ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  2,000 designer freelance งาน งานที่พบ, การเสนอราคา USD
  รับสมัครพนักงาน หมดเขตแล้ว left

  รับสมัคร 1 ช่างเขียนเเบบ 2 เจ้าหน้าที่ จัดซื้อ 3 เจ้าหน้าที่วางแผนการผลิต 4 marketing online 4 ช่างเชิ่อม รับพรักงานประจำ และfreelance

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ด่วน!!! รับสมัคร freelance เขียนแบบ Shop drawing และ As Built drawing งานระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder (โครงการ ก่อสร้างโรงแรมย่านกทม.) รับงานไปทำเป็นJOB คุณสมบัติ 1. มีประสบการณ์งานเขียนแบบระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder 2. ใช้โปรแกรม Auto cad ในการเขียนแบบ 3. เขียนแบบรายละเอียด Shop drawing ตามที่ได้รับมอบหมายเพื่อใช้ในการทำงาน 4.มีความเข้าใจในรายละเอียดการเขียนแบบโครงสร้างและสถาปัตย์ 5.สามารถเขียนแบบแปลน,รูปด้าน,รูปตัด ได้ 6.จัดทำแบบ As built เพื่อส่งมอบให้ผู้ว่าจ้าง 7. มีความรับผิดชอบส่งงานตรงเวลา ไม่ต้องคอยตาม ติดต่อได้ตลอด และสามารถทำงานภายใต้ระยะเวลาที่จำกัดได้ 8. สามารถเดินทางเข้ามาพบ เพื่อคุยรายละเอียดงานได้เมื่อมีการนัดหมาย สถานที่ตั้งบริษัท ซอยสุขุมวิท 64 (ติด BTS ปุณณวิถี) , พระโขนงใต้, กรุงเทพฯ

  $903 (Avg Bid)
  $903 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ✿ รับสมัคร freelance : Back-end Developer - ถ้าหากอาศัยอยู่ในจังหวัดเชียงใหม่ (จะรับพิจารณาเป็นพิเศษ) ✿ ลักษณะงาน + ทำเว็บไซต์เกี่ยวกับระบบสั่งซื้อสินค้าและนำเข้าสินค้าจากประเทศจีน โดยวางลิงค์สินค้าจาก Taobao, Tmall, 1688, Alibaba และแอดมินสามารถจัดการดูแลการสั่งซื้อและแจ้งเตือนลูกค้าผ่าน SMS,Email,Line ✿ รายละเอียดงานในส่วนของ ระบบเว็บไซต์นำเข้าสินค้าจีน 1. API ดึงข้อมูลสินค้าจากเว็บซื้อสินค้าออนไลน์จากจีน - สามารถสั่งซื้อสินค้าได้จาก Taobao, Tmall, 1688,Alibaba โดยผู้ใช้ทำการวางลิงค์และเลือกสินค้าที่ต้องการ 2. นำเข้าและติดตามพัสดุ - แสดงข้อมูลสถานะเลข tracking ของประเทศจีนและไทย ในกรณีที่ผู้ใช้เลือกบริการจัดส่งถึงบ้าน โดยแอดมินจะเป็นผู้อัพเดทข้อมูลสินค้า และแจ้งเตือนผ่าน SMS, Email, Line 3. คำนวณค่าขนส่ง - คำนวณค่าขนส่ง ร้านค้าในประเทศจีน → โกดังสินค้าจีน , โกดังสินค้าจี...

  $1918 (Avg Bid)
  $1918 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  electrical designer หมดเขตแล้ว left

  การออกแบบระบบไฟฟ้า เขียนแบบ เซ็นแบบ และการออกแบบระบบแจ้งเหตุเพลิงไหม้ ระบบป้องกันฟ้าผ่า การประมานราคาระบบไฟฟ้า

  $30 (Avg Bid)
  $30 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  3D Rendering Perspective หมดเขตแล้ว left

  999Perspective | 3D Perspective And 3dsMax Academy รับทำภาพ 3D Perspective/3D Animation Interior Architecture และรับสอนโปรแกรม 3dsMax ? รับทำภาพ PERSPECTIVE/3D ANIMATION รับทำภาพ PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก งานบ้าน อาคารพาณิชย์ ตึกแถว คอนโด โรงแรม รีสอร์ท งาน Interior งานตกแต่ง Kiosk หน้าร้าน ร้านค้า โชว์รูม โรงงาน คลังสินค้า งานสถาปัตยกรรมทุกประเภท ? รายละเอียดที่ต้องการ AUTOCAD PLAN / ELEVATION / SECTION BOARD / COLOR SCHEME / MOOD BOARD FURNITURE ? รายละเอียดราคาเพิ่มเติม รับทำภาพ PERSPECTIVE / 360 องศา PERSPECTIVE งานออกแบบสถาปัตยกรรมภายในและภายนอก - PERSPECTIVE ราคา 999 / 1999 / 2999 / 3999 / 4999 บาท (ราคาขึ้นอยู่กับความยากง่ายและความละเอียดของงาน) ❗️หมายเหตุ : สามารถแก้ไขงานได้ 3 ครั้ง หากแก้ไขเกิน 3 ครั้ง จะคิดราคาเพิ่มครั้งละ

  $489 (Avg Bid)
  $489 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Marketing (Freelance) หมดเขตแล้ว left

  Branding Online Marketing Promote สินค้าและบริการเชิงรุก

  $107 (Avg Bid)
  $107 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ต้องการทีมงาน Programmer จัดทำเว็บไซต์ bootstrap + php + MySQL โปรเจคละ 20k - 100k รายละเอียด คุณสมบัติ - มีความรู้พื้นฐานทางด้านเว็บไซต์ - พัฒนาภาษาโปรแกรม bootstrap + php + MySQL รายละเอียดงาน - พัฒนาออกแบบระบบเว็บไซต์ และอื่นๆ - สามารถทำงานเป็นทีมได้ - สามารถส่งงานตามเวลาที่กำหนด - ทำงานเป็น Part time Freelance ระยะเวลาการทำงาน - Part time Freelance 2-3 เดือน วิธีการสมัคร ส่งรายละเอียดเข้า Line id : tuindy7 รายละเอียด - ชื่อ-นามสกุล - เบอร์โทรที่สะดวกติดต่อ - ตัวอย่างผลงาน ติดต่อสอบถาม Line id : tuindy7 Tel : 0814667776 คุณตู่

  $917 (Avg Bid)
  $917 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  ขายสินค้าของบริษัทให้กับกลุ่มลูกค้า *** ไม่มีค่าสมัคร คุณสมบัติ - มีทักษะการขาย - จบปริญญาตรีขึ้นไป สามารถพูดคุยเรื่องค่าตอบแทนได้ บริษัทจะพิจารณาตามความสามารถ และความเหมาะสม บริษัท เอสอีเอเชีย ลีดาเวชั่น เซ็นเตอร์ จำกัด ติด MRT ศูนย์ประชุมแห่งชาติสิริกิติ์

  $25 - $50 / hr
  $25 - $50 / hr
  0 คำเสนอราคา

  ต้องการรับสมัคร Freelance หรือ นักศึกษาฝึกงานที่มีประสบการณ์ในการทำ Graphic Design โดยใช้ Program AI เพื่อออกแบบและทำงานให้กับบริษัท ในช่วงปิดเทอม หรือ รับเป็นโปรเจคสั้นๆ

  $333 (Avg Bid)
  $333 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  jewelry designer หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบเครื่องประดับ ข้อมือ,แหวน,สร้อย เป็นต้น มีไอเดียดี มีสไตล์ที่ชัดเจน ออกแบบมากกว่า 50ชิ้น สามารถวาดมือ และใช้โปรแกรมได้

  $1061 (Avg Bid)
  $1061 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  ต้องการ render ภาพสำหรับงานขาย home office 3.5 ชั้น 2 ยูนิต สำหรับงานขายต้อง ต้องการภาพภายนอก 2 ภาพ และภาพภายใน 5 ภาพ มี file skp ให้ ภายนอก ให้ และ floor plan dwg ให้ ต้องการภาพสมจริงมีแสงเงา ดูหรูหรา

  $371 (Avg Bid)
  $371 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  - ที่บริษัทกำลังทำเวปองค์กรใหม่ และจะมีทำ content เล็กๆน้อยๆ อาจจะสัปดาห์ละ 2 เรื่อง เรามีฝ่าย technic เขียน content ให้ แต่ต้องการหาพนักงานมาทำ parttime ช่วยแก้ไขให้อ่านง่าย หารูป เอาขึ้นเวป และตรวจสอบ key word ทำ SEO และ คอยดูแล schedule การทำงาน - นำ content เวป มาลงใน facebook ด้วย - ส่ง email marketing และวางแผน content - ช่วยนำเนื้อหามาลง template brochure - ช่วยแก้ไขงาน graphic เล็กๆน้อยๆ ช่วงแรกอาจจะนัดวันเข้าบริษัท เพื่อทำความเข้าใจกับงาน หลังจากนั้นอาจจะไม่ต้องเข้าแล้วแต่คุยตกลง

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  หาคนทำ Drupal8 หมดเขตแล้ว left

  ตอนนี้กำลังหา Freelance Programmer เพื่อเขียน Drupal8 อยู่ครับ อยากได้คนที่สามารถเขียน Custom ได้ด้วยครับ รายละเอียดสามารถสอบถามได้ภายทาง Line ครับ Location Based in : THAILAND Line ID : sompon_l

  $2250 (Avg Bid)
  $2250 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  พัฒนางาน front end design ในรูปแบบ HTML CSS และ Javascript ซึ่งจะนำไปใช้ต่อกับ 2 เว็บไซต์ ได้แก่ และ ซึ่งเคยจ้าง designer เขียนโค้ดไปแล้วบางส่วนแต่ยังไม่สมบูรณ์ ลองดูในลิงค์ Google Drive ในไฟล์แนบของแต่ละโปรเจ็ค ขอบเขตงานอยู่ในไฟล์แนบ แบ่งงานเป็น 3 โปรเจ็ค เลือกทำ 1 โปรเจ็คที่คิดว่าถนัดที่สุด ขอให้เสนอราคาและระยะเวลาในการพัฒนาของโปรเจ็คที่ต้องการทำครับ สนใจแอดไลน์มาที่ Line id: paramathone

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 คำเสนอราคา

  บริษัทผู้ให้บริการด้านเทคโนโลยี GPS, IOT, ERP รับสมัคร Freelance ร่วมงานดังนี้ Backend Developer ที่มี Skill ดังนี้ - Golang - Mysql Frontend Developer ที่มี Skill ดังนี้ หรือ อย่างใดอย่างหนึ่ง - Web (HTML/CSS) - Android Application (Java) - iOS Application (Swift) ลักษณะงานแบ่งเป็น Module ย่อยๆ แต่ละ Module ระยะเวลาประเมินในการทำไม่เกิน 8 ชั่วโมง (บริษัทเป็นผู้ประเมินระยะเวลา และกำหนดค่าจ้างตามระยะเวลาประเมิน สามารถเจรจาต่อรองได้ตามสมควร) วางบิลแต่ละงานได้ทันทีที่งานเสร็จ บริษัทมีงานให้ต่อเนื่อง ขอผู้ที่สามารถเดินทางเข้ามาคุยรายละเอียดที่ Office ได้อาทิตย์ละ 1 ครั้ง ประมาณ 2 ชั่วโมง ในวันทำการจันทร์ - ศุกร์ (สามารถเลือกช่วงเวลาเข้ามาคุยได้ตั้งแต่ 10:00 ถึง 21:00) ที่อยู่ Office : ติดถนนใหญ่ รามคำแหง 109, หัวหมาก บางกะปิ กรุงเทพ

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Design project & ไทยร่วม หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr การประมูลเฉลี่ย
  30 คำเสนอราคา
  Freelance Project Assistant หมดเขตแล้ว left

  ...งแวดล้อม บริษัทได้ดำเนินการโครงการในหลายประเทศทั่วโลกเป็นผลสำเร็จดี และมีความประสงค์จะเริ่มต้นโครงการในประเทศไทย ร่วมกับองค์กรต่างๆ ทั้งภารัฐและเอกชน ผ่านโครงการกองทุนภูมิอากาศที่เป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อม (Green Climate Fund) เพื่อช่วยประเทศกำลังพัฒนาในการลดก๊าซเรือนกระจก ท่านสามารถดูรายละเอียดเพิ่มเติมเกี่ยวกับบริษัทได้ที่ บริษัทเปิดรับตำแหน่ง ผู้ช่วยโครงการ freelance 1 ตำแหน่งในประเทศไทย ตามคุณสมบัติดังต่อไปนี้ คุณสมบัติผู้สมัคร 1. สัญชาติไทย ไม่จำกัดเพศและอายุ 2. วุฒิการศึกษาระดับปริญญาตรีวิศวกรรมศาสตร์ โดยเฉพาะสาขาวิศวกรรมสิ่งแวดล้อมหรือวิศวกรรมเครื่องกล ไม่จำกัดสถาบัน 3. ไม่จำเป็นต้องมีประสบการณ์ ยินดีรับบัณฑิตจบใหม่ 4. สื่อสารภาษาอังกฤษได้ดี 5. สามารถใช้โปรแกรมคอมพิวเตอร์ได้ 6. สามารถเดินทางไปเยี่ยมไซต์งานภายในกรุงเทพและปริมณฑลได้ 7. มีความรับผิดชอบ

  $266 (Avg Bid)
  พื้นที่
  $266 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Design project หมดเขตแล้ว left

  งาน ออกแบบ กล่อง สติ๊กเกอร์ ป้าย โฆษนา นามบัติ อื่นๆๆ

  $2166 (Avg Bid)
  $2166 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  ...มีการเปรียบเทียบ product 4. หน้า testimonial ให้ลูกค้ามา review product หรือ เราเอาจากที่ลูกค้า review ในเฟสบุ๊คมา post 5. หน้า New & Event บอกถึง รายละเอียดการออกบูธ งาน event ต่างๆที่ผ่านมา และกำลังจะถึง 6. หน้า Promotion บอกถึง Promotion ที่ผ่านมา และปัจจุบัน 7. หน้าซื้อขายสินค้า ลูกค้าสามารถซื้อสินค้า และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้ skill ของ wordpress ให้ได้มากที่สุดและเร็วที่สุด รูปภาพส่วนใหญ่ มีครบแล้ว Content ส่วนใหญ่มีครบแล้ว ขาดแต่คนที่ทำ wordpress เป...

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  รับออกแบบ packaging กล่องกระดาษทุกชนิด งาน inter งาน modern และอื่นๆ หรือ request style ได้ตามต้องการ พร้อมผลิตจากโรงงานชั้นนำ

  $352 (Avg Bid)
  $352 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  เราได้ทำการเปิด บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าของบริษัทเรา ซึ้งมีประวัติลูกค้ามากกว่า 500 สถานที่ จึงต้องการ Freelance มาเพื่อทำการขาย บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าทั้งเก่าและใหม่ เราจะทำการจ้างเป็น Commission Base ซึ้งถ้าสามารถปิดการขายได้จะได้ % ของจำนวนเต็มของ contract นั้นๆ

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  รับสมัครด่วน IT Freelance หมดเขตแล้ว left

  มีความรู้เรื่อง การสร้างเวปไซต์ การปรับแต่งเวปไซต์ สำเร็จรูป(งานนี้ไม่ต้องเขียนเวปนะค่ะ) เพียงแค่เพิ่มลดปรับแต่งฟังชั่นการใช้งานไม่กี่จุดบนเวปสำเร็จรูปที่ลูกค้าเลือกแล้ว สนใจส่งprofile มาที่

  $172 (Avg Bid)
  $172 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ตามหา UX Designer สำหรับร่วมพัฒนาแอพริเคชั่นบน iPhone เป็นเวลา 1-2 เดือน เน้นหนักทางด้านการออกแบบ User experience เข้าใจระบบการทำเทสกับยูสเซอร์ สามารถทำเต็มเวลา ออกไปทำเทสสม่ำเสมอจนวัดผลได้จริง รับผิดชอบงานจนกระทั่ง วัดผลได้เป็นรูปเป็นร่าง มีค่าใช้จ่ายให้ 30k-40k คะ

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 คำเสนอราคา

  AppDever (แอพดีเว่อร์) ในเครือบริษัท As Your Mind เปิดรับสมัคร 1. iOS Programmer 1 ตำแหน่ง FullTime - Objective-C เป็นหลักครับ - ถ้าได้ Swift หรือ Android ด้วยก็จะดีครับ เงินเดือนประมาณ 18 - 27k 2. Graphic Designer 1 ตำแหน่ง FullTime - เน้นออกแบบ UX/UI Mobile Application / Website / Icon และ Logo - ถ้าใช้ Sketch ด้วยจะดีมากครับ เราเป็น Startup มีงาน Mobile app / Web app ทั้งจากลูกค้าและ Product ของตัวเองหลายตัว อยากได้ทีมงานไฟแรง ยังไม่เก่งไม่เป็นไร ขอให้ชอบและสนุกที่จะเรียนรู้สิ่งใหม่ๆ เสมอ ทำงานเป็นกันเอง ร่วมแชร์ความรู้และประสบการณ์กันและกัน และพร้อมที่จะโตไปด้วยกัน ตอนนี้มี ออฟฟิสอยู่ 3 ที่คือ 1. ลาดพร้าว 136 เกือบติดถนนใหญ่เดินทางสะดวก ใกล้ themall และ makro บางกะปิ 2. ลาดพร้าว 101 ใกล้ Lotus 3. รัชดาซอย 3 ใกล้ MRT พระราม 9 / ฟอร์จูนรัชดา / เซ็นทรัลพระรา...

  $773 (Avg Bid)
  $773 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  รับสมัคร Freelance ผู้ที่สามารถออกแบบดีไซน์ + Drawing งานให้ช่างทำไม้ สำหรับทำเฟอร์นิเจอร์ไม้ Outdoor ใช้ Program 3Ds Max หรือ Sketch Up ได้ เพื่อมาทำงานออกแบบ Prototype เฟอร์นิเจอร์ไม้ คุณสมบัติที่มองหา - มีความคิดสร้างสรรค์ รสนิยมดี - มีความรับผิดชอบสูง ตั้งใจทำงาน - เป็นผู้ที่มีวินัย มีวุฒิภาวะ และแรงจูงใจในตนเอง - มนุษยสัมพันธ์ดี - สามารถแก้ไขงานที่ออกมาตรงลูกค้าความต้องการ หรือจนกว่าลูกค้าจะพอใจ - สามารถรับ brief งานผ่าน Online หรือ นัดเจอกันเพื่อสื่อสารงานกันได้ตรงจุดประสงค์ที่สุดได้ หากทำงานคลิ๊กกัน คุยกันง่าย ส่งงานตามกำหนด จะมีงานต่อยอดเข้ามาให้

  $129 (Avg Bid)
  $129 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  ต้องการ Freelance Android ด่วนๆๆ!!! เขียนและพัฒนาแอพพลิเคชั่น spec native ทำ UI native และ Freelance IOS native ใครสนใจส่งประวัติและผลงานมาที่ 02-6321781-2

  $527 (Avg Bid)
  $527 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  I am looking for an experienced web developer to create a clean and minimalist website for my video services, as well as a separate creative portfolio page. The freelancer page should have: - An embedded contact form for potential client inquiries. - Sections detailing the services I offer and the gear I utilize. The creative portfolio page, showcasing my short films, should have: - A comprehensive filmography of my creations. - A section to exhibit any awards and recognition that I have received. Ideal Skills: - Website Design - UX/UI Design - Graphic Design - HTML, CSS, JavaScript - Ability to craft clean and minimalist designs - Knowledgeable in embedding video sequences to a website - SEO The ideal candidate has previous experience in designing websites with video embedding an...

  $122 (Avg Bid)
  $122 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา
  Modern Logo Designer my website is similar like envato elements 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a skilled logo designer to create a modern and minimalistic logo for my website, elememts.com. The site is a marketplace similar to Envato Elements, and I'm looking for a design that can convey the essence of the website in a simple yet appealing way. Key Requirements: - **Style**: The logo should reflect a modern and minimalistic design. It should be sleek, elegant, and not overcomplicated. - **Color**: I'm interested in incorporating the color pink in the logo, but it should be done tastefully and in a way that complements the overall design. Ideal Skills and Experience: - Proven track record in creating modern and minimalistic logos - Strong understanding of color theory and design principles - Prior experience in e-commerce or marketplace brandi...

  $66 (Avg Bid)
  $66 การประมูลเฉลี่ย
  61 คำเสนอราคา
  Experienced Angular Developer for Fitness App 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Angular developer is required for a freelance project (remotely) ? Requirements: • Bachelor degree in Computer Science or related field. • 3+ years proven experience with frontend development, Angular, Rest APIs and Figma designs. • Strong knowledge in pure javascript & jQuery. • Experience with Metronic templates is preferred. • Organizational skills. ? Responsibilities: • Work with backend developer and product manager to ideate project. • Design client-side architecture. • Building dynamic and adaptable web applications. • Build pages with a mobile responsive design. • Work with back-end developer to create REST API. • Configure and testing scripts within an ongoing integration environment. • Write technical docume...

  $504 (Avg Bid)
  $504 การประมูลเฉลี่ย
  26 คำเสนอราคา

  I am seeking an experienced video editor for my educational series on YouTube. Ideal candidates will have a unique blend of skills in both video editing and graphic design, with a dash of Artificial Intelligence expertise. The preferred style is a unique mix - think a documentary, but with more visual excitement. Key requirements for this project include: - Expertise in creating educational videos - Understand how to weave in core graphic design elements with video footage - Proficiency in adding infographics, text overlays, and animations for enhanced audience engagement - Understanding of AI is desirable, though not required The final result has to be engaging, informative, and visually appealing. Let's create something amazing together. Let's revolutionize education with ...

  $77 (Avg Bid)
  $77 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  Diseñador Gráfico. HTML Nivel Básico/Medio 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Duración del Proyecto: 3-4 meses Descripción del Trabajo: Estamos en la búsqueda de un diseñador gráfico freelance para un proyecto temporal de aproximadamente 3 a 4 meses. El candidato seleccionado trabajará en estrecha colaboración con nuestro diseñador gráfico actual durante las primeras semanas para aprender y adaptarse a nuestro método de trabajo. Requisitos del Proyecto: Diseño de Páginas Web HTML Simples: No se requiere programación. Adaptación de pre-diseños a distintas temáticas. Uso de Wordpress y el constructor de páginas DIVI. Diseño de PDF: Basado en textos en formato Word proporcionados. Aporte de un diseño visual atractivo a los d...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา
  Amazon images graphic designer 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We required product graphic designer for Amazon listings

  $10 (Avg Bid)
  $10 การประมูลเฉลี่ย
  20 คำเสนอราคา
  Instagram Graphic Designer - Modern Theme 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a skilled graphic designer who can create visually appealing Instagram posts. The theme I'm aiming for is modern and sleek. Key Requirements: - Experience with designing for Instagram - Proficiency in creating modern and sleek visuals - Understanding of effective social media design principles - Ability to incorporate advertising elements into designs The posts will mostly be static images but need to be designed in a way that captivates the audience. You should have a good grasp of visual communication and be able to deliver quality work in a timely manner.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr การประมูลเฉลี่ย
  17 คำเสนอราคา

  I'm looking for a skilled 3D video designer who can create captivating visualizations and virtual reality experiences for entertainment purposes. The targeted platform for these videos will be social media. Key Deliverables: - Visualizations that are both realistic and engaging - Virtual reality experiences that are immersive and interactive Ideal Skills and Experience: - Proficient in 3D animation software such as Blender or Maya - Experience in creating VR experiences - A strong portfolio of previous work in the entertainment sector - Understanding of social media video formats and trends I'm keen to collaborate with someone who can bring creative ideas to the table and execute them with finesse. If you're a 3D video designer who can deliver high-quality c...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr การประมูลเฉลี่ย
  20 คำเสนอราคา

  I'm looking for a creative and experienced designer to create a bespoke car racing suit. The suit needs to be specifically designed for car racing and must meet certain key features. Key Features: - Fire Resistance: The primary concern is safety. The suit should be made of materials that are flame-retardant to ensure the utmost safety of the driver. - Sponsor Logos Integration: It is crucial that the design allows for the seamless integration of sponsor logos. The suit is essentially a moving billboard, and the visibility of these logos is important for our sponsors. - Custom Color Schemes: The design should allow for a wide range of custom color schemes. The suit should be visually appealing, and the ability to customize color schemes would be a huge advantage. Materials and...

  $70 (Avg Bid)
  $70 การประมูลเฉลี่ย
  14 คำเสนอราคา

  I'm currently looking for a skilled pattern designer to create a series of moderate complexity patterns for an upcoming project. The patterns themselves will be utilized within a yet to be determined context, but will require a certain level of detail and intricacy to make them visually appealing and engaging. Key skills and experience that would be advantageous for this project include: - A strong background in graphic design or illustration, with a particular focus on pattern design. - A portfolio that demonstrates a high level of skill in creating moderate complexity patterns. - The ability to work with me to understand the context in which these patterns will be used to ensure they are fit for purpose.

  $369 (Avg Bid)
  $369 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  I am in need of a creative and knowledgeable designer for men's undergarments particularly focused on boxer briefs and briefs. Design Requirements: - Creation of versatile styles that cover classic, athletic, and fashion-forward trends - Designs should appeal to both young adults and middle-aged men Ideal Skills and Experience: - Past experience in fashion design, specifically men's undergarments - Ability to incorporate current fashion trends into designs - Understanding of the needs and preferences of young adults and middle-aged men - Great attention to detail and quality Your application would be stronger if you can provide previous work samples especially in men's undergarments design. Looking forward to see your creative takes on redefining undergarments fo...

  $66 (Avg Bid)
  $66 การประมูลเฉลี่ย
  11 คำเสนอราคา

  ...STEP files in the "Altium Designer" format. Key Requirements: - Search Functionality: Users should be able to search for specific components easily on the website. - User Registration and Login: Implement a system for users to create accounts and login securely. -User credit system: Users should have the ability to buy and use credits. - Downloadable Files: Users should be able to download the electronic components in Altium Designer format. - Display of Electronic Components: The site should display electronic symbols, PCB footprints, and 3D STEP files in a user-friendly manner. -Site should behave very similar to Ideal Skills: - Proficient in WordPress development - Experience with e-commerce website development - Knowledge of Altium Designer format...

  $647 (Avg Bid)
  $647 การประมูลเฉลี่ย
  55 คำเสนอราคา
  Bright & Colorful UI/UX Designer 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for a talented UI/UX designer to work on my website. It is primarily aimed at enhancing user engagement. Ideal Skills and Experience: - Proven UI/UX design experience with a strong portfolio - Proficiency in Sketch, Photoshop, Illustrator, or other visual design tools - Good understanding of user behavior - Strong eye for bright and colorful design - Creative flair and a good sense of aesthetics - Excellent communication and collaboration skills. Your main tasks will involve: - Understanding my website's user engagement goals and coming up with creative design solutions - Translating complex concepts into user-friendly designs - Creating wireframes, storyboards, user flows, and site maps - Designing visual elements like logos, original images, and illustrat...

  $131 (Avg Bid)
  $131 การประมูลเฉลี่ย
  56 คำเสนอราคา

  About the Role: We're Synapse Bridge, an AI consultancy empowering businesses to leverage Artificial Intelligence. We're seeking a skilled data professional to join us on a freelance or contract basis to handle the data preparation aspects of our Advanced Data Optimization service. The ideal candidate will have a strong understanding of data cleaning, transformation, and potentially labeling/annotation techniques specific to AI and machine learning applications. They'll work closely with our team to ensure client data is in optimal shape for successful AI implementations. Responsibilities: -Assess client datasets to identify and address data quality issues (missing values, inconsistencies, outliers). -Clean and prepare data for use in various AI and machine learning ...

  $6377 (Avg Bid)
  $6377 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา
  Mobile Game UI Designer Needed 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm on the lookout for a talented UI designer to join my mobile game project. With your proficient skills in Figma and experience in UI design for games, you can help take my game to the next level. Key Requirements: - Proficiency in Figma: As the design tool of choice for this project, you should be adept at using Figma to create sleek, intuitive UI designs that enhance the user experience. - Experience in Mobile Game UI Design: Your portfolio should demonstrate your experience and success in designing engaging UI for mobile games. - Understanding of Game Design: An understanding of game mechanics and how they relate to the UI is vital to ensure the design supports and enhances the user's gameplay experience. - Creative Flair: Your designs should be innovative, visually ...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr การประมูลเฉลี่ย
  30 คำเสนอราคา
  ANCHOR GREEN SCREEN FREELANCER IN INDIAN LANGUAGES. 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  No agencies please. We have requirement for GREEN SCREEN FREELANCE anchors who have home setup of green screen and ring light. Male or female. We need in all Indian regional languages PUNJABI , TAMIL , TELUGU , KANNADA , MALAYALAM , BENGALI , MARATHI , GUJRATI , ORIYA . MUST HAVE VOICE OVER SYSTEM ALSO TO RECORD VOICE AND VIDEO TOGETHER. START YOUR BID with #your language. Payment is less but work will be regular and long term.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  I'm in need of a professional company profile designer who can create a simple and minimalist, yet engaging and visually appealing company profile. The profile will need to be in both English and Arabic. Key Requirements: - Proficiency in English and Arabic - Prior experience creating company profiles - Strong design skills, with an ability to create a Formal, simple and minimalist yet engaging and visually appealing design - Experience in working with 6-10 page documents Your role will involve: - Designing a simple and minimalist company profile - Writing engaging and suitable content in both English and Arabic - Ensuring the final product is engaging and visually appealing I would like to see examples of your past work and get a sense of your design style before we kicks...

  $77 (Avg Bid)
  $77 การประมูลเฉลี่ย
  65 คำเสนอราคา
  Cercasi venditore a progetto per un progetto online 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Sono un web developer freelance e sto lavorando per creare un business online con il quale offrirò a potenziali clienti un pacchetto di servizi legati al blog. Cerco una persona che sappia pubblicizzare questo pacchetto e soprattutto venderlo (i dettagli li trovi nel file allegato). Non mi importa se tu lo faccia come lavoro principale o come attività per arrotondare, a me interessano i risultati. Condizione necessaria è che tu possieda partita IVA e che risiedi in Italia. Dovrai concludere un totale di 40 vendite. Sarai tu a scegliere come pubblicizzare il servizio, hai piena libertà di azione, ovviamente dovrai sottopormi la tua strategia e avere la mia approvazione.

  $471 (Avg Bid)
  $471 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  I'm in need of a UI designer to create a futuristic style interface for a Windows-based Warehouse Management System (WMS). - The ideal candidate should have experience and skills in designing intuitive and visually appealing user interfaces for Windows applications. - A good understanding of the principles of futuristic design is crucial. This includes sleek, minimalistic elements, and possibly some cutting-edge features that can make the system stand out. - While the user left the color palette open-ended, it'd be a plus if you can suggest and implement a color scheme that complements a futuristic design.

  $12 (Avg Bid)
  $12 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  CAMBODIA ONLY BIDERS I'm seeking a talented graphic designer with a keen eye for modern design. The focus will be on print materials and packaging elements. Key Responsibilities: - Develop modern-style print designs for our brochures - Create eye-catching packaging designs that align with our brand aesthetic Ideal Skills & Experience: - Proficient in modern design trends - Previous experience in print and packaging design - Strong portfolio showcasing modern design styles - Excellent communication and attention to detail The deliverables will be print-ready files for our brochures and packaging designs. I'm looking forward to collaborating with a creative designer to achieve visually appealing and effective results.

  $942 (Avg Bid)
  $942 การประมูลเฉลี่ย
  48 คำเสนอราคา

  I'm in need of a talented graphic designer and video editor based in Ahmedabad, Gujarat, India to create engaging and visually appealing social media content for my Instagram page. Your tasks will include: - Design and create social media banners that are in line with a modern and minimalist style - Design and format social media posts - Edit and format content for Instagram reels Ideal skills and experience include: - Proficiency with design tools such as Adobe Photoshop or Illustrator, Adobe Premiere Pro - Experience creating content specifically for Instagram - An understanding of the modern and minimalist design style - Video editing skills and experience with creating Instagram reels - The ability to create eye-catching and engaging social media banners. Please provid...

  $66 (Avg Bid)
  $66 การประมูลเฉลี่ย
  18 คำเสนอราคา
  Sportswear and streetwear Clothing Designer Needed 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking a skilled clothing designer with a focus on sportswear to create a small collection of designs. Key requirements: - Expertise in sportswear design - Proven track record of creating functional, athletically-focused clothing. - An understanding of current trends and the ability to translate these into innovative designs. This project is well suited to someone who has experience in creating lines of sportswear and an excellent understanding of the intricacies of designing for physical performance.

  $13 (Avg Bid)
  $13 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Modern Interface Design for Interior Designer Aggregator 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking a talented UI designer to develop a modern, sleek interface for an interior designer aggregator. This project is strictly for the design aspect. Key Requirements: - The design should be modern in style. - The interface must be user-friendly, intuitive on both web and mobile platforms. Interactive Elements: - Incorporate animations to enhance the user experience. - Implement interactive sliders to allow for easy navigation. - Include hover effects for a dynamic touch. Ideal Skills: - Proficiency in UI/UX design with a keen eye for aesthetics. - Experience with creating modern, responsive designs for web and mobile platforms. - Familiarity with incorporating interactive elements like animations, sliders, and hover effects. If you have a portfolio showcasing...

  $104 (Avg Bid)
  $104 การประมูลเฉลี่ย
  19 คำเสนอราคา
  Luxury Instagram Graphic Design Specialist 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in search of a graphic designer specialized in Instagram design and layout, who can help me create a luxury and elegant style for my Instagram feed. Freelance monthly basis projects Key Project Details: - I require a professional who has a thorough understanding of social media aesthetics, particularly Instagram. - The project involves creating a new layout for my Instagram feed, focusing on a luxury and elegant style. - The predominant colors in the design should be Black, Gold & white, maintaining a consistent and visually appealing color palette. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in graphic design, particularly for social media platforms. - A strong portfolio demonstrating experience with luxury or high-end brand aesthetics. - Proficiency in wo...

  $83 (Avg Bid)
  $83 การประมูลเฉลี่ย
  102 คำเสนอราคา

  บทความชุมชน designer freelance งาน ชั้นนำ