ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  2,000 freelance เว็บ งานที่พบ, การเสนอราคา USD
  รับสมัครพนักงาน หมดเขตแล้ว left

  รับสมัคร 1 ช่างเขียนเเบบ 2 เจ้าหน้าที่ จัดซื้อ 3 เจ้าหน้าที่วางแผนการผลิต 4 marketing online 4 ช่างเชิ่อม รับพรักงานประจำ และfreelance

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ด่วน!!! รับสมัคร freelance เขียนแบบ Shop drawing และ As Built drawing งานระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder (โครงการ ก่อสร้างโรงแรมย่านกทม.) รับงานไปทำเป็นJOB คุณสมบัติ 1. มีประสบการณ์งานเขียนแบบระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder 2. ใช้โปรแกรม Auto cad ในการเขียนแบบ 3. เขียนแบบรายละเอียด Shop drawing ตามที่ได้รับมอบหมายเพื่อใช้ในการทำงาน 4.มีความเข้าใจในรายละเอียดการเขียนแบบโครงสร้างและสถาปัตย์ 5.สามารถเขียนแบบแปลน,รูปด้าน,รูปตัด ได้ 6.จัดทำแบบ As built เพื่อส่งมอบให้ผู้ว่าจ้าง 7. มีความรับผิดชอบส่งงานตรงเวลา ไม่ต้องคอยตาม ติดต่อได้ตลอด และสามารถทำงานภายใต้ระยะเวลาที่จำกัดได้ 8. สามารถเดินทางเข้ามาพบ เพื่อคุยรายละเอียดงานได้เมื่อมีการนัดหมาย สถานที่ตั้งบริษัท ซอยสุขุมวิท 64 (ติด BTS ปุณณวิถี) , พระโขนงใต้, กรุงเทพฯ

  $903 (Avg Bid)
  $903 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ✿ รับสมัคร freelance : Back-end Developer - ถ้าหากอาศัยอยู่ในจังหวัดเชียงใหม่ (จะรับพิจารณาเป็นพิเศษ) ✿ ลักษณะงาน + ทำเว็บไซต์เกี่ยวกับระบบสั่งซื้อสินค้าและนำเข้าสินค้าจากประเทศจีน โดยวางลิงค์สินค้าจาก Taobao, Tmall, 1688, Alibaba และแอดมินสามารถจัดการดูแลการสั่งซื้อและแจ้งเตือนลูกค้าผ่าน SMS,Email,Line ✿ รายละเอียดงานในส่วนของ ระบบเว็บไซต์นำเข้าสินค้าจีน 1. API ดึงข้อมูลสินค้าจากเว็บซื้อสินค้าออนไลน์จากจีน - สามารถสั่งซื้อสินค้าได้จาก Taobao, Tmall, 1688,Alibaba โดยผู้ใช้ทำการวางลิงค์และเลือกสินค้าที่ต้องการ 2. นำเข้าและติดตามพัสดุ - แสดงข้อมูลสถานะเลข tracking ของประเทศจีนและไทย ในกรณีที่ผู้ใช้เลือกบริการจัดส่งถึงบ้าน โดยแอดมินจะเป็นผู้อัพเดทข้อมูลสินค้า และแจ้งเตือนผ่าน SMS, Email, Line 3. คำนวณค่าขนส่ง - คำนวณค่าขนส่ง ร้านค้าในประเทศจีน → โกดังสินค้าจีน , โกดังสินค้าจี...

  $1918 (Avg Bid)
  $1918 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Marketing (Freelance) หมดเขตแล้ว left

  Branding Online Marketing Promote สินค้าและบริการเชิงรุก

  $107 (Avg Bid)
  $107 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ต้องการทีมงาน Programmer จัดทำเว็บไซต์ bootstrap + php + MySQL โปรเจคละ 20k - 100k รายละเอียด คุณสมบัติ - มีความรู้พื้นฐานทางด้านเว็บไซต์ - พัฒนาภาษาโปรแกรม bootstrap + php + MySQL รายละเอียดงาน - พัฒนาออกแบบระบบเว็บไซต์ และอื่นๆ - สามารถทำงานเป็นทีมได้ - สามารถส่งงานตามเวลาที่กำหนด - ทำงานเป็น Part time Freelance ระยะเวลาการทำงาน - Part time Freelance 2-3 เดือน วิธีการสมัคร ส่งรายละเอียดเข้า Line id : tuindy7 รายละเอียด - ชื่อ-นามสกุล - เบอร์โทรที่สะดวกติดต่อ - ตัวอย่างผลงาน ติดต่อสอบถาม Line id : tuindy7 Tel : 0814667776 คุณตู่

  $917 (Avg Bid)
  $917 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  ขายสินค้าของบริษัทให้กับกลุ่มลูกค้า *** ไม่มีค่าสมัคร คุณสมบัติ - มีทักษะการขาย - จบปริญญาตรีขึ้นไป สามารถพูดคุยเรื่องค่าตอบแทนได้ บริษัทจะพิจารณาตามความสามารถ และความเหมาะสม บริษัท เอสอีเอเชีย ลีดาเวชั่น เซ็นเตอร์ จำกัด ติด MRT ศูนย์ประชุมแห่งชาติสิริกิติ์

  $25 - $50 / hr
  $25 - $50 / hr
  0 คำเสนอราคา

  ต้องการรับสมัคร Freelance หรือ นักศึกษาฝึกงานที่มีประสบการณ์ในการทำ Graphic Design โดยใช้ Program AI เพื่อออกแบบและทำงานให้กับบริษัท ในช่วงปิดเทอม หรือ รับเป็นโปรเจคสั้นๆ

  $333 (Avg Bid)
  $333 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  หาคนทำ Drupal8 หมดเขตแล้ว left

  ตอนนี้กำลังหา Freelance Programmer เพื่อเขียน Drupal8 อยู่ครับ อยากได้คนที่สามารถเขียน Custom ได้ด้วยครับ รายละเอียดสามารถสอบถามได้ภายทาง Line ครับ Location Based in : THAILAND Line ID : sompon_l

  $2250 (Avg Bid)
  $2250 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  บริษัทผู้ให้บริการด้านเทคโนโลยี GPS, IOT, ERP รับสมัคร Freelance ร่วมงานดังนี้ Backend Developer ที่มี Skill ดังนี้ - Golang - Mysql Frontend Developer ที่มี Skill ดังนี้ หรือ อย่างใดอย่างหนึ่ง - Web (HTML/CSS) - Android Application (Java) - iOS Application (Swift) ลักษณะงานแบ่งเป็น Module ย่อยๆ แต่ละ Module ระยะเวลาประเมินในการทำไม่เกิน 8 ชั่วโมง (บริษัทเป็นผู้ประเมินระยะเวลา และกำหนดค่าจ้างตามระยะเวลาประเมิน สามารถเจรจาต่อรองได้ตามสมควร) วางบิลแต่ละงานได้ทันทีที่งานเสร็จ บริษัทมีงานให้ต่อเนื่อง ขอผู้ที่สามารถเดินทางเข้ามาคุยรายละเอียดที่ Office ได้อาทิตย์ละ 1 ครั้ง ประมาณ 2 ชั่วโมง ในวันทำการจันทร์ - ศุกร์ (สามารถเลือกช่วงเวลาเข้ามาคุยได้ตั้งแต่ 10:00 ถึง 21:00) ที่อยู่ Office : ติดถนนใหญ่ รามคำแหง 109, หัวหมาก บางกะปิ กรุงเทพ

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา

  เขียนโปรแกรมสไตล์ Ecommerce + มีระบบนำเข้าสินค้า หน้าเว็บเพจจะเป็นเพจเพื่อให้ลูกค้ากดสั่งซื้อสินค้าได้ตามปกติ โดยมีระบบตระกร้าสินค้า รับชำระเงิน ระบบจัดส่งอัพเดท แทรคกิ้ง เหมือนเว็บไซค์ทั่วไป ระบบสั่งซื้อสินค้า ต้องการให้ระบบสามารถก๊อปลิ้งค์จากเถาเป่า หรือเว็บ 1688 แล้วสามารถดึงข้อมูลจากลิ้งสินค้าดังกล่าวมาให้ลูกค้าเลือกตัวเลือก เช่น เลือกสี เลือกขนาด จากนั้นระบบก็แสดงผลใบเสนอราคาให้กับลูกค้า ผลรวมคิดตามเรทค่าเงินในวันนั้น ,จำนวนชิ้นที่ลูกค้าสั่ง และจำนวนกี่โล มีระบบหลังบ้าน เป็นระบบแอดมินและสมาชิค แอดมิน สามารถบันทึกแทรคกิ้งเข้าระบบ และอัพเดทสถานะสินค้าต่างๆ สามารถบันทึกราคารวมค่าขนส่งของออเดอร์สินค้าลูกค้า สามารถกดยืนยันการเติมเงินในระบบให้ลูกค้า จากระบบการแจ้งเติมเงิน ลูกค้า สามารถติดตามสถานะของสินค้าได้ ถ้าให้ดีสามารถติดตามได้จากระบบขนส่งที่จีนได้ยิ่งดี ลูกค้าสาม...

  $833 (Avg Bid)
  $833 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ...ไลค์,แชร์โพสต์หลัก 100 แชร์, โฆษณาFB-โฆษณายอดขาย,โปรโมทเพจ,โปรโมทธุรกิจในพื้นที่ 7 วัน เลือกได้ 1 อย่าง โปรโมทโพสต์แชร์หลัก 14 วัน -ราคา 7,500 บาท ทำคอนเทนท์ วันละ 1 ครั้ง,เพิ่มคนเข้าเพจ 2000 ไลค์,แชร์โพสต์หลัก 200 แชร์, แชร์โพสต์ย่อย 10ครั้ง/โพสต์,ลงเว็บบอร์ด 150 เว็บ โฆษณาFB-โฆษณายอดขาย,โปรโมทเพจ,โปรโมทธุรกิจในพื้นที่ 7 วัน เลือกได้ 1 อย่าง โปรโมทโพสต์แชร์หลัก 14 วัน -ราคา 10,500 บาท ทำคอนเทนท์ วันละ 1 ครั้ง,เพิ่มคนเข้าเพจ 3000 ไลค์,แชร์โพสต์หลัก 400 แชร์, แชร์โพสต์ย่อย 10ครั้ง/โพสต์,ลงเว็บบอร์ด 250 เว็บ,โฆษณาFB-โฆษณายอดขาย,โปรโมทธุรกิจในพื้นที่ อย่างละ 7 วัน โปรโมทโพสต์แชร์หลัก 14 วัน,ทำ Google my Business,ทำ blogger ดูแลให้1 เดือน แถมฟรี โปรโมทเพจ จำนวน 7 วัน,โปรโมทโพสต์สินค้า อาทิละ 1 ครั้ง จำนวน 4 ครั้ง

  $256 (Avg Bid)
  $256 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  เขียนโปรแกรมสไตล์ Ecommerce + มีระบบนำเข้าสินค้า หน้าเว็บเพจจะเป็นเพจเพื่อให้ลูกค้ากดสั่งซื้อสินค้าได้ตามปกติ โดยมีระบบตระกร้าสินค้า รับชำระเงิน ระบบจัดส่งอัพเดท แทรคกิ้ง เหมือนเว็บไซค์ทั่วไป ระบบสั่งซื้อสินค้า ต้องการให้ระบบสามารถก๊อปลิ้งค์จากเถาเป่า หรือเว็บ 1688 แล้วสามารถดึงข้อมูลจากลิ้งสินค้าดังกล่าวมาให้ลูกค้าเลือกตัวเลือก เช่น เลือกสี เลือกขนาด จากนั้นระบบก็แสดงผลใบเสนอราคาให้กับลูกค้า ผลรวมคิดตามเรทค่าเงินในวันนั้น ,จำนวนชิ้นที่ลูกค้าสั่ง และจำนวนกี่โล มีระบบหลังบ้าน เป็นระบบแอดมินและสมาชิค แอดมิน สามารถบันทึกแทรคกิ้งเข้าระบบ และอัพเดทสถานะสินค้าต่างๆ สามารถบันทึกราคารวมค่าขนส่งของออเดอร์สินค้าลูกค้า สามารถกดยืนยันการเติมเงินในระบบให้ลูกค้า จากระบบการแจ้งเติมเงิน ลูกค้า สามารถติดตามสถานะของสินค้าได้ ถ้าให้ดีสามารถติดตามได้จากระบบขนส่งที่จีนได้ยิ่งดี ลูกค้าสาม...

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 คำเสนอราคา
  Freelance Project Assistant หมดเขตแล้ว left

  ...งแวดล้อม บริษัทได้ดำเนินการโครงการในหลายประเทศทั่วโลกเป็นผลสำเร็จดี และมีความประสงค์จะเริ่มต้นโครงการในประเทศไทย ร่วมกับองค์กรต่างๆ ทั้งภารัฐและเอกชน ผ่านโครงการกองทุนภูมิอากาศที่เป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อม (Green Climate Fund) เพื่อช่วยประเทศกำลังพัฒนาในการลดก๊าซเรือนกระจก ท่านสามารถดูรายละเอียดเพิ่มเติมเกี่ยวกับบริษัทได้ที่ บริษัทเปิดรับตำแหน่ง ผู้ช่วยโครงการ freelance 1 ตำแหน่งในประเทศไทย ตามคุณสมบัติดังต่อไปนี้ คุณสมบัติผู้สมัคร 1. สัญชาติไทย ไม่จำกัดเพศและอายุ 2. วุฒิการศึกษาระดับปริญญาตรีวิศวกรรมศาสตร์ โดยเฉพาะสาขาวิศวกรรมสิ่งแวดล้อมหรือวิศวกรรมเครื่องกล ไม่จำกัดสถาบัน 3. ไม่จำเป็นต้องมีประสบการณ์ ยินดีรับบัณฑิตจบใหม่ 4. สื่อสารภาษาอังกฤษได้ดี 5. สามารถใช้โปรแกรมคอมพิวเตอร์ได้ 6. สามารถเดินทางไปเยี่ยมไซต์งานภายในกรุงเทพและปริมณฑลได้ 7. มีความรับผิดชอบ

  $266 (Avg Bid)
  พื้นที่
  $266 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Web development หมดเขตแล้ว left

  ฉันต้องการเว็บไซต์ใหม่ ออกแบบและสร้าง ร้านค้าออนไลน์ ต้องการให้จัดทำเว็บ ในรูปแบบที่มีลักษณะ เหมือน กับ เว็บ ของ ลาซาด้า (‎) หรือทำงานได้คล้ายคลึงกัน

  $2322 (Avg Bid)
  $2322 การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา

  ...ต่างๆที่ผ่านมา และกำลังจะถึง 6. หน้า Promotion บอกถึง Promotion ที่ผ่านมา และปัจจุบัน 7. หน้าซื้อขายสินค้า ลูกค้าสามารถซื้อสินค้า และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้ skill ของ wordpress ให้ได้มากที่สุดและเร็วที่สุด รูปภาพส่วนใหญ่ มีครบแล้ว Content ส่วนใหญ่มีครบแล้ว ขาดแต่คนที่ทำ wordpress เป็น >>>> งานจะต้องเสร็จภายในวันที่ 4 มีนาคมนี้<<<<<<<

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  เราได้ทำการเปิด บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าของบริษัทเรา ซึ้งมีประวัติลูกค้ามากกว่า 500 สถานที่ จึงต้องการ Freelance มาเพื่อทำการขาย บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าทั้งเก่าและใหม่ เราจะทำการจ้างเป็น Commission Base ซึ้งถ้าสามารถปิดการขายได้จะได้ % ของจำนวนเต็มของ contract นั้นๆ

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  รับสมัครด่วน IT Freelance หมดเขตแล้ว left

  มีความรู้เรื่อง การสร้างเวปไซต์ การปรับแต่งเวปไซต์ สำเร็จรูป(งานนี้ไม่ต้องเขียนเวปนะค่ะ) เพียงแค่เพิ่มลดปรับแต่งฟังชั่นการใช้งานไม่กี่จุดบนเวปสำเร็จรูปที่ลูกค้าเลือกแล้ว สนใจส่งprofile มาที่

  $172 (Avg Bid)
  $172 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  รับสมัคร Freelance ผู้ที่สามารถออกแบบดีไซน์ + Drawing งานให้ช่างทำไม้ สำหรับทำเฟอร์นิเจอร์ไม้ Outdoor ใช้ Program 3Ds Max หรือ Sketch Up ได้ เพื่อมาทำงานออกแบบ Prototype เฟอร์นิเจอร์ไม้ คุณสมบัติที่มองหา - มีความคิดสร้างสรรค์ รสนิยมดี - มีความรับผิดชอบสูง ตั้งใจทำงาน - เป็นผู้ที่มีวินัย มีวุฒิภาวะ และแรงจูงใจในตนเอง - มนุษยสัมพันธ์ดี - สามารถแก้ไขงานที่ออกมาตรงลูกค้าความต้องการ หรือจนกว่าลูกค้าจะพอใจ - สามารถรับ brief งานผ่าน Online หรือ นัดเจอกันเพื่อสื่อสารงานกันได้ตรงจุดประสงค์ที่สุดได้ หากทำงานคลิ๊กกัน คุยกันง่าย ส่งงานตามกำหนด จะมีงานต่อยอดเข้ามาให้

  $129 (Avg Bid)
  $129 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  ต้องการ Freelance Android ด่วนๆๆ!!! เขียนและพัฒนาแอพพลิเคชั่น spec native ทำ UI native และ Freelance IOS native ใครสนใจส่งประวัติและผลงานมาที่ 02-6321781-2

  $527 (Avg Bid)
  $527 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  Experienced Web Freelance Developer from Indian Astrology Domain. The site should work from Raspberry pi Unit on display. The site should work from any location / GPS for local settings. The site should have basic UI screens for Configurations. e.g. Location selection at District Level ( India ), Wi-Fi Selection, Language From Domain perspective - The site need to have minimum daily chaning parameters e.g. as below Suryodaya Chandrodaya Rahu Kala Amrut Kala Hindu Panchang Hindu Festivals Amavasya, Pournima National Fixed Holidays etc. Others Multi-Lingual Alarms

  $77 (Avg Bid)
  $77 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา

  ### Freelance Job Posting: Payment Gateway Developer **Title:** Payment Gateway Developer for Australian E-Commerce Platform **Description:** We are seeking a skilled developer to build and integrate a custom payment gateway for our e-commerce website. The gateway must support the following payment methods: - Credit Cards - Pay ID Payments - Bank Transfers - Debit Cards **Project Requirements:** - **Target Audience:** The integration must be tailored for use in Australia. - **E-commerce Platform:** Experience in web development and payment interface implementation for e-commerce sites. - **Security:** Implementation of secure transaction protocols and compliance with relevant standards (e.g., PCI DSS). **Essential Skills:** - **Payment Gateway Integration:** Expertise in int...

  $2508 (Avg Bid)
  $2508 การประมูลเฉลี่ย
  90 คำเสนอราคา

  I'm after a freelance designer to create original graphics for a line of t-shirts. For now, there's no strict deadline, giving you the freedom to flex your creative muscles and produce something truly unique. I attached my brand logos if it can help. Style preference: - All day wear and gym - Over sized T-shirt Ideal Skills: - Graphic design expertise - T-shirt design experience - Strong communication for collaboration and understanding of vision Looking forward to seeing your exciting work.

  $73 (Avg Bid)
  $73 การประมูลเฉลี่ย
  83 คำเสนอราคา

  We are part of a worldwide network providing drug testing services. We have a presence in multiple countries. Our client wants us to conduct drug testing in Philippines, Bauang, La union, Philippines 2501. We will train you on how to do it and provide the necessary supplies and tools. You will have to either go to the client's residence or office to collect the provided urine sample or rent a meeting room to host the session. Meeting room rental costs will be borne by us. Thereafter I will guide you on how to perform the testing hygienically and you will send us the result. We will compensate you for every test done.

  $20 - $25
  พื้นที่
  $20 - $25
  0 คำเสนอราคา

  As a sales freelance professional, your responsibilities will include: - Lead generation: Identifying potential clients interested in our digital marketing services. - Cold Calling: Reaching out to the identified leads, explaining our offerings effectively which includes digital marketing, web development, and content writing services. - Client meetings: Capable of closing sales during client interactions. Skills and Experience: Looking for a rewarding sales opportunity? Join us and enjoy unparalleled support, endless leads, and incredible incentives of up to 40% of the ticket value. Take charge of your earnings and future success with our program. Join today and start earning big!, Ideal candidates should have prior experience in sales, particularly in the technology sector, and...

  $18 - $150
  $18 - $150
  0 คำเสนอราคา
  Software Company Business Development - New Client Acquisition 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking a skilled individual who can drive new client acquisition for our software company. We serve a wide range of industries and offer a suite of products and services. Our primary goal is to boost revenue through this effort. Please go through our website : Ideal Candidate: - Proven track record in sales and business development - This is one month freelance work and you should be able to bring in at least one client for our company. - If the project value is more than INR 400,000, YOU CAN EARN UPTO 30 PERCENT OF THE VALUE OF THE PROJECT. - Experience in the software or IT industry - Strong network in various industries - Excellent communication and negotiation skills - Ability to understand and effectively market a diverse range of software products - Familiarity

  $270 (Avg Bid)
  $270 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  Je recherche un freelance pour plusieurs projets lors de besoins occasionnels. L'objectif est de travailler en confiance sur du long terme et en marque blanche. Les différents projets peuvent être : - Création de site WordPress, WooCommerce, Prestashop. - intégration site web et app : html, css, typescript, js, jsx - animation js et css - occasionnellement TMA : WP PS - plus rarement : développement php, js, typescript Merci de noter sur 20 vos compétences : - intégration site web html/css - intégration app typescript/scss - intégration WordPress - intégration WooCommerce - intégration Prestashop - animation js - animation css - GSAP - développement WordPress - développement Prestashop -...

  $26 / hr (Avg Bid)
  $26 / hr การประมูลเฉลี่ย
  94 คำเสนอราคา

  We are looking for someone to edit the video below for a showcase trailer. The trailer should include: -welcome shot saying "First paddock tour of Formula Circus" -overview of the paddock -music (copyright-free or licensed that is included in your freelance fee) -end shot with Formula Circus logo and Steam logo saying "wishlist now on Steam" -length 45-60 seconds -must showcase: Paddock, Podium, Motorhome, VIP area -everything else is up to Freelancer -color correction should be kept at a minimum -logo attached -should be done by FRIDAY 9:00 AM - we will reward someone by then Video link:

  $326 (Avg Bid)
  แนะนำ การันตี ปิดผนึก การประกวดชั้นนำ
  Software Company - New Client Acquisition 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking a skilled individual who can drive new client acquisition for our software company. We serve a wide range of industries and offer a suite of products and services. Our primary goal is to boost revenue through this effort. Please go through our website : Ideal Candidate: - Proven track record in sales and business development - This is one month freelance work and you should be able to bring in at least one client for our company. - If the project value is more than INR 400,000, YOU CAN EARN UPTO 30 PERCENT OF THE VALUE OF THE PROJECT. - Experience in the software or IT industry - Strong network in various industries - Excellent communication and negotiation skills - Ability to understand and effectively market a diverse range of software products - Familiarity

  $10 (Avg Bid)
  $10 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Product Visualization 3D Animation 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We are in need of a skilled 3D animator to create a product visualization animation. The final result should be highly detailed with textures, yet not overly intricate. We are looking for a talented freelance 3D animator to create an engaging animation of a coffee cup. This animation will be displayed on an LED screen inside our coffee shop and should attract the attention of customers by showcasing our coffee in an appealing and captivating way. Project Details: Animation Duration: 10-15 seconds. Format: Full HD (1920x1080), suitable for LED screens. Animation Content: A steaming coffee cup slowly filling up, Realistic details of the coffee, including steam and liquid texture, Additional design elements such as logos, slogans, or graphics representing the coffee shop brand. Style:...

  $148 (Avg Bid)
  $148 การประมูลเฉลี่ย
  53 คำเสนอราคา
  Freelance LinkedIn Team Leader 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We are seeking a freelance professional to lead and guide our LinkedIn Team for a period of 3-6 months. Our team consists of three members who excel at connecting with the target audience and identifying relevant industry contacts but need improvement in content posting and engaging with relevant groups. Responsibilities: Content Creation and Curation: Develop engaging content tailored to Oil & Gas industry professionals and curate industry news, trends, and updates. Profile Optimization: Ensure team profiles are professionally optimized and regularly update the company’s LinkedIn page. Community Engagement: Engage with followers by responding to comments and messages, and participate in relevant LinkedIn groups and discussions. Network Expansion: Connect with ind...

  $32 / hr (Avg Bid)
  $32 / hr การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  Hello, I recently photographed a family housewarming ceremony and need a skilled freelance photo editor to enhance and retouch the images. The task includes editing around 100-150 photos and a few short videos (10-20). The goal is to improve the overall quality and aesthetics of the images, making them look polished and professional. Requirements: Experience in photo editing and retouching Proficiency with software like Adobe Photoshop or Lightroom Attention to detail and a good eye for aesthetics Ability to deliver high-quality edits in a timely manner Please provide examples of your previous work along with your quote and your expected turnaround time. Looking forward to working with you!

  $256 (Avg Bid)
  $256 การประมูลเฉลี่ย
  17 คำเสนอราคา

  We are part of a worldwide network providing drug testing services. We have a presence in multiple countries. Our client wants us to conduct drug testing in Jalan Sakeh, 84000 Muar, Johor. We will train you on how to do it and provide the necessary supplies and tools. You will have to either go to the client's residence or office to collect the provided urine sample or rent a meeting room to host the session. Meeting room rental costs will be borne by us. Thereafter I will guide you on how to perform the testing hygienically and you will send us the result. We will compensate you for every test done.

  $20 - $25
  พื้นที่
  $20 - $25
  0 คำเสนอราคา
  B2B Email Marketing for Civil Engineering Software 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Freelance Email Marketing Specialist for B2B Sales (Civil Engineering Software) About the Project: I am developing innovative software designed for Civil Engineering companies to streamline their workflows, including document Q&A, automatic calculation generation, and more. We are in the testing phase and are looking for early adopters to pilot and purchase our product. Job Responsibilities: Target Identification: Research and identify mid to small-sized Civil Engineering companies based in the US, starting with California. Key Decision-Makers: Compile a list of approximately 5 key decision-makers per company (e.g., CEOs, Lead Engineers). Cold Outreach: Craft and send personalized cold outreach emails to these decision-makers, using provided templates and guidance. Follow-up...

  $205 (Avg Bid)
  $205 การประมูลเฉลี่ย
  13 คำเสนอราคา

  As an Amazon seller, I'm seeking a freelance specialist with experience in creating, formatting, and posting product listings in the grocery category on Amazon. The primary objective of this project is to: - Create new and engaging product listings for 1-50 items Key Responsibilities Include: - Designing compelling listings that grab the attention of Amazon shoppers - Completing the necessary product categorization, pricing, and tagging Ideal freelancer qualifications: - Experience with creating Amazon listings, particularly in the Electronics category - Strong attention to detail - Excellent written communication and copywriting skills - Understanding of Amazon’s platform and search algorithm - Ability to meet deadlines Upon completion of the project, I hope...

  $15 (Avg Bid)
  $15 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา
  Microsoft Power Apps for Volunteer Management 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I need a professional with extensive experience in Microsoft Power Apps and Workflows to create a comprehens...Automated notifications: Implement a notification system that can send reminders, updates, and alerts to our volunteers and staff automatically. - Storage of passport copies: Create a secure cloud storage system within the app to handle and store passport copies of our volunteers. The storage must be encrypted to ensure data safety and compliance with regulations. In summary, I am looking for a freelance expert who can help us enhance our volunteer management and onboarding processes through Microsoft Power Apps and Workflows. The ideal candidate should have a track record of similar projects and possess excellent communication skills to understand and implement our speci...

  $675 (Avg Bid)
  $675 การประมูลเฉลี่ย
  55 คำเสนอราคา

  Company Overview: We are a growing company seeking a highly organized and reliable Freelance Admin Assistant to join our team. The ideal candidate will manage our email and telephone communications, scheduling, and other administrative tasks. This role requires someone who can work independently and provide excellent support to ensure smooth day-to-day operations. Job Description: As a Freelance Admin Assistant, you will be responsible for handling all incoming emails and phone calls, managing schedules, and performing various administrative tasks. This position requires approximately 10-15 hours per week, with flexibility to respond to communications promptly. Key Responsibilities: Email Management: Monitor and respond to incoming emails, categorize and prioritize them, a...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr การประมูลเฉลี่ย
  35 คำเสนอราคา

  I'm looking for a freelance automation specialist to help me streamline and improve our sales processes. We currently use CRM software, an email marketing platform, and sales analytics software. Here's what I have in mind: - **Tasks to Automate**: I'm interested in automating lead nurturing and follow-up, integrating data between our different tools, and setting up automated email campaigns. - **Expected Outcomes**: I'm expecting to see improved efficiency and productivity, increased lead generation and conversion rates, as well as streamlined sales and marketing workflows. Ideal candidates should have: - Proven experience in Zapier - A deep understanding of CRM, email marketing, and sales analytics tools - A track record of enhancing sales processes through...

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  I'm in search of a skilled freelance copywriter for a product promotion script. I require a creative, yet informal and engaging approach to appeal to young adults aged 18-34. Key Responsibilities: - Writing a radio script for the promotion of a product - Ensuring the script is informal and fun in tone - Targeting the script towards young adults Ideal Candidate: - Experience in copywriting for product promotions - A strong understanding of the young adult demographic - Ability to write in a fun and engaging manner - Prior experience with radio scripts is a plus, but not necessary This project offers an exciting opportunity for a copywriter to showcase their talent in a unique and engaging manner. If you feel you fit the bill, I'd love to hear from you.

  $387 (Avg Bid)
  $387 การประมูลเฉลี่ย
  41 คำเสนอราคา

  I'm in need of a software developer who can extend the functionality of an existing FIDO2-Net-Lib implementation. Description: We are seeking a skilled freelance software developer to assist in modifying the FIDO2-Net-Lib library. The primary objective of this project is to implement a feature that restricts authentication from Android devices when a user adds a new fingerprint and from iOS devices when a user adds an alternate face in FaceID. Responsibilities: Modify the FIDO2-Net-Lib library to include functionality that prevents authentication from Android devices when a new fingerprint is added. Implement a feature in the library that restricts authentication from iOS devices when an alternate face is added to FaceID. Ensure the modified library maintains compatibility...

  $1185 (Avg Bid)
  $1185 การประมูลเฉลี่ย
  23 คำเสนอราคา

  I'm a freelance copywriter and content marketer battling with an antiquated, non-user-friendly website design that's proving a hurdle in my enterprise's growth. My aim is to allure clients in Learning & Development, HR and coaching with a modernized, approachable website that can effectively generate leads and boost conversions. It's an absolute pain to navigate and maintain, and I hate looking at it! Key Requirements: - Innovative website revamp for improved navigation - Implementation of latest web design trends for a modern appeal - Focus on making the website mobile-friendly Ideal Candidate: - Proficient in UI/UX design - Experience in designing for lead generation - Understanding of web design requirements specific to adults aged 36-60.

  $502 (Avg Bid)
  $502 การประมูลเฉลี่ย
  95 คำเสนอราคา

  Description: We are seeking a skilled and experienced freelance designer with a core focus on GemPages to join our team. The ideal candidate will effectively customize and enhance the functionality of our landing pages using CSS and JavaScript. They should be proficient in implementing advanced design elements, optimizing page performance, and ensuring seamless user interactions. Adherence to our brand guidelines using provided templates and resources is essential. Responsibilities: Customize and enhance landing pages on GemPages using CSS and JavaScript. Create advertorials, listicles, Product Detail Pages (PDP), and sales pages. Implement advanced design elements to improve user experience and engagement. Optimize page performance to ensure fast load times and smooth interactio...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr การประมูลเฉลี่ย
  87 คำเสนอราคา
  Question & Answer Experts for – Psychology Subject. 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Job Description: · Subject Matter Experts need to solve the Question and provide the solutions . · Will be paid per answer wise · Can choose their own working hours (Work from Home) · Work from home-Freelance. · Earning potential will be as good as your speed of providing high quality solutions. · The mode of solving the questions would be online. Essential Competencies: · Excellent subject knowledge. · Excellent English communication skills (Reading/writing). · Experience of teaching/tutoring/ Content Developer can be considered. · Education Qualification – Graduate/Postgraduate · Hands on experience in surfing t...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Question & Answering Experts for - Finance Subject 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Job Description: · Experts need to solve the Question and provide the solutions. · Will be paid per answer wise · Can choose their own working hours (Work from Home) · Work from home-Freelance. · Earning potential will be as good as your speed of providing high quality solutions. · The mode of solving the questions would be online. Essential Competencies: · Excellent subject knowledge. · Excellent English communication skills (Reading/writing). · Experience of teaching/tutoring/ Content Developer can be considered. · Education Qualification – Graduate/Postgraduate · Hands on experience in surfing the Internet, usi...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา
  Question & Answer Experts for – Chemical Engineering 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Job Description: · Subject Matter Experts need to solve the Question and provide the solutions . · Will be paid per answer wise · Can choose their own working hours (Work from Home) · Work from home-Freelance. · Earning potential will be as good as your speed of providing high quality solutions. · The mode of solving the questions would be online. Essential Competencies: · Excellent subject knowledge. · Excellent English communication skills (Reading/writing). · Experience of teaching/tutoring/ Content Developer can be considered. · Education Qualification – Graduate/Postgraduate · Hands on experience in surfing t...

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  I am in need of a freelance editor to help bring clarity and polish to my non-fiction book focused on the teachings and lessons of the Bible. Key duties: - Ensuring clarity and understanding - Improving flow and consistency - Correcting grammar and punctuation Ideal skills and experience for this job: - Strong familiarity with the Bible - Past experience in editing religious texts - Understanding of biblical teachings and lessons. It would be beneficial for prospective freelancers to have a background in theology. This role requires a keen attention to detail, exceptional copy editing skills, and a sensitive touch to preserve the original intent of the text while making it accessible and engaging for readers.

  $4454 (Avg Bid)
  $4454 การประมูลเฉลี่ย
  29 คำเสนอราคา
  Diseñador Web 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Acerca de Nosotros: Conecta6 es una empresa innovadora dedicada a ofrecer soluciones digitales de alta calidad a nuestros clientes. Nos especializamos en el diseño y desarrollo de sitios web y tiendas online que mejoran la presencia digital de las empresas. Actualmente, buscamos Diseñadores Webs freelance con experiencia y habilidades excepcionales para unirse a nuestro equipo, inicialmente como freelance pero con alta probabilidad de entrar en plantilla con contrato remunerado más adelante. Requisitos: - Idiomas: Hablar español nativo. - Organización y Estructuración: Capacidad de organizar y estructurar el material del cliente, jerarquizando los contenidos por importancia en su negocio sin depender de nadie. - Conocimientos SEO ...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr การประมูลเฉลี่ย
  55 คำเสนอราคา
  Videos con mockups en movimiento 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Empresa de Nutrición Deportiva precisa de Freelance para hacer videos cortos animados con efectos de movimiento con nuestros productos. Videos entre 15 y 30 segundos. Disponemos de algunos ejemplos para poder mostrar.

  $85 (Avg Bid)
  $85 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา
  Trophy icon Logo Design for a Hot Tub Company 6 วัน left

  We are a company specializing in the sale of hot tubs under the brand name "SkyBlue Hot Tubs." We are looking for a skilled freelance designer to create a logo for our company. The logo should effectively communicate the dynamic and luxurious nature of our hot tubs. Requirements: 1. Visual Representation: The logo should incorporate elements that represent the idea of multiple streams, such as stylized water jets or flowing water. 2. Versatility: The logo should work well across various platforms and mediums, including digital and print. 3. Color Palette: We prefer a color scheme that reflects luxury and relaxation, possibly incorporating shades of blue or green to evoke water and nature. 4. Typography: The typography should be clear, legible, and complementary to th...

  $36 (Avg Bid)

  I'm looking to set up a platform where users can post freelance job vacancies and apply for them. Key Features: - **Job Posting**: Users should be able to easily post job vacancies on the platform, detailing the job description, requirements, payment information, and any other relevant details. - **Job Application**: On the other end, freelancers should be able to view these job listings and apply for the ones that match their skills. - **User Categorization**: It's essential for this platform to categorize users by their respective industries. This way, it will be easier for both job posters and job seekers to find each other within the same sector. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in developing robust online platforms with excellent user interface and experi...

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr การประมูลเฉลี่ย
  40 คำเสนอราคา

  We are looking for a freelance content writer to work with us to create compelling content that drives results. • B2B Social Media Copywriting • Research and understand complex topics in a variety of industries, including Mobile Communication, Healthcare, Aerospace and Test & Measurement • Tailoring content to specific audiences for our sales team and general Rosenberger Group LinkedIn account Case Study: Content for Rosenberger Create engaging social media posts for one of our sales representatives and use the same topic for a general social media post for our Rosenberger Group LinkedIn channel. (A total of two posts will do - if we use your posts, we will pay you for them, of course!) Topics could be megatrends such as quantum computing, IIoT, eVtols... Plea...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr การประมูลเฉลี่ย
  35 คำเสนอราคา

  บทความชุมชน freelance เว็บ ชั้นนำ