ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  5,000 social media marketing งานที่พบ, การเสนอราคา USD
  รับสมัครพนักงาน หมดเขตแล้ว left

  รับสมัคร 1 ช่างเขียนเเบบ 2 เจ้าหน้าที่ จัดซื้อ 3 เจ้าหน้าที่วางแผนการผลิต 4 marketing online 4 ช่างเชิ่อม รับพรักงานประจำ และfreelance

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  มองหาทีมที่เข้ามาช่วย บริหารจัดการ Discord, Discord Bot , Twitter และ Marketing สำหรับ Project NFT ใครมีประสบการณ์ และสนใจสามารถส่งรายละเอียดเข้ามาได้

  $500 (Avg Bid)
  $500 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ต้องการภาพวาดให้ทำใหม่ตามแบบ ส่งงานเป็นภาพสีคล้ายต้นแบบสำหรับใช้บน social media และสีดำ-ขาวตามตัวอย่างสำหรับพิมพ์ลงบรรจุภัณฑ์

  $23 (Avg Bid)
  $23 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Marketing (Freelance) หมดเขตแล้ว left

  Branding Online Marketing Promote สินค้าและบริการเชิงรุก

  $107 (Avg Bid)
  $107 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา

  พัฒนาระบบอัตโนมัติสำหรับรวบรวมข้อมูลที่มีคุณภาพจาก Social Media เพื่อแยกประเภทตามโครงสร้างหมวดหมู่ต่าง ๆ ตามที่ต้องการในเว็บไซต์ได้ โดยไม่ต้องใช้คนทำงาน Can develop an automated system for collecting quality information from Social Media in order to classify according to various types of structure as needed on the website. Without using workers

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 คำเสนอราคา
  Build me a website หมดเขตแล้ว left

  ...ระบบชำระเงินออนไลน์ผ่านบัตรเครดิต 3.ระบบสมาชิก 4.ระบบราคาสินค้า ราคาปกติ ราคาพิเศษ ราคาสมาชิก โปรโมชั่นต่างๆ 5.ระบบออกตั๋ว E-ticket และ E-invoice ส่งเข้าเมลลูกค้า/บริษัทอัตโนมัติเมื่อมีการชำระเงิน 6.ระบบรีวิว 7.สามารถใส่ได้ทั้งภาพนิ่งและวีดีโอ ในโปรแกรมทัวร์ต่างๆ 8.กรณีจองตั๋ว มีตัวเลือกให้ลูกค้า ว่าจะเอารถรับ-ส่งจากโรงแรมหรือเปล่า 9.ระบบแชทกับลูกค้าผ่านหน้าเวบไซท์ 10.ระบบแอด Line,Facebook,IG & other social media อื่นๆ อัตโนมัติจากหน้าเวบไซท์ 12.ระบบแสดงผล 2 ภาษา Eng/Chinese ตัวอย่างเวบที่ต้องการ

  $2023 (Avg Bid)
  $2023 การประมูลเฉลี่ย
  41 คำเสนอราคา

  - ที่บริษัทกำลังทำเวปองค์กรใหม่ และจะมีทำ content เล็กๆน้อยๆ อาจจะสัปดาห์ละ 2 เรื่อง เรามีฝ่าย technic เขียน content ให้ แต่ต้องการหาพนักงานมาทำ parttime ช่วยแก้ไขให้อ่านง่าย หารูป เอาขึ้นเวป และตรวจสอบ key word ทำ SEO และ คอยดูแล schedule การทำงาน - นำ content เวป มาลงใน facebook ด้วย - ส่ง email marketing และวางแผน content - ช่วยนำเนื้อหามาลง template brochure - ช่วยแก้ไขงาน graphic เล็กๆน้อยๆ ช่วงแรกอาจจะนัดวันเข้าบริษัท เพื่อทำความเข้าใจกับงาน หลังจากนั้นอาจจะไม่ต้องเข้าแล้วแต่คุยตกลง

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  Sales and Marketing หมดเขตแล้ว left

  I need some help with internet marketing. งานของฉันคืองานขายสินค้าสุขภาพและความงาม สินค้าของฉันคือเซรั่ม ที่ทำมาจากธรรมชาติและมีอย.กำกับ และตอนนี้ทางบริษัทเราต้องการหาคนเข้าร่วมโครงปลดล็อคความจนโดยคนที่เข้าโครงการนี้ต้องจ่ายเงิน29,900บาทจะได้สินค้า77กล่องอาจจะดูแพงนะคับแต่ผมบอกเลยโครงการนี้คุ้มยิ่งกว่าคุ้มซะอีกเพราะ1.จะไ้ด้กำไรจากการขาย2.ได้เที่ยวเกาหลีฟรีแถมเงินให้อีก100,000วอน3.หากขายสินค้าไม่หมดทางบริษัทยินดีคืนเงิน4.ได้ความรู้เกี่ยวกับการขายออนไลน์5.ขายไม่เป็นเรามีกลุ่มสอนงานและจะสอนจนกว่าจะเป็น6.สอนวีธีการทำการตลาดยังไงให้ได้เงินแสนภายใน1เดือน และคนที่เข้าโครงการนี้บอสเป็นคนสอนงานด้วยนะคับตัวต่อตัว

  $518 (Avg Bid)
  $518 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Assist me with Bulk Marketing หมดเขตแล้ว left

  โครงการปลดล็อคความจน เข้าโครงการพร้อมเที่ยวเกาหลีฟรีแถมเงินอีก100,000วอน และสิทธิประโยชน์อีกมากมาย สนใจinbox name facebook :nattaya bunngoen

  $555 (Avg Bid)
  $555 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  ขายและการ หมดเขตแล้ว left

  I need some help with internet marketing. ผมอยากจะทดลองขายของดู อยากลองฉีกกรอบ อยากเอาชนะความกลีวความอาย

  $23 (Avg Bid)
  $23 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Project for Facebook Marketing Expert หมดเขตแล้ว left

  สวัสดีคุณ Facebook Marketing Expert ฉันสนใจประวัติของคุณและต้องการเสนอโปรเจคให้คุณ เราสามารถหารือเกี่ยวกับรายละเอียดต่างๆ ผ่านการสนทนาได้

  $250 (Avg Bid)
  $250 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Sales and Marketing หมดเขตแล้ว left

  I need some help with internet marketing. ร่วมการขายหุ้นส่วน ทางอินเตอร์เน็ต

  $1712 (Avg Bid)
  $1712 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา
  Sales and Marketing หมดเขตแล้ว left

  ช่วยฉันทำการตลาดทางอินเตอร์เน็ต

  $403 (Avg Bid)
  $403 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  Sales and Marketing หมดเขตแล้ว left

  ค้นหาแนวทางให้ฉัน ต้องการสร้างแบรนด์สินค้าสำหรับแม่และเด็ก จากฐานลูกค้าที่มีอยู่

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 คำเสนอราคา
  Sales and Marketing -- 2 หมดเขตแล้ว left

  ช่วยฉันทำการตลาดทางอินเตอร์เน็ต

  $191 (Avg Bid)
  $191 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  Sales and Marketing หมดเขตแล้ว left

  Find me some leads งานขายเกี่ยวอะไหล่มอเตอร์ไซค์

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 คำเสนอราคา

  ...• รับถ่ายทำสารคดี รายการโทรทัศน์ เกมส์โชว์เรียลลิตี้ Scoop ข่าว • ผลิตงานโฆษณา TVC หนังสั้น MV เพลง • รับผลิต VDO Presentation | Company Profile • รับถ่ายภาพมุมสูง, ภาพใต้นํ้า, ภาพธรรมชาติ,วัฒนธรรม • รับจัดหา Location ธรรมชาติ วิถีชีวิต วัฒนธรรม สำหรับถ่ายทำภาพยนต์ • รับงานพากย์สารคดี รายการ Spot ทีวี วิทยุ Event Service • รับออแกนไนเซอร์ Event | Grand Opening • รับผลิตสื่อโฆษณา MEDIA ทุกประเภท

  $2770 (Avg Bid)
  $2770 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา
  Help me with internet marketing หมดเขตแล้ว left

  Help me with internet marketing อยากขายของให้ได้เยอะๆ มีลูกค้ามาซื้อของเรื่อยๆ

  $340 (Avg Bid)
  $340 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา
  Sales and Marketing หมดเขตแล้ว left

  Sell something for me มีบ้านใหม่เป็นบ้านพักต่างอากาศให้เช่าชะอำ รายเดือน รายปี ต้องการเซลล์ ค่าตอบแทนคือคอมมิชชั่น

  $1500 (Avg Bid)
  $1500 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Social Media Marketing หมดเขตแล้ว left

  Travelers business network marketing.

  $136 (Avg Bid)
  $136 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  บริษัท the gallery เปิดรับสมัครกราฟฟิคดีไซน์รุ่นใหม่ ไฟแรง ที่พร้อมจะทำงาน รายละเอียดงาน: ขอแค่เป็นคนมีใจรักในงานดีไซน์อย่างจริงจัง และมีหัวครีเอทีฟซักนิกหน่อยก็เป็นอันใช้ได้! โดยตำแหน่งกราฟฟิคดีไซน์นี้ - ออกแบบกราฟฟิคต่างๆโดยเฉพาะ mobile Application - ออกแบบงานเกี่ยวกับ Branding และกราฟฟิคต่างๆที่จะนำไปใช้กับ Digital marketing เช่น เกมส์มือถือ WAP อีเมล์ - ออกแบบชิ้นงานต่างๆตามที่ทีม Branding และทีม Business Development ต้องการ คุณสมบัติผู้สมัคร - มีความรู้เกี่ยวกับโปรแกรมดีไซน์ต่างๆ: Photoshop, Flash, Adobe Illustrator - ประสบการณ์อย่างต่ำ 1 ปีในด้าน Graphic design (2D) - สนใจในเกมส์มือถือจะดีมาก

  $1207 (Avg Bid)
  $1207 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา

  ต้องการผู้มีความเชี่ยวชาญในการออกแบบและให้คำปรึกษา application ที่สามารถทำ video call ได้ มีวิสัยทัศกว้างและมีความสนใจทำ project social application มากกว่า application e-commerce ทั่วไป

  $9259 (Avg Bid)
  $9259 การประมูลเฉลี่ย
  16 คำเสนอราคา

  ฉันมีงานที่กำลังดำเนินอยู่ที่เกี่ยวข้องกับโปรเจคก่อนหน้าของเราProofread a Phd dissertation on social science'

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  Social Chat Mobile Application Tech Specs • รองรับ IOS กับ Android • Server Chat ใช้แบบ XMPP (Push & POP) • เน้นการแสดงผลที่ไว แม่นยำ Features 1. มีระบบสมาชิกเพื่อป้อนข้อมูลต่างๆ เช่นอายุ ส่วนสูง น้ำหนัก ฯลฯ ซึ่ง User สามารถแก้ไขได้ 2. มีระบบ Gallery ที่ผู้ใช้สามารถเพิ่มรูปภาพได้ a. รูปภาพแบบเปิด คือรูปภาพที่ผู้ใช้ตั้งค่าให้สมาชิกคนอื่นดูได้ b. รูปภาพแบบปิด จะต้องมีการขออนุญาตจากผู้ใช้คนอื่นและเจ้าของต้องอนุญาตก่อนเท่านั้น 3. มีระบบรายชื่อที่เรียงจากระยะทางที่ใกล้ที่สุด List เป็นรายชื่อโดยมีการแสดงผลที่ไว และแสดงระยะทางของแต่ละสมาชิกและมีสถานะ Online หรือ Offline ด้วย 4. มีระบบ Chat ที่สามารถเลือกจากหน้า Profile ของแต่ละสมาชิก 5. มีระบบส่งหัวใจหรือคะแนนให้โดยแต่ละสมาชิกสามารถส่งถึงกันได้แค่ครั้งเดียวเช่นนาย A จะส่งหัวใจให้นาย B ได้แค่ครั้งเดียวแต่นาย...

  $2631 (Avg Bid)
  $2631 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  ...รับบัตรคิวเพื่อรอ โรงพยาบาล ร้านหมอ ห้างสรรพสินค้า ซุปเปอร์มาร์เก็ต ร้านค้า ร้านขายของ ร้านอาหาร จะติดตั้งภายในหรือภายนอกร้านก็ได้ โดยอาจจะแสดงข่าวสารของร้านค้า โปรโมชั่นของร้านค้า ณ เวลาขณะนั้น โดยสามารถกำหนดตัวอักษรขนาด สีพื้นหลัง หรือแม้แต่ใส่โลโก้ของร้านค้า บริษัทเข้าไปได้ กำหนดความเร็วของตัวอักษรที่จะวิ่งไปวิ่งมาได้ คุณสมบัติ -สามารถใช้งาน จอที่ 2 ได้ กรณีต่อกับคอมพิวเตอร์ 2 จอ -สามารถเล่นไฟล์ Media Video ได้ -สามารถเลือกแสดง Logo ได้ -สามารถเปลี่ยน logo เป็นของท่านเองได้ -สามารถหนดเลือกแสดง ข้อความ Footer บนตัวอักษรวิ่งได้ -สามารถเปลี่ยนข้อความ Footer บนตัวอักษรวิ่งได้ -สามารถเปลี่ยนฟ้อน ของตัวอักษรวิ่งได้ -สามารถ กำหนด ขนาดของตัวอักษรวิ่งได้ -กำหนด ความเร็วของตัวอักษรวิ่งได้ -กำหนด สีพื้น-สีตัวอักษร ของตัวอักษรวิ่งได้ แยกแต่ละรายการ -กำหนด ระยะเวลาในการแสดงแต...

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 คำเสนอราคา

  อยากได้โปรแกรม เหมือนตัวนี้ครับ ตามวีดีโอครับ อยากทำแจกเอง

  $25 (Avg Bid)
  $25 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  Like Facebook หมดเขตแล้ว left

  รับจ้างๆไลค์ Social Media ทุกประเภท รวมถึง Follow ปั้มผู้ติดตาม ไลค์แฟนเพจ FB ส่วนตัว รูปในแฟนเพจ รูปส่วนตัว Status Like

  $10 (Avg Bid)
  $10 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ต้องเพื่อนที่มีใจรักด้านการทำเว็บมีความคิดสร้างสรรรักงานบริการไม่เห็นแก่เงินไม่ขี้โกง มาเป็นหุ้นส่วนพัฒนาเว็บ แนว Buy & Sell ในรูปแบบ Social Network มี Code ให้แล้วเพียงแค่ต้องการปรับปรุงให้ดีขึ้น มาเป็นหุ้นส่วนกัน 50/50 ดูตัวอย่างได้ที่

  $281 (Avg Bid)
  $281 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Photo Editing - Color Correction & Retouching 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I need a skilled photo editor to work on RAW files. The main tasks are color correction and retouching. Key responsibilities: - Implement color correction techniques to ensure the photos are visually appealing and on-brand for social media use. - Apply retouching skills to enhance the overall quality of the images, making them perfect for online presence. Ideal skills and experience: - Proficiency in using photo editing software and working with RAW files. - Proven track record in color correction and retouching for social media. - Understanding of how photo quality impacts online engagement and can adjust editing accordingly. The successful candidate will have a keen eye for detail, be able to work efficiently, and deliver high-quality edited photos in a ti...

  $21 (Avg Bid)
  $21 การประมูลเฉลี่ย
  47 คำเสนอราคา

  I am in need of an experienced Webflow developer who ca...website. What I'm looking for: - Expertise in Webflow, specifically e-commerce functionality. - Experience in converting Figma designs directly into Webflow. - Proficiency in setting up a store, including all necessary settings for online transactions. Project Details: - The ideal candidate will flesh out the website using my Figma designs. - The website must be fully supported for affiliate marketing - Ensuring the website is mobile-responsive and user-friendly are key requirements. The success of this project will depend on a meticulous conversion of the Figma designs, the effective implementation of functionality on Webflow, and the smooth operation of the web pages. An eye for detail and a commitment to qualit...

  $152 (Avg Bid)
  $152 การประมูลเฉลี่ย
  35 คำเสนอราคา
  Brand Awareness Marketing & Lead Generation 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I am seeking a professional and experienced marketer to assist in the growth of our broking company. The primary goal of ...seeking a professional and experienced marketer to assist in the growth of our broking company. The primary goal of this project is to increase our brand awareness. Key Responsibilities: - Implement strategies to enhance our brand's visibility and recognition. - Identify the best marketing channels to achieve our brand awareness objectives. - Develop and execute a marketing plan to reach our target audience. Ideal Skills: - Proven experience in brand awareness campaigns. - Strong knowledge of various marketing channels and tools. - Ability to generate leads will be a plus. Note: Further details on demographics and channels can be discussed...

  $108 (Avg Bid)
  $108 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา
  Social Media Strategist for Website Traffic 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for a skilled social media expert who can boost the traffic to my website through Facebook, Instagram, Twitter, and YouTube. The primary goal of my social media presence is to drive website traffic. Your duties will include: - Developing and managing social media strategies - Posting engaging storytelling posts and product promotions and offers Ideal skills and experience: - Proven track record of driving website traffic through social media - Expertise in creating engaging storytelling posts and product promotions - Proficient in managing Facebook, Instagram, Twitter, and YouTube accounts.

  $164 (Avg Bid)
  $164 การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา
  Multi-Platform Digital Marketing Specialist Needed 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a highly skilled digital marketing executive to assist in various tasks for my healthcare tools and online courses business. The ideal candidate will have a deep understanding of social media management, content creation, SEO optimization, web design, and AI. - Specific Tasks: Your role will include managing our social media presence, creating engaging content, optimizing our site for search engines, and providing insights on web design and AI integration. - Target Audience: Our campaign will target both healthcare professionals and the general public. - Social Media Focus: The primary platforms we'd like to focus on include Facebook, Instagram, LinkedIn, Tik Tok, Youtube, and Twitter. This project offers the op...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr การประมูลเฉลี่ย
  33 คำเสนอราคา
  Indian Influencer Marketing for Cooking Oil 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...The objective is to leverage their social media presence to amplify our cooking oil's visibility and drive sales. Key expectations from the freelancers include: - Product Endorsements: The freelancers will be required to promote and endorse our cooking oil on their social media accounts. - Recipe Creation: The freelancers should create innovative and appealing recipes using our cooking oil, and share them on their platforms. - Cooking Tutorials: The freelancers will also develop cooking tutorials featuring the use of our oil. The core goals of this influential marketing campaign are to increase product sales, enhance brand visibility, and educate consumers about the benefits of our oil. The ideal freelancers should: - Have a strong following on...

  $254 (Avg Bid)
  $254 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา
  Engaging Church Bulletin Creation for Facebook 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I am seeking an experienced social media content creator who can craft engaging church bulletins for Facebook with a mixed formal and informal style. This project will involve: 1. **Bulletin Design:** Your creativity will play a key role in designing attention-grabbing bulletins that will resonate with both church and community members. 2. **Event Sharing:** You will carefully curate the information to be disseminated, focusing largely on sharing upcoming church events that will engage our target audience. 3. **Sermon Recordings:** The bulletins will also involve sharing of sermon recordings, so I need someone who can present these recordings in an appealing and digestible format. 4. **Inspirational Messages:** As a part of the church's commitment to inspiring our...

  $235 (Avg Bid)
  $235 การประมูลเฉลี่ย
  31 คำเสนอราคา
  Brand Awareness Boost 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I am seeking an Indian professional to assist me in building up my brand's awareness in the digital space. I did not select the options for my current brand stat...platforms and channels, and I'm open to suggestions for the best approach. Your tasks will include: - Suggesting and implementing strategies for increasing brand awareness - Monitoring the progress and making necessary adjustments - Providing regular reports to showcase the milestones achieved. Ideal candidates should have experience in: - Brand building and marketing - Digital marketing and online advertising - Experience in managing social media platforms and influencer partnerships would be a plus. Please provide your detailed proposal outlining your strategies and your envisioned a...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา
  Instagram Graphic Designer - Modern Theme 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a skilled graphic designer who can create visually appealing Instagram posts. The theme I'm aiming for is modern and sleek. Key Requirements: - Experience with designing for Instagram - Proficiency in creating modern and sleek visuals - Understanding of effective social media design principles - Ability to incorporate advertising elements into designs The posts will mostly be static images but need to be designed in a way that captivates the audience. You should have a good grasp of visual communication and be able to deliver quality work in a timely manner.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr การประมูลเฉลี่ย
  16 คำเสนอราคา

  I'm in need of an experienced Android app developer for a project that requires user login/authentication and push notifications functionalities. Key Features: - User Login/Authentication: The app must incorporate a secure and...robust security measures to protect user data. Ideal Skills: - Proven experience in Android app development. - Proficient in integrating user authentication and push notifications. - Strong understanding of best practices in app security. - Familiarity with Google's Material Design guidelines. Please note that while this project doesn't currently require integration with external services or media capabilities, future phases of the project may necessitate these features. Successful completion of this task may lead to further collaboration ...

  $280 (Avg Bid)
  $280 การประมูลเฉลี่ย
  15 คำเสนอราคา

  I am in need of a talented photographer in Prague who can capture 10-20 promotional shots of an artist for use on social media. The style should be artistic, capturing the unique personality and charisma of the artist. Ideal candidates will have: - Proficiency in portrait and promotional photography - An innovative, artistic approach to their work - Experience capturing musicians or similar subjects - Ability to work within a specified timeframe Your portfolio showcasing similar projects will be highly advantageous during selection.

  $319 - $956
  พื้นที่
  $319 - $956
  0 คำเสนอราคา

  I'm in need of a sea...posting - Active and timely interaction with my followers to foster strong relationships and generate engagement - In-depth performance analytics and reporting that'll help tailor strategies The ultimate goal is to boost my engagement levels. Ideally, you are an expert Instagram manager with a proven track record of growing engagement levels on multiple Instagram accounts. Decisive use of social media tools along with an experimental and analytical mindset will be the perfect fit for this role. Whether you have an eye-catching aesthetic taste or infectious interaction skills, I'm excited to collaborate and take my Instagram presence to new heights. I am the co-owner of an agency and are looking for freelancers. Would love to have a call...

  $392 (Avg Bid)
  $392 การประมูลเฉลี่ย
  34 คำเสนอราคา
  Organic Reach Expert for Teacher Job Site 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...website on Google and Facebook organically. This requires a strong understanding of SEO and social media marketing. - Audience Targeting: I'm particularly interested in attracting and engaging subject-specific teachers. Thus, the ideal candidate should have experience in targeting specific segments within the teaching profession. - Content Strategy: I'm planning to use a mix of content types to engage the audience. These include educational articles, success stories of already hired teachers, and job preparation tips. It is essential that the freelancer can assist in developing and implementing an effective content strategy. The ideal candidate should have: - Proven experience in SEO and social media marketing - Previous success in in...

  $24 (Avg Bid)
  $24 การประมูลเฉลี่ย
  8 คำเสนอราคา

  I need a skilled professional to review my Etsy shop and make sure I'm doing everything right to generate sales. I'm particularly interested in receiving feedback and improvements in the following areas: - Product descriptions - Pricing strategy - SEO - TAG usage I currently have between 50-100 products listed. While...the following areas: - Product descriptions - Pricing strategy - SEO - TAG usage I currently have between 50-100 products listed. While I don't have specific competitors in mind, I would be open to hearing any recommendations you might have, so the ability to identify potential competitors would be advantageous. I'm looking for someone with proven Etsy platform success and strong digital marketing skills in SEO, competitor analysis, and d...

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr การประมูลเฉลี่ย
  23 คำเสนอราคา

  App Name: FoodieHub Features: 1. User Registration and Login: • Email, phone number, or social media sign-up. • User profile with favorite orders, past orders, and payment methods. 2. Business Dashboard: • Businesses can register, create, and manage their profiles. • Upload and update menus with descriptions, prices, and images. • Create and manage ongoing deals and promotions. 3. Menu Display: • Categorized menu items (e.g., appetizers, mains, desserts, drinks). • Detailed descriptions with images and prices. • Special dietary filters (vegetarian, vegan, gluten-free, etc.). 4. Ongoing Deals: • Highlight current deals and promotions. • Time-limited offers and discounts. 5. Order Placement: • Add items to...

  $1318 (Avg Bid)
  $1318 การประมูลเฉลี่ย
  48 คำเสนอราคา

  I'm looking for a skilled 3D video designer who c...reality experiences for entertainment purposes. The targeted platform for these videos will be social media. Key Deliverables: - Visualizations that are both realistic and engaging - Virtual reality experiences that are immersive and interactive Ideal Skills and Experience: - Proficient in 3D animation software such as Blender or Maya - Experience in creating VR experiences - A strong portfolio of previous work in the entertainment sector - Understanding of social media video formats and trends I'm keen to collaborate with someone who can bring creative ideas to the table and execute them with finesse. If you're a 3D video designer who can deliver high-quality content that resonates with a ...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr การประมูลเฉลี่ย
  20 คำเสนอราคา

  I'm searching for a video editor who specializes in creating captivating storytelling content for social media platforms. The ideal candidate needs to have: - Expertise in adding subtitles in sync with the video content to increase engagement - Proficiency in embedding special effects to make the content visually appealing - Experience working with social media content, especially storytelling format Remember, the goal is to create engaging and compelling content for social media. If this sounds like your forte, I would love to hear from you. Audio files for the subtitles and raw video content will be provided. Knowledge of current social media video trends is an added advantage. [Removed by Freelancer.com Admin]

  $316 (Avg Bid)
  $316 การประมูลเฉลี่ย
  45 คำเสนอราคา
  Social Media Page Designers 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm in need of a talented designer to create stunnin...Requirements: - Design: The ideal candidate should have a proven track record of creating visually appealing and engaging designs. Experience in designing for social media platforms is a huge plus. - Platform Familiarity: A good understanding of both Facebook and Instagram is essential. The designer should know the optimal image sizes and best practices for each platform. - Brand Consistency: Ensuring that the design style aligns with my brand's aesthetic is crucial. This project focuses purely on static posts for social media. The goal is to increase engagement and awareness of my brand. If you have the creativity and expertise in social media design, I'd love to hear from yo...

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr การประมูลเฉลี่ย
  52 คำเสนอราคา

  I am looking for a simple, yet professional website that promotes my products/services. It should have a maximum of 3 pages and feature social media integration. Key requirements: - Clean, modern and professional design - Responsive layout compatible with various devices - Maximum of 3 pages, including a homepage that effectively showcases the products/services - Social media integration to allow easy sharing of content Ideal skills and experience: - Proficiency in web design and development - Previous experience in creating promotional websites - Strong understanding of user experience and design principles - Familiarity with social media integration - Ability to deliver the project within the specified budget of $100

  $123 (Avg Bid)
  $123 การประมูลเฉลี่ย
  63 คำเสนอราคา

  We are looking for an experienced developer who can create a social networking app for Android and iOS. We already have a buddypress WordPress website with socialv template. Key Features: - The app should support basic social networking features like user profiles and news feed. - It should be with website database. And all website functions. - you can also develop app with, SocialV - Social Network Flutter App with BuddyPress (WordPress) Backend. Our website template is socialv template. We only need Android app. Please share price for both, native Android app and socialv flutter app with buddypress backend. Note - Budget is flexible.

  $194 (Avg Bid)
  $194 การประมูลเฉลี่ย
  11 คำเสนอราคา
  Cross-Platform Social App - Flutter 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...life. The app I'm envisioning is a comprehensive social networking platform that will offer a smooth user experience across both iOS and Android devices. Key Features: - **Social Media Integration**: The app should allow users to seamlessly connect with their existing social media accounts. - **Payment Gateway Integration**: It should also provide a secure and reliable platform for in-app purchases and transactions. Key Responsibilities: - Develop a user-friendly and visually appealing app for both iOS and Android platforms using Flutter. - Integrate social media platforms for easy user onboarding and sharing. - Implement a secure payment gateway for in-app transactions. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in developi...

  $31 / hr (Avg Bid)
  $31 / hr การประมูลเฉลี่ย
  70 คำเสนอราคา
  Comprehensive Job Hunting & CV Solution 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Send sample jobs done with similar features I'm in the market for a comprehensive job hunting and CV builder software that's both web-ba...job seekers perform better in interviews. - **Interview Manager:** The system should assist users in scheduling and preparing for interviews. Additionally, I'd like the system to have social media integration for job seekers. This would allow users to share job opportunities, updates on their job search, and their CVs with their network on platforms like LinkedIn, Twitter, and Facebook. The ideal candidate for this project would have experience in developing HR or job-hunting software, with a strong understanding of the needs of job seekers. Proficiency in both web and mobile development, as well as social media...

  $432 (Avg Bid)
  $432 การประมูลเฉลี่ย
  60 คำเสนอราคา

  บทความชุมชน social media marketing ชั้นนำ