Freelance zoom ฟรี แลน ซ์ ห้าม ป่วย ห้าม พัก ห้าม รัก หมอ ซงาน

ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  5,000 freelance zoom ฟรี แลน ซ์ ห้าม ป่วย ห้าม พัก ห้าม รัก หมอ ซ งานที่พบ, การเสนอราคา USD
  รับสมัครพนักงาน หมดเขตแล้ว left

  รับสมัคร 1 ช่างเขียนเเบบ 2 เจ้าหน้าที่ จัดซื้อ 3 เจ้าหน้าที่วางแผนการผลิต 4 marketing online 4 ช่างเชิ่อม รับพรักงานประจำ และfreelance

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ด่วน!!! รับสมัคร freelance เขียนแบบ Shop drawing และ As Built drawing งานระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder (โครงการ ก่อสร้างโรงแรมย่านกทม.) รับงานไปทำเป็นJOB คุณสมบัติ 1. มีประสบการณ์งานเขียนแบบระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder 2. ใช้โปรแกรม Auto cad ในการเขียนแบบ 3. เขียนแบบรายละเอียด Shop drawing ตามที่ได้รับมอบหมายเพื่อใช้ในการทำงาน 4.มีความเข้าใจในรายละเอียดการเขียนแบบโครงสร้างและสถาปัตย์ 5.สามารถเขียนแบบแปลน,รูปด้าน,รูปตัด ได้ 6.จัดทำแบบ As built เพื่อส่งมอบให้ผู้ว่าจ้าง 7. มีความรับผิดชอบส่งงานตรงเวลา ไม่ต้องคอยตาม ติดต่อได้ตลอด และสามารถทำงานภายใต้ระยะเวลาที่จำกัดได้ 8. สามารถเดินทางเข้ามาพบ เพื่อคุยรายละเอียดงานได้เมื่อมีการนัดหมาย สถานที่ตั้งบริษัท ซอยสุขุมวิท 64 (ติด BTS ปุณณวิถี) , พระโขนงใต้, กรุงเทพฯ

  $903 (Avg Bid)
  $903 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ✿ รับสมัคร freelance : Back-end Developer - ถ้าหากอาศัยอยู่ในจังหวัดเชียงใหม่ (จะรับพิจารณาเป็นพิเศษ) ✿ ลักษณะงาน + ทำเว็บไซต์เกี่ยวกับระบบสั่งซื้อสินค้าและนำเข้าสินค้าจากประเทศจีน โดยวางลิงค์สินค้าจาก Taobao, Tmall, 1688, Alibaba และแอดมินสามารถจัดการดูแลการสั่งซื้อและแจ้งเตือนลูกค้าผ่าน SMS,Email,Line ✿ รายละเอียดงานในส่วนของ ระบบเว็บไซต์นำเข้าสินค้าจีน 1. API ดึงข้อมูลสินค้าจากเว็บซื้อสินค้าออนไลน์จากจีน - สามารถสั่งซื้อสินค้าได้จาก Taobao, Tmall, 1688,Alibaba โดยผู้ใช้ทำการวางลิงค์และเลือกสินค้าที่ต้องการ 2. นำเข้าและติดตามพัสดุ - แสดงข้อมูลสถานะเลข tracking ของประเทศจีนและไทย ในกรณีที่ผู้ใช้เลือกบริการจัดส่งถึงบ้าน โดยแอดมินจะเป็นผู้อัพเดทข้อมูลสินค้า และแจ้งเตือนผ่าน SMS, Email, Line 3. คำนวณค่าขนส่ง - คำนวณค่าขนส่ง ร้านค้าในประเทศจีน → โกดังสินค้าจีน , โกดังสินค้าจี...

  $1918 (Avg Bid)
  $1918 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Marketing (Freelance) หมดเขตแล้ว left

  Branding Online Marketing Promote สินค้าและบริการเชิงรุก

  $107 (Avg Bid)
  $107 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ต้องการทีมงาน Programmer จัดทำเว็บไซต์ bootstrap + php + MySQL โปรเจคละ 20k - 100k รายละเอียด คุณสมบัติ - มีความรู้พื้นฐานทางด้านเว็บไซต์ - พัฒนาภาษาโปรแกรม bootstrap + php + MySQL รายละเอียดงาน - พัฒนาออกแบบระบบเว็บไซต์ และอื่นๆ - สามารถทำงานเป็นทีมได้ - สามารถส่งงานตามเวลาที่กำหนด - ทำงานเป็น Part time Freelance ระยะเวลาการทำงาน - Part time Freelance 2-3 เดือน วิธีการสมัคร ส่งรายละเอียดเข้า Line id : tuindy7 รายละเอียด - ชื่อ-นามสกุล - เบอร์โทรที่สะดวกติดต่อ - ตัวอย่างผลงาน ติดต่อสอบถาม Line id : tuindy7 Tel : 0814667776 คุณตู่

  $917 (Avg Bid)
  $917 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  ขายสินค้าของบริษัทให้กับกลุ่มลูกค้า *** ไม่มีค่าสมัคร คุณสมบัติ - มีทักษะการขาย - จบปริญญาตรีขึ้นไป สามารถพูดคุยเรื่องค่าตอบแทนได้ บริษัทจะพิจารณาตามความสามารถ และความเหมาะสม บริษัท เอสอีเอเชีย ลีดาเวชั่น เซ็นเตอร์ จำกัด ติด MRT ศูนย์ประชุมแห่งชาติสิริกิติ์

  $25 - $50 / hr
  $25 - $50 / hr
  0 คำเสนอราคา

  ต้องการรับสมัคร Freelance หรือ นักศึกษาฝึกงานที่มีประสบการณ์ในการทำ Graphic Design โดยใช้ Program AI เพื่อออกแบบและทำงานให้กับบริษัท ในช่วงปิดเทอม หรือ รับเป็นโปรเจคสั้นๆ

  $333 (Avg Bid)
  $333 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  หาคนทำ Drupal8 หมดเขตแล้ว left

  ตอนนี้กำลังหา Freelance Programmer เพื่อเขียน Drupal8 อยู่ครับ อยากได้คนที่สามารถเขียน Custom ได้ด้วยครับ รายละเอียดสามารถสอบถามได้ภายทาง Line ครับ Location Based in : THAILAND Line ID : sompon_l

  $2250 (Avg Bid)
  $2250 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  บริษัทผู้ให้บริการด้านเทคโนโลยี GPS, IOT, ERP รับสมัคร Freelance ร่วมงานดังนี้ Backend Developer ที่มี Skill ดังนี้ - Golang - Mysql Frontend Developer ที่มี Skill ดังนี้ หรือ อย่างใดอย่างหนึ่ง - Web (HTML/CSS) - Android Application (Java) - iOS Application (Swift) ลักษณะงานแบ่งเป็น Module ย่อยๆ แต่ละ Module ระยะเวลาประเมินในการทำไม่เกิน 8 ชั่วโมง (บริษัทเป็นผู้ประเมินระยะเวลา และกำหนดค่าจ้างตามระยะเวลาประเมิน สามารถเจรจาต่อรองได้ตามสมควร) วางบิลแต่ละงานได้ทันทีที่งานเสร็จ บริษัทมีงานให้ต่อเนื่อง ขอผู้ที่สามารถเดินทางเข้ามาคุยรายละเอียดที่ Office ได้อาทิตย์ละ 1 ครั้ง ประมาณ 2 ชั่วโมง ในวันทำการจันทร์ - ศุกร์ (สามารถเลือกช่วงเวลาเข้ามาคุยได้ตั้งแต่ 10:00 ถึง 21:00) ที่อยู่ Office : ติดถนนใหญ่ รามคำแหง 109, หัวหมาก บางกะปิ กรุงเทพ

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Freelance Project Assistant หมดเขตแล้ว left

  ...งแวดล้อม บริษัทได้ดำเนินการโครงการในหลายประเทศทั่วโลกเป็นผลสำเร็จดี และมีความประสงค์จะเริ่มต้นโครงการในประเทศไทย ร่วมกับองค์กรต่างๆ ทั้งภารัฐและเอกชน ผ่านโครงการกองทุนภูมิอากาศที่เป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อม (Green Climate Fund) เพื่อช่วยประเทศกำลังพัฒนาในการลดก๊าซเรือนกระจก ท่านสามารถดูรายละเอียดเพิ่มเติมเกี่ยวกับบริษัทได้ที่ บริษัทเปิดรับตำแหน่ง ผู้ช่วยโครงการ freelance 1 ตำแหน่งในประเทศไทย ตามคุณสมบัติดังต่อไปนี้ คุณสมบัติผู้สมัคร 1. สัญชาติไทย ไม่จำกัดเพศและอายุ 2. วุฒิการศึกษาระดับปริญญาตรีวิศวกรรมศาสตร์ โดยเฉพาะสาขาวิศวกรรมสิ่งแวดล้อมหรือวิศวกรรมเครื่องกล ไม่จำกัดสถาบัน 3. ไม่จำเป็นต้องมีประสบการณ์ ยินดีรับบัณฑิตจบใหม่ 4. สื่อสารภาษาอังกฤษได้ดี 5. สามารถใช้โปรแกรมคอมพิวเตอร์ได้ 6. สามารถเดินทางไปเยี่ยมไซต์งานภายในกรุงเทพและปริมณฑลได้ 7. มีความรับผิดชอบ

  $266 (Avg Bid)
  พื้นที่
  $266 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Build a Website Wordpress หมดเขตแล้ว left

  สิ่งที่ได้ในราคาเริ่มต้น จำนวน 5 หน้าเพจ/เมนู, ฟรี domain และ hosting 1 ปี , สามารถปรับแก้ไขเว็บไซต์ได้ฟรี 3 ครั้ง , คู่มือการใช้งานและช่วยเหลือดูแลเบื้องต้นหลังทำเว็บเสร็จ รายละเอียดราคาเพิ่มเติม - ระบบสินค้า + อัพเดทข้อมูลสินค้า 10 ชิ้น: 2,000 บ. - ระบบสองภาษา (Multi Language): 2,000 บ. - จำนวนหน้าเพจและเมนูเพิ่ม 10 เมนู: 1,500 บ. - เพิ่มบทความ บทความละ 100 บาท รายละเอียดข้อตกลง จัดเตรียมรูปภาพที่เกี่ยวข้องในการทำเว็บไซต์ทั้งหมด เช่น รูปภาพสินค้า รูปภาพหน่วยงาน องค์กร หรือ รูปภาพอื่นๆ ที่เราสามารถนำมาปรับแต่งเพื่อให้เข้ากับเว็บไซต์ของท่านได้ โดยไฟล์ภาพต้องอยู่ในลักษณะไฟล์ประเภท *.jpg หรือ *.png • แนะนำบริษัท / ผู้บริหาร / ทีมงาน • โลโก้ สโลแกน • แผนที่การเดินทาง • ข้อมูลสินค้า / บริการ • ข้อมูลการติดต่อ • รูปภาพสินค้า / บริษัท / ผู...

  $557 (Avg Bid)
  $557 การประมูลเฉลี่ย
  21 คำเสนอราคา

  ...ต่างๆที่ผ่านมา และกำลังจะถึง 6. หน้า Promotion บอกถึง Promotion ที่ผ่านมา และปัจจุบัน 7. หน้าซื้อขายสินค้า ลูกค้าสามารถซื้อสินค้า และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้ skill ของ wordpress ให้ได้มากที่สุดและเร็วที่สุด รูปภาพส่วนใหญ่ มีครบแล้ว Content ส่วนใหญ่มีครบแล้ว ขาดแต่คนที่ทำ wordpress เป็น >>>> งานจะต้องเสร็จภายในวันที่ 4 มีนาคมนี้<<<<<<<

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  เราได้ทำการเปิด บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าของบริษัทเรา ซึ้งมีประวัติลูกค้ามากกว่า 500 สถานที่ จึงต้องการ Freelance มาเพื่อทำการขาย บริการเซอร์วิสรายปี ให้แก่ลูกค้าทั้งเก่าและใหม่ เราจะทำการจ้างเป็น Commission Base ซึ้งถ้าสามารถปิดการขายได้จะได้ % ของจำนวนเต็มของ contract นั้นๆ

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  มิวกะล่อน หมดเขตแล้ว left

  มิว ห้าม เเรด ห้ามตอแหล ห้ามกะล่อน

  CMS
  $111 (Avg Bid)
  $111 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  รับสมัครด่วน IT Freelance หมดเขตแล้ว left

  มีความรู้เรื่อง การสร้างเวปไซต์ การปรับแต่งเวปไซต์ สำเร็จรูป(งานนี้ไม่ต้องเขียนเวปนะค่ะ) เพียงแค่เพิ่มลดปรับแต่งฟังชั่นการใช้งานไม่กี่จุดบนเวปสำเร็จรูปที่ลูกค้าเลือกแล้ว สนใจส่งprofile มาที่

  $172 (Avg Bid)
  $172 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ...offline (มีการระบุbearingหรือไม่ก็ได้)* ปริมาณงาน : ในแอพพลิเคชั่นประกอบไปด้วยจำนวนหน้าpageดังนี้ หน้าหลัก 1 หน้า ไว้ให้userเลือกแผนที่ที่ต้องการ ออกแบง่ายๆมีเพียง button link ไปยังหน้าอื่น หน้าแผนที่ 8 หน้า ประกอบไปด้วย แผนที่ offline 3 layer จำนวน 3 หน้า แผนที่ offline 2 layer จำนวน 4 หน้า แผนที่ offline 1 layer จำนวน 1 หน้า (กำหนดให้เป็นรูปภาพธรรมดา ไม่ต้องมีการzoom) หมายเหตุ * = optional จัดทำแอพพลิเคชั่นบน ios (iphone , ipad ) และ android (หากไม่สามารถทำได้ทั้งหมด ให้เสนอราคามาเฉพาะplatformที่ทำไหวก็พอครับ) ส่งงาน file ipa,apk พร้อม source code ทางผมจะเป็นผู้จัดการเรื่องการนำขึ้น store/market เอง contact อานัฐพงษ์ ขวัญยาว บริษัท ไฮ เอ็นด์ มินเนี่ยน จำกัด Tel: +7 916 914 7366 (Moscow ,Russia GMT+3) LINE ID : maemoo20180

  $3109 (Avg Bid)
  $3109 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  รับสมัคร Freelance ผู้ที่สามารถออกแบบดีไซน์ + Drawing งานให้ช่างทำไม้ สำหรับทำเฟอร์นิเจอร์ไม้ Outdoor ใช้ Program 3Ds Max หรือ Sketch Up ได้ เพื่อมาทำงานออกแบบ Prototype เฟอร์นิเจอร์ไม้ คุณสมบัติที่มองหา - มีความคิดสร้างสรรค์ รสนิยมดี - มีความรับผิดชอบสูง ตั้งใจทำงาน - เป็นผู้ที่มีวินัย มีวุฒิภาวะ และแรงจูงใจในตนเอง - มนุษยสัมพันธ์ดี - สามารถแก้ไขงานที่ออกมาตรงลูกค้าความต้องการ หรือจนกว่าลูกค้าจะพอใจ - สามารถรับ brief งานผ่าน Online หรือ นัดเจอกันเพื่อสื่อสารงานกันได้ตรงจุดประสงค์ที่สุดได้ หากทำงานคลิ๊กกัน คุยกันง่าย ส่งงานตามกำหนด จะมีงานต่อยอดเข้ามาให้

  $134 (Avg Bid)
  $134 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ต้องการ Freelance Android ด่วนๆๆ!!! เขียนและพัฒนาแอพพลิเคชั่น spec native ทำ UI native และ Freelance IOS native ใครสนใจส่งประวัติและผลงานมาที่ 02-6321781-2

  $527 (Avg Bid)
  $527 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  PBX System SIP Server on Cloud สำหรับธุรกิจขนาดกลางและเล็ก โดยไม่ต้องลงทุนอุปกรณ์ Server PABX PBX ต่างๆ ไม่ต้องเตรียม infra ให้ยุ่งอยาก เคลื่อนย้าย ไปตาม Site สะดวก โทรหา site to site ฟรี บริการค่าโทรแบบเหมา แบบรายนาที ทั่วโลก

  $540 (Avg Bid)
  $540 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  ...in a comfortable headband for capturing intraoperative photos. The ideal solution should contain specific features to meet the device's primary goal of providing quality, professional-grade images for surgical procedures: - Image Capture: The camera should be high quality for photo capture. I intend to use these images for documentations and reference in medical studies. - Zoom: The camera should have a high-quality zoom capacity for assessing minute details. - Stabilization: Built-in image stabilization feature is mandatory to avoid blurred images due to slight head movements. - Wireless Connectivity: Images should be transferable wirelessly, eliminating the need for messy wired connections. - Lighting: It should incorporate its own reliable light source for moments...

  $18 - $151
  $18 - $151
  0 คำเสนอราคา
  Calling all aspiring architects! 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  If you are new freelancer who wants to have their first job , We're seeking talented individuals, whether you're a student of architecture or a certified architect. Requirements: Passion for architecture. Creativity and innovation. Attention to detail. Proficiency in design software. Strong communication...wants to have their first job , We're seeking talented individuals, whether you're a student of architecture or a certified architect. Requirements: Passion for architecture. Creativity and innovation. Attention to detail. Proficiency in design software. Strong communication skills. This opportunity is perfect for gaining experience, building your portfolio, and establishing yourself in the freelance community. If you're ready to dive in, send us your ...

  $133 (Avg Bid)
  $133 การประมูลเฉลี่ย
  18 คำเสนอราคา
  Freelance & Project Search Service Seeking SEO experts. 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I created a freelance & project search service through chatgpts. I want my site to be found on Google when searching for keywords. Looking for a great SEO expert.

  $92 (Avg Bid)
  $92 การประมูลเฉลี่ย
  62 คำเสนอราคา

  roject Title: Develop a Natural Language Ordering System for a Restaurant Using Dialogflow Project Overview: We are urgently seeking a skilled freelance programmer proficient in Dialogflow and natural language processing (NLP) to develop a conversational ordering system for our restaurant. The project aims to create a seamless and intuitive experience for customers to place orders using natural language commands through various channels such as chatbots or voice assistants. Key Responsibilities: Collaborate with our team to understand the restaurant's menu, ordering process, and customer preferences. Utilize Dialogflow with a focus on NLP to design and develop conversational flows and intents tailored to restaurant-specific contexts. Implement fulfillment logic to accurately...

  $299 (Avg Bid)
  $299 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา

  I'm consistently in need of a creative, experienced freelancer to tackle my video editing needs. Here's what I’m looking for in terms of skills and experience: - Adept in multiple video editing tools - Can creatively compile and edit videos lasting ...Here's what I’m looking for in terms of skills and experience: - Adept in multiple video editing tools - Can creatively compile and edit videos lasting more than 5 minutes - Good understanding of storytelling and pace in video editing - Precise attention to detail; diligent in previewing the edited video to ensure it communicates the message properly This opportunity could lead to consistent freelance work, making it ideal for someone searching for a steady, flexible part-time job. I look forward to seein...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  15 คำเสนอราคา

  I'm looking for a skilled video editor who can create an educational video of 15-20 minutes in length, designed for a Zoom conference. Key Details: - The video's primary purpose will be to captivate the audience while providing educational content. - I'll provide all necessary media including both still photos and video clips which you'll incorporate into the final product. Ideal Skills & Experience: - Proficiency in video editing software - Ability to work under time constraints and meet deadlines This project offers an excellent opportunity to showcase your video editing skills to deliver an engaging educational experience.

  $116 (Avg Bid)
  $116 การประมูลเฉลี่ย
  13 คำเสนอราคา

  Are you a talented and ambitious Business Development Professional looking for an exciting freelance opportunity? Cros Links, a leading workforce service provider with a tailored, global talent pool, is seeking a skilled individual to join our team as a Commission Business Development Personnel. In this role, you will be responsible for acquiring clients across various verticals including Contact Center, Medical Billing, Real Estate, Customer Service, and more. Responsibilities: Identify and prospect potential clients in target verticals through research, networking, and outreach. Build and maintain relationships with key decision-makers to understand their business needs and challenges. Present Cros Links' comprehensive range of workforce services effectively to potential...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ..."thematically inspirational" writing, effectively showcasing the commission services that I offer and the creative process. Primary pages need to be simple, and organize the secondary pages, these secondary pages need to be able to show dozens of images that can be focused on one at a time to highlight individual models and efficiently "flipped" between, where there also spaces for are static images to be "zoom outs" showing entire miniature armies. - Client communication: The site must allow potential clients to easily reach out to inquire about services. I would also like a type of evolving feed that I can easily show my current workload and "availability for commissions", this last piece is more open ended, better accomplished through ...

  $159 (Avg Bid)
  $159 การประมูลเฉลี่ย
  84 คำเสนอราคา
  Brand Identity Creation for ecommerce website 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I am looking for a versatile freelance designer with solid experience in creating brand identities. The core of this project is to establish a strong brand image. I need the digital identity for a website dedicated to the sale of accessories for both motorcycles and motorcyclists. I would start with the logo and then develop all the corporate branding. I envision two types of designs: one in a cartoon style and the other in a café racer style. The key elements to be developed include: * Logo Design * Color Scheme * Typography Ideal candidates should demonstrate creativity, attention to detail, and a good eye for color and typography. This project calls for someone who can differentiate my brand from competitors while strengthening its image in the marketplace. Looking fo...

  $109 (Avg Bid)
  $109 การประมูลเฉลี่ย
  138 คำเสนอราคา

  As a newcomer to this platform, I am looking for talented and experienced freelance professionals to help me with Arabic voiceover and text writing tasks. Ideal Candidate: - Fluency in Arabic is mandatory - Must be skilled in both voiceover and text writing Your Skills: * Proven experience in voiceover and text writing in Arabic * Ability to adhere to tight deadlines Timeliness: Immediate job start is needed. The project requires completion as soon as possible. I look forward to receiving your proposals and availability. Let's make this project a success!

  $375 (Avg Bid)
  $375 การประมูลเฉลี่ย
  25 คำเสนอราคา
  ASP.NET Core Developer: Inventory & Sales 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Job Title: Freelance ASP.NET Core Developer for Retail Enterprise Application We are seeking an experienced and skilled freelance ASP.NET Core developer to enhance and optimize the schema for our retail enterprise application. The project involves refining the existing schema and introducing new models to meet the evolving needs of our chain of retail stores with a central inventory system. **Business Requirements:** - Chain of retail stores with a central inventory system. - Items supplied by suppliers in batches. - Multiple batches for each item, each with different pricing details. - Items and batches allocated to different branches. - Multiple offers for each batch based on minimum quantity purchased. - Efficient tracking of in and out accounts of items between branche...

  $107 (Avg Bid)
  $107 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา
  Java Springboot Corporate Trainer Needed | 9am-5pm IST Mon-Fri 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I need some JAVA Full stack online Corporate trainers on freelance basis. Timings - 9am-12pm, 2-5pm [6 hrs] Mon-Fri Each batch is of 3.5 months, after that next batch will be assigned. The Ideal Candidate: - Solid expertise in Java Springboot at an intermediate level - Proficiency in Spring Framework Core, Spring Boot, and Spring Data JPA is a must - Previous experience in teaching or training is highly preferred Good communication skills Camera will be off while teaching.

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ...am willing to pay $16 for 2-hours of collaboration time to start. This is in order to see if we are a team-fit. The customization skills required are basic wordpress and knowledge of plugin customization. We are looking for ideas on site layout. This is an e-commerce site with multi-vendor support project [ will post site details upon another time we can update this post ] Requirements: - Zoom meetings with microphone and screen-sharing capabilities - passion for learning --------------------- This stock description below, but pretty close ---------------------- I'm seeking a skilled WordPress and PHP developer to bring my website ideas to life. While I have some general design concepts, I need assistance with fine-tuning the layout and creating a user-friendly inte...

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr การประมูลเฉลี่ย
  98 คำเสนอราคา

  ...Samsung, AliExpress, Bestplace, Handl, JetBrains, Leroy Merlin, Naver Labs, Replika, Trivago and many more. RESPONSIBILITIES If you're a professional who works with text, we have an exciting opportunity to use your writing, editing, technical and creative skills in a new and innovative way. Instead of thinking that AI will replace you, here you can help shape the future of AI. We’re seeking freelance writers, copywriters, editors and wordsmiths to collaborate with us creating a diverse range of content. You will use your writing skills to create text covering a genuinely wide and varied range of topics. Working within our style guide, you will create responses that will form the ‘voice’ for future AI. You will create original, helpful, honest, harmless ...

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr การประมูลเฉลี่ย
  57 คำเสนอราคา
  Flutter e-Learning/LMS App Development 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking a talented FLUTTER app developer. We need e-learning/LMS application(for Android,iOS,Website,Admin Panel) in flutter. Students purchase course(by Razorpay) and attend in live classes(through zoom meeting sdk) and students ask doubt in group chat(like whatsapp using firebase) 1)Flutter 2)Node jS 3)UI/UX design 4)security of app 5)documentation 6)continuous support(will paid monthly) Ideal Candidate: * Experience in building mobile and web apps using Flutter * Proven track record in developing e-Learning/LMS apps * Understanding of course management systems and Live Classes, Chat * Familiarity with cross-platform app development Your application should include links to previous similar projects completed.

  $26 / hr (Avg Bid)
  $26 / hr การประมูลเฉลี่ย
  22 คำเสนอราคา
  Logistic App & Web (Laravel & Flutter) 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...project manager pls do NOT accept 04. we dont mind if u are just a small team. as long as responsibility, work hard, fast respond and quality. 05. Respond message to your client even after working hour, sat or sun & public holiday 06. we only deal with team with fast respond, quality, friendly, good attitude & responsibility 07. prepare daily update in googlesheet 08. in some discussion will go by zoom & will request permission from freelancer before project start 09. reasonable new features charge and willing to accept minor features request by client even not status earlier. 10. Reply message to your client even after working hour, weekend even public holiday. Issue will happen anytime. 11. First priority respond time! Note: Please make sure u agreed & fulfill ...

  $2336 (Avg Bid)
  $2336 การประมูลเฉลี่ย
  39 คำเสนอราคา

  I'm in need of a reliable freelance professional who can integrate CCAvenue, my current payment gateway, with Zoho checkout. Key Requirements: - Expertise in working with WordPress as my website is built on this platform. - Ability to create a checkout feature that allows for both recurring and one-time invoices. - Prior experience or understanding of CCAvenue integration would be advantageous since I already have an account with this payment processor. Please demonstrate your familiarity with these systems in your bid and provide a realistic timeline for completion. This is an urgent project, so the ability to start work immediately would be highly beneficial.

  $169 (Avg Bid)
  $169 การประมูลเฉลี่ย
  63 คำเสนอราคา

  Drupal expert to migrate existing Drupal 7 project to Drupal 9. IMPORTANT: If you would like me to contact you. Please answer these questions when you apply for the offer: 1. Are you a freelance programmer or do you work with a team? 2. Are you a Drupal expert? 3. Tell me the URL of websites that you have migrated from Drupal 7 to 9 or 10. What is your daily availability in hours? 4. 5. Have you studied computer engineering?

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr การประมูลเฉลี่ย
  52 คำเสนอราคา
  Logo Compilation -- 2 6 วัน left

  I am seeking a freelance professional for a straightforward project. The task involves creating a folder containing logos for all companies listed in the provided roster. Logos must be in SVG format. Each logo file should be named after the corresponding company's website. For instance, the logo file for the first company on the list, Magazine Luiza, should be named magazineluiza.svg. I will provide the freelancer with a list of clients along with their website URLs to facilitate logo retrieval. It is imperative that the logos are in SVG format for optimal quality and scalability. This project is simple yet crucial for our branding efforts. If you possess the necessary skills and are interested in taking on this task, please submit your proposal along with any relevant experien...

  $98 (Avg Bid)
  $98 การประมูลเฉลี่ย
  20 คำเสนอราคา
  Freelance Recruiter -- 2 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We are looking for an experienced Freelance Recruiter, + Having a computer is mandatory + Should have at least 1 year of Recruiting experience + Should have Social networks experience (facebook, Linkedin, Telegram) a big plus and also websites like indeed, glassdoor, etc., + Ready to work 100% remote / work from home + Flexible hours + 6 days a week + Good computer & Good Internet connection + + Can start immediate + From any country ( Indonesia / Bangladesh / Philippines / Asia / Africa countries / China / Russia / Bulgaria / Colombia / Peru / Venezuela / South America etc etc.,) + You should be able to identify good employees, through interviews + Looking for someone, who wish to work with us in long term + Only Freelancers are Allowed (No Agencies or No Companies) Looking...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr การประมูลเฉลี่ย
  16 คำเสนอราคา
  React, Redux, Typescript, Jest, CSS, 12-5PM IST 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I require a skilled 5 years experienced ReactJS developer. Code won't be set up in developers system, he needs complete development in my machine by taking remote control through zoom. Key Skills: - Proficiency in React JS, Redux, TypeScript, Jest, CSS is a must - Prior experience in performance optimization - Available any 3-4 hrs between 12 to 5 pm IST

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr การประมูลเฉลี่ย
  37 คำเสนอราคา
  3D Modelleme 6 วัน left

  •3D modelleme ve animasyon oluşturma, •Tercihen Unity'e uygun modelleme ve animasyon konusunda bilgi sahibi olmak, •Freelance ya da Part – Time çalışacak

  $110 (Avg Bid)
  $110 การประมูลเฉลี่ย
  18 คำเสนอราคา

  We are seeking a highly skilled Freelance Solana Blockchain Consultant and Trainer to join our team on a project basis. The ideal candidate will possess extensive expertise in Solana blockchain development and implementation. Responsibilities: 1. Provide expert consultation on Solana blockchain projects, including architecture design, development, and deployment. 2. Collaborate with the team to identify and implement solutions leveraging Solana's capabilities. 3. Offer guidance and support in troubleshooting and optimizing Solana-based applications. 4. Conduct training sessions to educate team members on Solana blockchain fundamentals, best practices, and advanced techniques. 5. Stay updated with the latest developments and trends in Solana blockchain technology. Requirements...

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Trophy icon Modern Medium-Sized Kitchen Design 1 วัน left

  I'm seeking a creative freelance interior designer to fashion a kitchen / diner that caters to the latest styles. The design should fully utilize a medium-sized kitchen area and reflect a modern aesthetic. IDEALLY THE BEST SKETCH WILL BE A BIRDS EYE VIEW OF THE ROOM, SETTING OUT THE BEST LAYOUT FOR A 5m x 6m KITCHEN / DINER. FYI THERE ARE TWO WINDOWS ALONG THE 6m SIDE OF THE ROOM AND DOUBLE DOORS LEADING ONTO A PATIO AT THE FAR END OF THE 5m SIDE The size is 6m by 5m with one pillar which I can advise on later, Key requirements include: - A modern design approach for a medium-sized kitchen - Selection and implementation of key kitchen elements at the discretion of the designer. Elements may include a central island, breakfast bar, or pantry cupboard. Ideal skills: - Proven...

  $35 (Avg Bid)
  การันตี
  Advanced Bug Hunter for Online Services 5 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I am in need of an expert Bug Hunter to assist me in identifying and addressing vulnerabilities in some web domain/online services for Key Areas for Exploration: - Cross-site scripting (XSS) - SQL injecti...and have gotten bounties in the past. I am looking for someone with ative experience. Level of Expertise: I'm specifically interested in freelancers with advanced expertise in bug hunting. I also want you to help me over zoom to achieve my first bug YOU MUST HELP ME ACHIEVE MY OWN BUG OVER ZOOM. YOU MUST HELP ME ACHIEVE MY OWN BUG OVER ZOOM. YOU MUST HELP ME ACHIEVE MY OWN BUG OVER ZOOM. YOU MUST HELP ME ACHIEVE MY OWN BUG OVER ZOOM. YOU MUST HELP ME ACHIEVE MY OWN BUG OVER ZOOM. YOU MUST HELP ME ACHIEVE MY OWN BUG OVER ZOOM. YO...

  $34 / hr (Avg Bid)
  $34 / hr การประมูลเฉลี่ย
  34 คำเสนอราคา
  WordPress Developer for HTML to WordPress Theme Conversion 5 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We are looking for an experie...JavaScript. - Experience with responsive and adaptive design. - Understanding of WordPress plugin ecosystem. - Good problem-solving skills and attention to detail. - Ability to work independently and meet deadlines. **Application Requirements:** - Portfolio of previous WordPress projects, especially those involving conversion from HTML to WordPress. - References or an established reputation on freelance platforms preferred. - Proposal outlining your approach to the project, including estimated timeline and budget. This project offers the opportunity to work on an engaging WordPress development task with potential for future collaboration on similar projects. We are excited to see how you can transform our HTML into a dynamic and customizable WordPr...

  $170 (Avg Bid)
  $170 การประมูลเฉลี่ย
  136 คำเสนอราคา

  I am in need of an able and experienced freelance writer specialized in science and technology topics. My project revolves around creating high-quality, compelling, and well-researched articles mainly focusing on trending and intriguing aspects of science and technology. Key Responsibilities: - Researching and writing several articles on science and technology - Ensuring that articles are factually accurate, comprehensive, and engaging Requirements: - Excellent research and writing skills - Knowledgeable in science and technology - Proven experience in writing compelling technology-based research articles - Ability to meet deadlines Please apply if you think you're the right fit for the task. Written samples of past work are highly appreciated. Looking forward to your bids...

  $13 (Avg Bid)
  $13 การประมูลเฉลี่ย
  20 คำเสนอราคา

  I am in search of a highly skilled freelance Data Analyst to join our dynamic project team. This individual will have the critical responsibility of managing and interpreting large sets of data to help guide our decision-making process. **Key Responsibilities:** Had one cased study with 2 task - Expertly clean and preprocess our datasets to ensure data quality and reliability. **Ideal Skills and Experience:** - Proficiency in data analysis tools and software (e.g., Excel, R, Python). - Strong background in statistical modeling and predictive analysis. - Excellent problem-solving skills and attention to detail. - Ability to communicate complex data in a clear and actionable manner. The ideal candidate will have proven experience in data preprocessing and statistical analysis, ...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  19 คำเสนอราคา

  We...are seeking a skilled freelance Flutter developer with expertise in API integration to join our position requires knowledge and experience in implementing features such as Change Password Option, Preference Page, and Search Page. Requirements: Proven experience working with Flutter framework and Dart programming language. Strong understanding of RESTful APIs and experience integrating them into mobile applications. Proficiency in implementing security features like Change Password Option. Developing Preference Page and Search Page functionalities. Proficiency in implementing in Google Playstore **************************************************************************** If you meet the requirements and are interested in joining our team as a freelance Flutter de...

  $34 (Avg Bid)
  $34 การประมูลเฉลี่ย
  17 คำเสนอราคา

  I'm seeking a skilled Odoo developer to enhance functionalities of our Sales and CRM module, as well as to create a unique Service module for our products. The project involves: 1. **Sales and CRM Enhancements...database. * Develop a 'Services' function to increase our service offerings and customer experience. 2. **Service Module Development** * Incorporate a comprehensive Service Request Management feature to streamline our support request process and improve response time. * Implement robust Service Ticket Tracking capabilities for efficient handling of customer issues. The successful freelance developer should demonstrate significant experience in Odoo development, with a sound understanding of sales and CRM functionalities. Expertise in service-ori...

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr การประมูลเฉลี่ย
  48 คำเสนอราคา
  Ad Agency for our landing pages promoting 5 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  You must have ad accounts! You must have ad accounts! You must have ad accounts! We are looking for freelance partners, not freelance employees, if you cannot offer ad accounts, please don't bid our project, we DO NOT offer ad accounts. Google marketing, facebook marketing, kwai marketing and more. Let us know which platform ad account do you have!

  $5000 (Avg Bid)
  $5000 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา