ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  629,365 java car parking management system งานที่พบ, การเสนอราคา USD

  ด่วน!!! รับสมัคร freelance เขียนแบบ Shop drawing และ As Built drawing งานระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder (โครงการ ก่อสร้างโรงแรมย่านกทม.) รับงานไปทำเป็นJOB คุณสมบัติ 1. มีประสบการณ์งานเขียนแบบระบบ IP,Telephone,CCTV,Rack,RCU,Keycard holder 2. ใช้โปรแกรม Auto cad ในการเขียนแบบ 3. เขียนแบบรายละเอียด Shop drawing ตามที่ได้รับมอบหมายเพื่อใช้ในการทำงาน 4.มีความเข้าใจในรายละเอียดการเขียนแบบโครงสร้างและสถาปัตย์ 5.สามารถเขียนแบบแปลน,รูปด้าน,รูปตัด ได้ 6.จัดทำแบบ As built เพื่อส่งมอบให้ผู้ว่าจ้าง 7. มีความรับผิดชอบส่งงานตรงเวลา ไม่ต้องคอยตาม ติดต่อได้ตลอด และสามารถทำงานภายใต้ระยะเวลาที่จำกัดได้ 8. สามารถเดินทางเข้ามาพบ เพื่อคุยรายละเอียดงานได้เมื่อมีการนัดหมาย สถานที่ตั้งบริษัท ซอยสุขุมวิท 64 (ติด BTS ปุณณวิถี) , พระโขนงใต้, กรุงเทพฯ

  $903 (Avg Bid)
  $903 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  สร้าง management platform สำหรับ จัดการ และสั่งงาน ev charger ผ่านทาง application

  $1972 (Avg Bid)
  $1972 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Livestock Management System หมดเขตแล้ว left

  ทำระบบการเลี้ยงปศุสัตว์ (Livestock Management) นำเสนอเบื้องต้นของ Development Tools: Front-end: Angular JS Language: .Net Core (Web responsive) Database: SQL Server/Azure SQL Database Operation System: Windows Cloud Solution :Hybrid Azure

  $1875 (Avg Bid)
  $1875 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  สร้างLogo ให้ฉัน หมดเขตแล้ว left

  คำที่ต้องการให้เป็น Logo คือ Car parts navi และ ต้องใส่คำว่า Trust and secure with us. และต้องการให้เพิ่มรูปที่ทำให้ดูเป็นโลโก้ นำไปใช้กับWeb ขาย อะไหล่รถยนต์ค่ะ

  $21 (Avg Bid)
  $21 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา
  แปลไทยเป็นจีน หมดเขตแล้ว left

  ฉันมีข้อมูลของรถตำรวจตรวจสอบในบางเมืองของประเทศไทย ฉันต้องการใครสักคนที่จะแปลข้อมูลเป็นภาษาจีนและทำเครื่องหมายตำแหน่งบนแผนที่ google I have information of the police check car in some cities Thailand . I need someone to translate the information to Chinese and mark the location on the google map.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  เว็บใช้ Laravel ในการพัฒนา แต่ส่วนที่แก้ไขจะเกี่ยวข้องกับ HTML CSS และ JAVA ครับ มี 2 ข้อ 1. ในส่วนของ “Explore the right boat for you” แก้ไข text ที่ซ้อนกันเองและซ้อนกับปุ่ม (ลองเลือกเรือรุ่นอื่นๆ ดู) 2. ตอนกดเปลี่ยนรุ่นเรือ รูปรุ่นเรือที่เลือกก่อนหน้าจะขึ้นมาก่อน พอหยุดถึงจะเปลี่ยนเป็นรุ่นใหม่ อยากให้ตอนที่ขยับเข้ามาเป็นรุ่นเรือรุ่นใหม่เลยครับ ติดต่อที่ไลน์ไอดี paramathone เสนอราคาและระยะเวลาได้เลยครับ

  $61 (Avg Bid)
  $61 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Hotel Web Management หมดเขตแล้ว left

  Frontend Dev ช่วยพัฒนาส่วน Front ส่งงานให้เป็นส่วนๆ 1) รู้เรื่อง Vue version2.0 up 2) รู้เรื่อง Bootstrap 3) รู้เรื่อง SASS 4) รู้เรื่อง GRID 5) รู้เรื่อง Webpack 6) รู้เรื่อง Node

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  บริษัทผู้ให้บริการด้านเทคโนโลยี GPS, IOT, ERP รับสมัคร Freelance ร่วมงานดังนี้ Backend Developer ที่มี Skill ดังนี้ - Golang - Mysql Frontend Developer ที่มี Skill ดังนี้ หรือ อย่างใดอย่างหนึ่ง - Web (HTML/CSS) - Android Application (Java) - iOS Application (Swift) ลักษณะงานแบ่งเป็น Module ย่อยๆ แต่ละ Module ระยะเวลาประเมินในการทำไม่เกิน 8 ชั่วโมง (บริษัทเป็นผู้ประเมินระยะเวลา และกำหนดค่าจ้างตามระยะเวลาประเมิน สามารถเจรจาต่อรองได้ตามสมควร) วางบิลแต่ละงานได้ทันทีที่งานเสร็จ บริษัทมีงานให้ต่อเนื่อง ขอผู้ที่สามารถเดินทางเข้ามาคุยรายละเอียดที่ Office ได้อาทิตย์ละ 1 ครั้ง ประมาณ 2 ชั่วโมง ในวันทำการจันทร์ - ศุกร์ (สามารถเลือกช่วงเวลาเข้ามาคุยได้ตั้งแต่ 10:00 ถึง 21:00) ที่อยู่ Office : ติดถนนใหญ่ รามคำแหง 109, หัวหมาก บางกะปิ กรุงเทพ

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  อื่นๆ หรือไม่แน่ใจ หมดเขตแล้ว left

  ฉันต้องการให้พัฒนาซอฟต์แวร์ ฉันต้องการพัฒนาซอฟต์แวร์นี้โดยใช้ Java

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 คำเสนอราคา
  General Labour หมดเขตแล้ว left

  ...IN SHOWING THE WORLD THAI CULTURE AND CITY THEN PLEASE MAKE THE BEST USE OF THIS CHANCE. Our Expectations: Have a great body and being a fit person who goes to gym frequently (male/female) (Sharing your full photo is mandatory to apply along with resume) Provide security or being a bodyguard or secretary for our client in person or their organization. Speaks Thai fluently and knows driving bike/car. Speak Basic English Familiar with all the tourist attractions in your area or clubs,nightlife. Ideas to make tourists happy for secretarial jobs by being creative, smart, honest, punctual and hard working (10-12 hours daily). Should be currently living in Pattaya or should make his/her own arrangements for staying in Pattaya during internship. The testing phase is between September ...

  $106 (Avg Bid)
  พื้นที่
  $106 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Build a Website หมดเขตแล้ว left

  ...ด้วย Agile ตัวจริง - อยากทำงานกับ guru ตัวจริงในการทำ automated test และ TDD - อยากเรียนรู้ technology ใหม่ๆ ที่ full stack developers ต้องทำได้ - อยากทำงานแบบ work from home ไม่ต้องมาเครียดกับรถติดและเวลาเข้างาน - มี passion ในการช่วยพัฒนาสังคมด้วยเทคโนโลยี - ใช้ชีวิตอยู่ได้ด้วยเงินไม่เกิน 50,000 บาท ต่อเดือน - มี skill เหล่านี้ : AngularJS 1.5.X, Bootstrap 3.x, Responsive design, Jquery 1.11.x, Java Script/DOM, Rest web service / JSON / HTTP Request, Git (Optional : Less or Sass css, Webstrom) ถ้าทั้งหมดคือตัวตนของคุณ [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions.] PromptCoach () คือ startup สาย Edutec ที่มีปณิธานแน่วแน่ในการช่วยพัฒนาคนในสังคมให้มีคุณภาพมากขึ้นผ่านเทคโนโลยี เราต้องการเป็นศูนย์รวม โค้ช และ คอร์สอบรม

  $28 / hr (Avg Bid)
  $28 / hr การประมูลเฉลี่ย
  14 คำเสนอราคา
  Innovation Car Plaza หมดเขตแล้ว left

  ...โดยเลือกได้ 2 วิธี 2.1.1.1 เลือกตามยี่ห้อ สามารถเลือกได้มากกว่า 1 ยี่ห้อ 2.1.1.2 เลือกตาม segment เลือกได้ครั้งละ 1 segment 2.1.1.3 ถ้ามีราคาที่เคยกำหนดในระบบให้แสดงด้วย 2.1.2 แสดงข้อมูล 1 sheet ต่อ 1 ยี่ห้อ 2.2 Upload excel file การกำหนดราคา New Car 2.2.1 สามารถ Upload การกำหนดราคา รถยนต์ใหม่ จาก excel file ในขั้นตอน Download เพื่อเพิ่มหรือปรับปรุงราคารถยนต์ใหม่ 3. Customer Front System 3.1 ระบบประเมินราคารถมือสอง 3.1.1 ลูกค้าสามารถระบุ ยี่ห้อ รุ่น รุ่นย่อย ปี เกียร์ เพื่อแสดงราคา VBookตามเงื่อนไขที่เลือก 3.1.2 ลูกค้าพิมพ์ใบราคาประเมินได้ มีการเก็บข้อมูลลูกค้าก่อนพิมพ์ 3.1.3 จากขั้นตอนนี้เมื่อได้ราคาประเมินรถ สามารถนำราคาประเมินนี้ไปใช้ในการคำนวณราคาผ่อนต่องวด...

  $2835 (Avg Bid)
  $2835 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Logistic and Transportation system หมดเขตแล้ว left

  ต้องการโปรแกรมที่หน้าตาคล้ายๆกับ โปรแกรม Excel เนื่องจากระบบเดิมของลูกค้าเป็น Excel ทั้งหมด ลูกค้าจึงมีความต้องการใช้งานโปรแกรมที่มีลักษณะการแสดงผลต่างๆให้เหมือนกับ Excel แต่ให้สามารถจัดการข้อมูล รวมไปถึงกรองดูข้อมูลที่ต้องการให้สะดวกกว่าเดิมยิ่งขึ้น ออกรายงานเบื้องต้นได้ Requirement ตามไฟล์แนบ

  $589 (Avg Bid)
  $589 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Build a Website หมดเขตแล้ว left

  Website for management database in company or school and other. เว็บไซต์สำหรับการจัดการฐานข้อมูลใน บริษัท หรือโรงเรียนและอื่น ๆ

  $251 (Avg Bid)
  $251 การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา
  The iCon Rent A Car หมดเขตแล้ว left

  อยากให้ออกแบบโลโก้เป็นตัวหนังสือเป็นหลัก ใช้สีที่สื่อถึงความรักสิ่งแวดล้อมเช่นสีเขียว

  $31 (Avg Bid)
  $31 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  GPS Fleet Management หมดเขตแล้ว left

  ต้องการ Web Application เพื่อจัดการ GPS Fleet Management โดย มี Hardware GPS 1. กำหนดการเดินทางต่อวัน (สถานที่ ตามใน Database) 2. ระบบคำนวนค่าน้ำมัน/แก้ส ตามระยะทาง 3. ระบบบันทึกการที่รถวิ่งและตรวจสอบว่าไปถึงสถานที่นั้นจริงหรือไม่ (check point)

  $4044 (Avg Bid)
  $4044 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  visitor management -- 2 หมดเขตแล้ว left

  ต้องการโปรแกรมจัดการแลกบัตร และบันทึกข้อมูลผู้มาติดต่ออาคร/สถานที่ ใช้งานง่าย ขั้นตอนน้อย สามารถอ่านข้อมูล / เก็บข้อมูล จากบัตรประชาชน ทั้งแบบสมาร์ทการ์ด และแถบแม่เหล็ก จึงช่วยลดความ ผิดพลาดในการ ป้อนข้อมูลของผู้มาติดต่อได้ ให้ความปลอดภัยสูง ในการจัดเก็บข้อมูล มีการจัดเก็บข้อมูลผู้มาติดต่อโดยละเอียด ทั้งเอกสารที่ใช้ติดต่อ และ หมายเลขบัตรผู้มาติดต่อที่ได้รับไป สามารถออกรายงานสรุปผู้มาติดต่อ / นำรายงานสรุปผู้มาติดต่ออาคาร / สถานที่มาวิเคราะห์ในระบบรักษาความปลอดภัย และการจัดการอาคารสถานที่ได้ ถ่ายรูป / เก็บรูป / เก็บข้อมูลบัตรของผู้มาติดต่อ ประกอบการติดต่อเข้าออกเก็บในฐานข้อมูล เพื่อการเปรียบเทียบ การรักษาความปลอดภัย

  $1053 (Avg Bid)
  $1053 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  visitor management หมดเขตแล้ว left

  ต้องการโปรแกรมจัดการแลกบัตร และบันทึกข้อมูลผู้มาติดต่ออาคร/สถานที่ ใช้งานง่าย ขั้นตอนน้อย สามารถอ่านข้อมูล / เก็บข้อมูล จากบัตรประชาชน ทั้งแบบสมาร์ทการ์ด และแถบแม่เหล็ก จึงช่วยลดความ ผิดพลาดในการ ป้อนข้อมูลของผู้มาติดต่อได้ ให้ความปลอดภัยสูง ในการจัดเก็บข้อมูล มีการจัดเก็บข้อมูลผู้มาติดต่อโดยละเอียด ทั้งเอกสารที่ใช้ติดต่อ และ หมายเลขบัตรผู้มาติดต่อที่ได้รับไป สามารถออกรายงานสรุปผู้มาติดต่อ / นำรายงานสรุปผู้มาติดต่ออาคาร / สถานที่มาวิเคราะห์ในระบบรักษาความปลอดภัย และการจัดการอาคารสถานที่ได้ ถ่ายรูป / เก็บรูป / เก็บข้อมูลบัตรของผู้มาติดต่อ ประกอบการติดต่อเข้าออกเก็บในฐานข้อมูล เพื่อการเปรียบเทียบ การรักษาความปลอดภัย

  $721 (Avg Bid)
  เร่งด่วน
  $721 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Face detection many people system หมดเขตแล้ว left

  Programming with c # or C ++ connected to the camera. Face Detection with Face snapshot datetime into the database with MySQL. CCTV ( Detection Face of multiple pages on a single ticket )

  $666 (Avg Bid)
  $666 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  PKI Management หมดเขตแล้ว left

  อธิบายหลักการทำงาน PKI Management

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  PBX System SIP Server on Cloud สำหรับธุรกิจขนาดกลางและเล็ก โดยไม่ต้องลงทุนอุปกรณ์ Server PABX PBX ต่างๆ ไม่ต้องเตรียม infra ให้ยุ่งอยาก เคลื่อนย้าย ไปตาม Site สะดวก โทรหา site to site ฟรี บริการค่าโทรแบบเหมา แบบรายนาที ทั่วโลก

  $540 (Avg Bid)
  $540 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  Looking for people who can develop a mobile android game . eg run,bike race,car race

  $682 (Avg Bid)
  $682 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  Looking for lead generator with % sharing 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Hi, I am running and IT company and providing all kind of Infrastructure Management and Software Development. I am looking for someone to generate leads. I would like to have % sharing the the person who generates leads for me instead of pay per lead.

  $437 (Avg Bid)
  $437 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  IPTV Server 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...archive + Master / Slave Server + Act as a Master Server, a Slave server or both + HTTP protocol between Master and Slave Server Player Management ***************** + Periodically Check Players' status + Remotely Reboot Player + Remotely Configure Player Setting Group Management **************** + Define/Modify/Delete a group for allowed channels Subscriber Management ********************* Subscriber authentication for Channels + Time expired checking + Transaction Log + Watching Log + Pay Per View for Movie + Pre Paid Model + Post-Paid Model + Free Model + Transaction Log + Watching Log Subscriber Database Management + Add Subscriber + Delete Subscriber + Modify Subscriber + Subscriber group + for allo...

  $168 (Avg Bid)
  $168 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  Shirkadda Kirayso-(SK) is a Somali Champion in rental housing with expertise in real estate sectors across multiple geographies. The company's business model is unique in its ability to own, operate, and develop collegiate, multifamily, corporate, and senior housing across the horn of Africa. Building a Somali platform with a local presence, Shirkadda Kirayso-(SK) continu...across the horn of Africa. Building a Somali platform with a local presence, Shirkadda Kirayso-(SK) continues to expand its geographic reach around the region, bringing a globally interconnected professional rental housing platform and industry funded with institutional capital to countries where the sector does not yet exist. We are looking for an experienced, passionate and creative rental management s...

  $293 (Avg Bid)
  $293 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา
  $150 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  $171 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  $19 การประมูลเฉลี่ย
  29 คำเสนอราคา
  Java expert 6 วัน left

  Java for word press. I will upload a list of the status of an order, But I just want it to show up to the current date Upload the file Buy 1 11/22/2021 4:53 p.m. Buy 2 11/23/2021 16:53 Buy 3 11/24/2021 4:53 p.m. Buy 4 11/25/2021 16:53 Buy 5 11/26/2021 4:53 p.m. Buy 6 11/27/2021 4:53 p.m. Buy 7 11/28/2021 4:53 p.m. Buy 8 11/29/2021 4:53 PM Today is 11/29/2021 (I want it to appear here and the other dates below are hidden) but tomorrow I want it to appear here until the current date Buy 9 11/30/2021 4:53 p.m. Buy 10 12/01/2021 16:53 Buy 11 2/12/2021 4:53 PM (is now 2/12/2021) I want this to be displayed and the following dates to be hidden. Buy 12 3/12/2021 16:53 Buy 13 4/12/2021 16:53 Buy 14 5/12/2021 16:53 Buy 15 6/12/2021 16:53 Buy 16 7/12/2021 16:53 Buy 17 8/12/2021 16:53 Purch...

  $25 (Avg Bid)
  $25 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Looking for event production consultant 5 ชั่วโมง left
  ยืนยันแล้ว

  We're a new-ish event production company based in S. Florida that is used to mostly dealing with equipment rentals and specific event roles & needs the help of an experienced event producer/manager in order to tackle setting up our internal business processes for dealing with larger event project management, crews, scheduling, even a bit of sales. First hour will involve outlining what our business currently does & where we're likely heading, what we use to manage our current projects and laying out the issues our current set up is causing us - hopefully from there we can get some solid advice on how to address those problems so we can more efficiently manage projects. We're not looking for spreadsheet templates, but holistic solutions for the event producti...

  min $50 / hr
  min $50 / hr
  0 คำเสนอราคา
  Java, spring boot and microservices 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Need a developer with 3-5 years of experience. Full time contract position

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  We need some software based calculation help on a project that we are working on, Ideally we would need both the calculation and CAD drawings for us to have them certified by a qualified engineer, or ideally, the Freelancer is a certified engineer that is able to certify them themselves, we can provide some existing drawings for reference based information.

  $505 (Avg Bid)
  NDA
  $505 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา
  INDIVIDUAL Cloud Support Engineer (from India) 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...our cloud applications. Support Specialists work in a continuous improvement framework to implement new processes as well as to maximize the confidentiality, integrity, and availability of cloud offerings. The Cloud Support Specialist will draw from their background in Cloud-scale infrastructure control, microservice lifecycle processes, cloud-native tools, virtual infrastructure management, configuration management, DevOps, and security best practices to monitor and support our cloud deployments. They will be strongly customer service oriented to assist customers and application support reps with infrastructure-related issues. Support Specialists use strong problem-solving skills to understand platform issues and resolve or escalate them as required. Key Responsibiliti...

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  Reputation management/Positive reviews 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Help us generate positive reviews and help our reputation management

  $26 (Avg Bid)
  $26 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  ...years and I want to understand how things work in SEO. I have a WordPress website that uses Elementor and AIOSEO for its SEO settings, but the site builder did not do anything for configuring the Google. The task is about making all necessary Google configurations for the website and place the scripts that are generated by the Google into the WordPress site. We can also try a different SEO management software other than AIOSEO, but you should be able to know about it as well as able compare it with another product. You must know about followings in order to make necessary adjustments; Google Analytics, Google Tag Manager, install the conversion tracking tag, global site tag and an event snippet, update , site map and Post Types appear in the sitemap, Taxonomies. In addition...

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr การประมูลเฉลี่ย
  46 คำเสนอราคา
  Wordpress Website for Car Dealership 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Please let me know if you have made any website for a car Dealership before. I will send the details of what I need in chat.

  $191 (Avg Bid)
  $191 การประมูลเฉลี่ย
  114 คำเสนอราคา

  Needed a developer to do front end code for the mobile application with few templates and easy design.

  $140 (Avg Bid)
  $140 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา
  $38 การประมูลเฉลี่ย
  38 คำเสนอราคา
  operating system -- 2 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Need help with c programming and searching for an expert in c programming

  $178 (Avg Bid)
  $178 การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา
  Sharding Platform for 4 k SGD - blockchain web 3 Auction platform 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  - Sharding Feature - Random Time + normal Auction (Speed English Auctions) - Stakepool , Yield Farm , Chart Top , Web token - Transaction Fee Management - FAQ / Simplified Curatorial

  $2961 (Avg Bid)
  $2961 การประมูลเฉลี่ย
  28 คำเสนอราคา

  i need the following features: - just create a webview to list the all Medicine Delivery from api server - Need to implement ads services - need to add google analytics - create a webservice to call to get list of Medicine and bind response to listview - Developer must be strong in git,okhttp,java.

  $652 (Avg Bid)
  $652 การประมูลเฉลี่ย
  74 คำเสนอราคา

  I would like a website built in Wix and optimised for Google as a solar panel installer. We are just branching back into solar and battery storage and car charging and i need a good website i can launch with. Some good websites to look at are , , etc. Initially i would like a heading for solar - with drop downs for residential, developer and commercial Another heading for battery storage And another heading for SolaSkirt linking to I will provide you with wording but could do with you finding some good images, maybe moving images etc. At the moment i am just focusing on a website built in wix, not wordpress.

  $1551 (Avg Bid)
  $1551 การประมูลเฉลี่ย
  138 คำเสนอราคา

  It is very important that you work on this coursework by yourself and do not let other students see or use your code. Your work will be marked through a video demo you create and an assessment of your code and UML. Your mark will be comprised of four parts: Design Part (UML Class Diagram) 15% Development Part (Java Code) 30% Video Demo Part (Video with Audio) 15% UI and File IO Part (Java Code) 40%

  $566 (Avg Bid)
  $566 การประมูลเฉลี่ย
  22 คำเสนอราคา
  Indian Core java developer needed 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Indian Core java developer needed

  $897 (Avg Bid)
  $897 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา

  i need a android application for audio/video calling services Platform : android,java,kotlin experience : min 1 yr audio/video call sdk : jitsimeet I am looking for someone for a project with the following skills: Extensive mastery of java or kotlin is a must, including experience with jitsimeet sdk Experience working with remote data via REST and JSON. Strong testing and debugging skills. Excellent communications skills.

  $1016 (Avg Bid)
  $1016 การประมูลเฉลี่ย
  42 คำเสนอราคา
  Scrap cars problem solution 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  The number of the scrap cars in the country is increasing rapidly. Apart from causing eyesore, scrap vehicles can be a major source of other hazardous items and also bring serious problem in disposals. Propose ANY solution to get rid of scrap car problem that may benefit from individuals, to community, tradesmen to local authority.

  $19 (Avg Bid)
  $19 การประมูลเฉลี่ย
  40 คำเสนอราคา
  Java and web development 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I have all source file which are done by html and css, Now I need to run using jsp/servlet and connect with mysql database Deadline: 1 day Need to use netbeans

  $22 (Avg Bid)
  $22 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  Lead Software Developer 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  8+ years in IT industry in management/leadership roles with flair of working on the Telecom OSS/BSS projects preferably using the Agile methodology. The role demands managing technical design and software development as well as the direct people management for module team. S/he possesses prior experience of Java based enterprise applications, managing multi-stream deliveries, coaching the teams. S/he should demonstrate strong solution understanding, technical delivery planning modules and tasks (development/integration) and executing to a quality standard. Working experience in a multi-vendor system integration environment in COTS systems is definite plus.

  $749 (Avg Bid)
  $749 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  Using HetRec 2011 dataset i need to make 5 benchmarking algorithms to compare with my recommender system 1. Similarity base RS - using rating, genre, director, location 2. Item based RS - using rating, genre, director, location 3. User based RS - using User rating, Tags and critics rating with Social tags 4. Collaborative filtering based - using rating, genre, director, location 5. Personalized or TFIDF / Cosine similarity based RS 6. Matrix vectorization based RS

  $86 (Avg Bid)
  $86 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Business CRM 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ... graphics of corporate graphics and logo (API) 6- Business flow and progress include charts of status of business progress https://www.alfresco.com/bpm-software#_ga=2.213975319.1047711527.1558467820-1035156367.1558467820 or 7- Big Business Directory (website yellow pages) to integrate with the CRM Business Lawyers Commercial Real-estate agents Business Insurance broker Commercial bankers Digital marketing agencies Business accountant We are looking for full stack

  $2562 (Avg Bid)
  $2562 การประมูลเฉลี่ย
  55 คำเสนอราคา