be a significant advantage in this project. Looking forward to working with a passionate and skilled individual who...

  $66 (Avg Bid)
  $66 การประมูลเฉลี่ย
  67 คำเสนอราคา
  Non-Fiction Science Editor Needed 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...development and building the story line - An understanding of the specific demands of non-fiction writing - In essence, I would prefer a 'writing partner' who can help me develop an interesting well rounded story I'm looking for someone who can transcribe content from various interviews, provide insightful feedback, can help organize content and structure, while also flagging any grammar or spelling errors. I need an editor who can help me tell the story, communicate ideas clearly and effectively. If you're an experienced editor/writer with a genuine interest in helping people, can communicate semi-technical information to healthcare professionals and interested consumer, then, I'd love to hear from you. I will fairly compensate based on c...

  $12398 (Avg Bid)
  แนะนำ NDA
  $12398 การประมูลเฉลี่ย
  28 คำเสนอราคา

  I need someone who knows how to upload content to a wordpress site, have some skills about photoshop to resize pictures and who knows how to use Chat GPT to rewrite descriptions of the products

  $414 (Avg Bid)
  $414 การประมูลเฉลี่ย
  192 คำเสนอราคา
  Corporate Website Configuration & Content Writing 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a skilled professional who can configure a theme for our corporate website and also handle some content writing tasks. The main goal for this platform is to engage and attract B2B audiences. Key Responsibilities: - Customize the theme of the website to suit our corporate brand image - Set up essential pages like About Us, Services, Products, Portfolio, and Contact Us - Each section required to rewrite all content for all pages. - Create compelling content that highlights our products and services Skills and Experience needed: - Proven experience in website theme configuration, preferably for corporate websites - Proficiency in content writing, with a focus on B2B audiences - Understanding of design principles for corporate sites - Strong co...

  $268 (Avg Bid)
  $268 การประมูลเฉลี่ย
  42 คำเสนอราคา
  Adult Book Series Ghostwriter for next book in series 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...experienced and talented writer to help with a writing project. In essence, the project involves creating a book series for adults. The primary aim of this project is to produce intriguing and captivating content which is built around the concept of boo. Key Responsibilities: - Develop an engaging narrative for an adult book series - Create unique and compelling content - Ensure all written works meet the desired quality and theme Ideal Candidate: - Demonstrable experience and a portfolio of adult fiction writing - Strong narrative and storytelling skills - Familiarity with writing book series - Ability to write in a captivating and engaging manner - A keen interest in the genre of boo and adult fiction This project offers an exciting opportunity for a creative ...

  $857 (Avg Bid)
  $857 การประมูลเฉลี่ย
  37 คำเสนอราคา

  I'm in need of a seasoned video editor, who is capable of employing advanced editing techniques like color grading and special effects. The task involves editing educational videos intend...special effects. The task involves editing educational videos intended to be highly informative tutorials. Ideally, the candidate should have: - Extensive experience in advanced video editing techniques - An understanding of educational content - The ability to engage viewers with effects and grading - Effective time management skills to handle long-format content that exceeds 10 minutes Your role would be essential to make my content as engaging and informative as possible. Please share your previous work with educational videos or long-format content, and any other ...

  $11 (Avg Bid)
  $11 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  I need an adept writer to diligently craft an informative article on the topic of integrating sustainability into business strategies and measuring its impact. This composition targets business professionals and therefore should be crafted in a professional tone while being engaging and easy to comprehend. Key Deliverables: - A well-researched, informative article. - The paper should effectively detail how businesses can integrate sustainability into their strategies. - Discuss measures of impact. Skills and Experience: - Excellent writing skills - Demonstrated experience in business writing - Sound understanding of business strategies and sustainability - Ability to research and reference properly - Ability to create content that engages business professionals.

  $18 (Avg Bid)
  $18 การประมูลเฉลี่ย
  37 คำเสนอราคา
  AI Content Generation Chatbot Development 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Project Description: I have a vast collection of digital resources (over 200) on various aspects of date palm trees All are in Arabic , including diseases, cultivation techniques, varieties, and more. I am looking to develop a generative AI chatbot that can act as a consultant for date palm farmers. The AI should be able to: • Answer user queries related to date palm trees in a comprehensive and informative way In Arabic and english. • Provide assistance on topics like disease identification, cultivation practices, variety selection, and troubleshooting common problems. • Offer insights based on best practices and research in the field. Technical Skills Required: (NEED TO SHOW RFERENCES AND PAST EXPERIENCE) • Expertise in building chatbots or conversational AI using o...

  $4098 (Avg Bid)
  NDA
  $4098 การประมูลเฉลี่ย
  22 คำเสนอราคา
  30 Medical Tourism contents Creation 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I am in need of an experienced content writer who can help me develop high-quality content for my medical tourism website. The ideal candidate will be able to provide engaging and informative content on a variety of topics. Key Deliverables: - Content for various medical procedures: I am looking for detailed write-ups on cosmetic surgery, dental procedures, fertility treatments, and all other types of treatments that my website offers. This content should be well-researched, informative, and written in a way that is accessible to a wide audience. - Destination Guides: I would also like to include destination guides on the website. The purpose of these guides is to inform potential medical tourists about the top destinations for medical tourism, a...

  $52 (Avg Bid)
  $52 การประมูลเฉลี่ย
  49 คำเสนอราคา

  I am seeking a skilled content writer to create engaging, promotional content aimed at the general public. The work should be concise, yet captivating. This is a promotional piece, so the language should sell the message to the reader. Key Requirements: - Ability to create compelling and engaging promotional content - Understanding of writing for general public - Concise and effective writing style Experience in similar projects is a big plus. I am looking for someone who can deliver quality work in a timely manner.

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr การประมูลเฉลี่ย
  54 คำเสนอราคา

  I am seeking a proficient writer who can create a persuasive letter of explanation for my student visa application. I will pursue an Accounting and Payroll program abroad that will span 1year. Key points to include: - An outline of my educational goals - Why I've chosen this specific course - The reasons for selecting the specific country for my studies - Why are you not pursuing the specific program in your country of residence - How will this program enhance your employment opportunities in your country or residence - Ties you have in your country of residence e.g work, property Ideal skills and experience: - Excellent English writing skills - Experience in crafting successful student visa application letters - Strong knowledge in visa application process Your task will...

  $44 (Avg Bid)
  $44 การประมูลเฉลี่ย
  41 คำเสนอราคา
  Food content 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  60 minute food related reels 60 in all. subjects and topics will be provided. must be mumbai based 1500 INR per video

  $923 (Avg Bid)
  พื้นที่ NDA
  $923 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  บทความชุมชน content writer คือ ชั้นนำ