ตัวกรอง

การค้นหาล่าสุดของฉัน
คัดกรองโดย:
งบประมาณ
ถึง
ถึง
ถึง
ประเภท
ทักษะ
ภาษา
  สถานะงาน
  5,000 wordpress งานที่พบ, การเสนอราคา USD
  Weed Delivery Website หมดเขตแล้ว left

  ...เพียงไม่มีหน้า 1-2 หน้าเว็บ หน้าแรกเป็นคอนเฟิร์มอายุของ user กดยืนยันเข้ามาแล้วเป็นหน้าสองที่เป็น Sale page มีเมนู มีคำอธิบาย และรีวิว เราอยากวางคอนเซ็ปต์เข้าใจง่าย รวดเร็ว และอัพเดทได้ง่าย ในส่วนที่มีการอัพเดทมากที่สุดจะเป็นเมนู ซึ่งเราสามารถทำด้วย Canva และคิดว่านักพัฒนาเว็บน่าจะเชื่อมต่อตรงนี้ให้ Canva ของเราอัพเดทตลอดเวลาได้ไม่ยาก เราเคยทำเว็บไซต์ด้วย wordpress ก่อนจะถูกปิดเว็บในภายหลังเนื่องจากขัดต่อกฎของทาง wordpress ที่ห้ามทำเว็บไซต์ขายกัญชา แต่เราก็เสียเงินไปกับ package และไม่สามารถ refund ได้ นั้นทำให้เราเสียเงินและเวลาเป็นอย่างมาก เรามีเป้าหมายในการสร้างเว็บไซต์ให้เป็นเว็บไซต์ที่มีขึ้นในการค้นหาเป็นลำดับต้นๆ ใช้เว็บไซต์ในการเชื่อมต่อกับเครื่องมือต่างๆของ google เพื่อดูข้อมูลของ user และใช้ในการยิง ads ทั้งนี้เราตั้งงบประมาณไม่เกิน 10,000 บาท ขอ...

  $312 (Avg Bid)
  $312 การประมูลเฉลี่ย
  14 คำเสนอราคา

  อยากทราบราคาการพัฒนาเว็บไซต์ storytelling ในลักษณะคล้ายกับเว็บไซต์นี้ แต่ผสมกับความเป็น instagram เล็กน้อยคือกดย้อนกลับในแต่ละหน้าได้ นอกจากนั้นในบางหน้าของตัว story ต้องการให้ผู้ใช้งานสามารถพิมข้อความได้ และนำข้อความดังกล่าวไปแสดงผลในหน้าอื่นของตัวสตอรี่ได้ รวมทั้งในบางหน้ามีการแสดงผลแบบสุ่มจากรูปที่กำหนดไว้ ถ้าสามารถทำเว็บดังกล่าวผ่าน wordpress ได้จะดีมาก

  $246 (Avg Bid)
  $246 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา

  ระบบการเติมเงิน รับเคติด ระบบจัดการสมาชิก เครดิต วันใช้งาน ระบบเครดิตสามารถแลกเปลียนvip vip1=ดูได้ทุกเรื่องแต่ไม่มีปุ่มไห้โหลด vip2=ดูได้ทุกเรื่องและมีปุ่มโหลด ผู้ใช้ปกติ ใช้เครดิตในการดู เช่นคลิปนี้ ต้องใช้ 50 เครดิต ถึงดูได้

  $97 (Avg Bid)
  $97 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  wordpress website edit หมดเขตแล้ว left

  หา web developer แก้เว็บไซด์ของ wordpress

  $176 (Avg Bid)
  $176 การประมูลเฉลี่ย
  11 คำเสนอราคา
  Application อ่านนิยาย หมดเขตแล้ว left

  ทำ Mobile Application สำหรับ Website อ่านนิยาย โดยใช้ React Native ทั้ง iOS และ Android โดยจะต้องเข้าไปปรับหลังบ้าน (wordpress) เพื่อให้รองกับ RestAPI ด้วยเพราะของเดิมยังไม่ได้ทำ Feature 1. อ่านนิยาย 1.1 นิยายอ่านฟรี 1.2 นิยายที่ต้องใช้เหรียญซื้อ (ตัดเหรียญจาก website ) 2. ระบบเหรียญ 2.1 link เหรียญกับ website โดยใช้ฐานข้อมูลเดียวกัน 2.2 เติมเงิน 3. ระบบชั้นหนังสือ สามารถเก็บหนังสือที่ชอบได้ 4. ระบบ สมาชิก Login with facebook (เชื่อมกับ Website) และ Email , Password 5. ระบบ force update version สำหรับ app version เก่า 6. ออกแบบ UX/UI ที่เหมาะสม

  $7000 (Avg Bid)
  พื้นที่
  $7000 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา
  หาคนพัฒนา wordpress plugin หมดเขตแล้ว left

  ลักษณะ plugin ที่ต้องการคือ คล้ายๆ vendor marketplace แต่ต่างตรงที่ vendor จะมาเลือกสินค้าจาก main store แล้วระบบจะสร้าง store ของvendorให้ในอีกdomain/ subdomainหนึ่งที่เป็นของvendorเอง และinventoryก็syncกับ main store

  $1934 (Avg Bid)
  $1934 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  สอนทำ conversion ads ใน google หมดเขตแล้ว left

  ตอนนี้ผมลองเริ่มทำ google ads สำหรับเว็บไซต์ที่ทำด้วย wordpress และ plug-in แต่ติดปัญหาตรงเรื่องการทำ conversion tracking เลยอยากหาคนมาสอนการ set up ให้ครับ นอกเหนือจากนั้นอาจจะให้แนะนำเรื่องการทำ SEO เพื่อให้ติดด้านบน ออฟฟิตอยู่แถวๆกรุงเทพกรีฑาครับ

  $83 (Avg Bid)
  $83 การประมูลเฉลี่ย
  14 คำเสนอราคา

  หาคนแก้ปัญหา wordpress, woocommerce Queries นาน โหลดช้า

  $155 (Avg Bid)
  $155 การประมูลเฉลี่ย
  15 คำเสนอราคา

  หาคนเขียน function Yii2 framework ไปไว้ใน shortcode wordpress ครับ เว็บไซต์ทำงานได้ปรกติครับ

  $136 (Avg Bid)
  $136 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  การพัฒนาเว็บ หมดเขตแล้ว left

  ฉันต้องการเปลี่ยนแปลงบางส่วนของเว็บไซต์ที่มีอยู่แล้ว 1.แก้ error woocommerce ใน wordpress 2. ปรับ layout การแสดงผล

  $111 (Avg Bid)
  $111 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Limosine Services หมดเขตแล้ว left

  -หัวข้อ Limosine Services -ต้องการคนที่สามารถดูแลประจำครับ - WordPress เว็ปไซค์ -สร้างLoginPageAdmin>Driver>User -ต้องการสร้างฐานข้อมูล -สร้าง Booking Board แบบ Live Realtime ประมาณนี้นะครับ เกี่ยวกับBoardสร้างบนเว็ปไซค์ ======== รายละเอียดเพิ่มเติม ทักแชทเลยครับ

  $1035 (Avg Bid)
  $1035 การประมูลเฉลี่ย
  7 คำเสนอราคา
  On page SEO in thai (ภาษาไทย) หมดเขตแล้ว left

  ข้อมูลในภาษาไทยจะเป็นไปตาม. YOU MUST BE A NATIVE THAI SPEAKER TO DO THIS JOB!!! NO EXEPTIONS!!! Im looking for someone to complete a SEO on our page: www.d-contact.shop. The page is in pure HTML, so no wordpress plug ins or anything like that. The metatext for google search has already been written in thai. If you deliver good work there might be aditional tasks such as off page SEO. We also have several other pages that needs fixing. ฉันกำลังมองหาคนที่จะทำ SEO บนหน้าของเรา: หน้าอยู่ใน HTML บริสุทธิ์ดังนั้นไม่มีปลั๊กอิน wordpress ins หรืออะไรแบบนั้น มีการเขียน metatext สำหรับการค้นหาของ Google เป็นภาษาไทยแล้ว หากคุณทำงานได้ดีอาจมีงานอื่น ๆ เช่น off page SEO นอกจากนี้เรายังมีหน้าที่อื่น ๆ อีกหลายหน้าที่ต้องการแก้ไข

  $94 (Avg Bid)
  $94 การประมูลเฉลี่ย
  15 คำเสนอราคา

  - ทางเราออกแบบเว็บไซต์ด้วย WordPress ** ขั้นตอนการทำงาน ** 1. ลูกค้าแจ้งข้อมูลทำเว็บไซต์ เช่น โลโก้,เมนูเว็บไซต์,โทนสีเว็บ,ข้อมูล 2. ทางเรารับงานและพร้อมเริ่มงาน กำหนดระยะเวลาในการทำ ไม่เกิน 5 วัน หลังจากรับงาน 3. ทางเราจะส่งหน้าแรกของเว็บไซต์ให้ทางลูกค้าดู หากลูกค้าต้องการแก้ไข สามารถแจ้งได้ทันที โดยเงื่อนไขการไขการแก้งาน อยู่ที่ 3 ครั้ง เท่านั้น 4. ลูกค้าตรวจงานเป็นครั้งสุดท้ายก่อนไม่มีการแก้ไขอะไรเพิ่มเติม เพื่อยืนยันการส่งงาน 5. หากลูกค้าสงสัยหรือมีปัญหาไม่เข้าใจตรงไหนสามารถแจ้งทางเราได้ทันที

  $353 (Avg Bid)
  $353 การประมูลเฉลี่ย
  10 คำเสนอราคา
  ทำ flowplayer สตรีมบนเว็ป หมดเขตแล้ว left

  หาคนใช้งาน สตรีมบนเว็ปเป็น ทำเว็ปเป็นเหมือนที่ดูทีวีออนไลน์ มีโค้ดแล้ว ขาดคนเซ็ตเป็น ทำเป็นแบบ HLS เพื่อดูได้ทั้งบนคอมและมือถือ wordpress นะ ธีม Avada

  $25 (Avg Bid)
  $25 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ฉันต้องการสร้างเว็บไซต์ที่มีอยู่ใหม่ แค่ออกแบบ เว็บไซต์ธุรกิจขนาดเล็ก สวัสดีค่ะ มีงานหนึ่งโปรเจกต์ค่ะ เว็ปไซต์ร้านสูท ต้องการเว็บดีไซเนอร์ ทำเว็บ wordpress 6-7 หน้า ทางเราเตรียมข้อความและรูปให้ค่ะ เวลาทำสองเดือน

  $110 (Avg Bid)
  $110 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  Build a Website Wordpress หมดเขตแล้ว left

  สิ่งที่ได้ในราคาเริ่มต้น จำนวน 5 หน้าเพจ/เมนู, ฟรี domain และ hosting 1 ปี , สามารถปรับแก้ไขเว็บไซต์ได้ฟรี 3 ครั้ง , คู่มือการใช้งานและช่วยเหลือดูแลเบื้องต้นหลังทำเว็บเสร็จ รายละเอียดราคาเพิ่มเติม - ระบบสินค้า + อัพเดทข้อมูลสินค้า 10 ชิ้น: 2,000 บ. - ระบบสองภาษา (Multi Language): 2,000 บ. - จำนวนหน้าเพจและเมนูเพิ่ม 10 เมนู: 1,500 บ. - เพิ่มบทความ บทความละ 100 บาท รายละเอียดข้อตกลง จัดเตรียมรูปภาพที่เกี่ยวข้องในการทำเว็บไซต์ทั้งหมด เช่น รูปภาพสินค้า รูปภาพหน่วยงาน องค์กร หรือ รูปภาพอื่นๆ ที่เราสามารถนำมาปรับแต่งเพื่อให้เข้ากับเว็บไซต์ของท่านได้ โดยไฟล์ภาพต้องอยู่ในลักษณะไฟล์ประเภท *.jpg หรือ *.png • แนะนำบริษัท / ผู้บริหาร / ทีมงาน • โลโก้ สโลแกน • แผนที่การเดินทาง • ข้อมูลสินค้า / บริการ • ข้อมูลการติดต่อ • รูปภาพสินค้า / บริษัท / ผู้บริหาร...

  $557 (Avg Bid)
  $557 การประมูลเฉลี่ย
  21 คำเสนอราคา
  สร้างเว็บไซต์ หมดเขตแล้ว left

  ต้องการคนช่วยให้คำแนะนำในการเขียนเว็บในการใส่ลูกเล่นลงใน WordPress ครับ

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา
  สร้างเว็บไซต์ หมดเขตแล้ว left

  Concept หลักๆ 1. เป็นเว็บสอนออนไลน์หลายๆหลักสูตร โดยใช้ Theme wordpress โดยเลือกจาก 3 theme นี ้ 1.1. 1.2. 1.3. 2. มีระบบการสมัครสมาชิก เพื่อขอรับคูปองและดูหลักสูตรได้แค่ส่วนของ Intro 3. มีระบบการสมัครเรียนเพื่อซื ้อคอร์ส 4. มีระบบการจ่ายเงิน PATPAL, เครดิต, โอนเงินผ่านธนาคาร 5. มีระบบการดู Video online โดยเลือกที่ฝากไฟล์ เช่น vimeo 6. มีระบบ Livechat เอา code ของ

  $638 (Avg Bid)
  $638 การประมูลเฉลี่ย
  2 คำเสนอราคา

  ต้องการสร้างเว็ปไซต์บริษัท มี theme wordpress ให้

  $181 (Avg Bid)
  $181 การประมูลเฉลี่ย
  9 คำเสนอราคา

  ...และจ่ายเงินผ่าน paypal ได้เลย 8. หน้าตรวจสอบสถานะสินค้า ว่าสินค้าได้ถูกส่งไปหาลูกค้าหรือยัง ถ้ายังมีกำหนดส่งวันไหน และถึงวันไหน 9. Upload content ต่างๆลงไปในเวป หมายเหตุ : พวกรูปภาพต่างๆ content ต่างๆ เรามีคนทำให้ ทาง freelance ไม่ต้องทำ เพียงแค่บอกมาว่า ต้องการรูปภาพหรือ content ตรงไหน อะไรบ้าง หน้าที่ของ freelance หลักๆคือ ใช้ skill ของ wordpress ให้ได้มากที่สุดและเร็วที่สุด รูปภาพส่วนใหญ่ มีครบแล้ว Content ส่วนใหญ่มีครบแล้ว ขาดแต่คนที่ทำ wordpress เป็น >>>> งานจะต้องเสร็จภายในวันที่ 4 มีนาคมนี้<<<<<<<

  $486 (Avg Bid)
  $486 การประมูลเฉลี่ย
  3 คำเสนอราคา
  champion-studio.com หมดเขตแล้ว left

  ถ้าคุณกำลังหาคนทำเว็บ Wordpress ที่ให้ความคุ้มค่าทั้งคุณภาพและราคา ที่นี่เป็นเป็นตัวเลือกที่ดีสำหรับคุณอย่างแน่นอน เราทำเว็บไซต์ที่เน้นทางด้านดีไซน์ด้วยวิธีการออกแบบเว็บไซต์ในแบบเฉพาะตัวที่ไม่เหมือนใครจึงเหมาะกับผู้ที่ต้องการเว็บไซต์ที่สวยงาม ทันสมัย ง่ายต่อการใช้งาน มาตรฐานเดียวกับเว็บไซต์ในต่างประเทศ ทุกเว็บไซต์เราใช้ Theme ลิขสิทธ์แท้ในการออกแบบ ทำให้คุณได้เว็บไซต์ที่รวดเร็ว สามารถปรับแก้ดีไซน์ได้ในทันที อีกทั้งยังจัดการระบบ SEO on-page และทำวีดีโอสอนการใช้งานเว็บไซต์ของคุณให้ฟรี ราคาสำหรับเว็บไซต์สวยๆของคุณเริ่มต้นเพียง 15,000-40,000 บาทขึ้นอยู่กับความต้องการและความโดดเด่นของเว็บไซต์คุณ ใช้ระยะเวลาทำงานไม่เกิน 1 เดือนดูข้อมูลและผลงานได้ที่

  $403 (Avg Bid)
  $403 การประมูลเฉลี่ย
  5 คำเสนอราคา
  ออกแบบจำลอง Wordpress หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบโปรแกรมคอนโทรลโดยใช้ telemecanique zelio logic ควบคุม design program PLC Control with zelio logic Job by Job

  $244 (Avg Bid)
  $244 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา
  สร้างต้นแบบ Wordpress หมดเขตแล้ว left

  รับทำ wordpress บริการ ดี

  $89 (Avg Bid)
  $89 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา
  ออกแบบจำลอง Wordpress หมดเขตแล้ว left

  ออกแบบโปรแกรมคอนโทรลโดยใช้ telemecanique zelio logic ควบคุม design program PLC Control with zelio logic Job by Job

  $222 (Avg Bid)
  $222 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  สร้างเว็บไซต์ หมดเขตแล้ว left

  ต้องการให้ set-up ในส่วนของ WEB Hosting (ตั้งค่า DNS + อื่นๆ) Wordpress installation (Basic Themes)

  $20 (Avg Bid)
  $20 การประมูลเฉลี่ย
  6 คำเสนอราคา

  I'm currently dealing with several issues regarding my website, specifically with some pages not ap...search results and experiencing crawling errors. There's some uncertainty as to whether recent changes made may have affected its indexing. The goal here is to resolve these problems, in addition to redirecting backlink juice from some expired pages to new ones. Given that my website is built on WordPress, I am looking for someone who's familiar with this platform. Here are some required skills: - Proficient in SEO practices, specifically regarding indexing and crawling - Knowledgeable in handling WordPress platforms - Experience in backlink redirecting Although I'm on a tight budget at the moment, successful completion of this task will open possibili...

  $34 (Avg Bid)
  $34 การประมูลเฉลี่ย
  12 คำเสนอราคา
  Project for T I. 9 วัน left

  Hi T I., I noticed you posted a following project ( https://www.freelancer.com/projects/wordpress/Wordpress-change-filter/details )

  $10 (Avg Bid)
  $10 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา
  PayRetailers Integration Expert for WooCommerce 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...highly skilled PHP Developer who is familiar with the integration of the PayRetailers Payment gateway into a WordPress site running WooCommerce. Your definitive task will be to: - Set up and integrate PayRetailers with my WooCommerce site, making sure it offers multiple payment methods to customers - Ensure it provides real-time transaction status updates - Build a robust and seamless checkout flow, culminating in a successful transaction message Here, an existing PayRetailers account will be provided, so the focus is purely on the integration aspect of the project. The ideal freelancer should: - Possess substantial PHP development expertise - Have comprehensive knowledge in WordPress and WooCommerce Plugin development and customization - Show prior experience in handli...

  $14 (Avg Bid)
  $14 การประมูลเฉลี่ย
  4 คำเสนอราคา

  I have a self-created Wordpress one-pager theme that does not allow any menu/subpages. Now I have got myself a GDPR-safe cookie query plugin with "Complianz", which also stores generated text in subpages. However, this does not work because the WP theme does not allow this and always redirects to the main page. I need someone who makes it possible for the text to appear when you click on it in the banner

  $144 (Avg Bid)
  $144 การประมูลเฉลี่ย
  102 คำเสนอราคา
  PWA /App Development Specialist 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  i have wordpress website i need mobile users to be redirect to or they should be going to the mobile directory everytime users visits from mobile. creative ideas are welcomed Ideal Candidate: - Extensive experience in PWA app development - Proven past work in similar projects - Ability to deliver detailed project proposals Possessing these qualifications and skills, will place you in an advantageous position. Looking forward to innovative and quality submissions.

  $188 (Avg Bid)
  $188 การประมูลเฉลี่ย
  18 คำเสนอราคา
  Wordpress Site Migration from Elementor to Divi 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Website url is E L V T . I N I am in need of a proficient web developer with expertise in Wordpress Divi. I am currently looking to migrate my website from Elementor to Divi. As part of this, I require someone skilled in the following areas: - Comprehensive understanding of Divi - Able to effectively migrate all content and layout The website also has custom functionality, specifically in the form of custom forms. These forms are a crucial component and must be accurately migrated without compromising their functionality. Skills & Experience: - Extensive experience in Divi Builder - Strong knowledge of Wordpress - Prior experience in migrating websites - Familiarity with custom form migration or creation within Divi Please bid if you think you can meet these needs, ...

  $116 (Avg Bid)
  $116 การประมูลเฉลี่ย
  40 คำเสนอราคา
  E-commerce Website Creation with Booking System 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm seeking a WordPress expert to develop an e-commerce website according to a provided sitemap. Key Features Required: - E-commerce functionality: Ability to add both digital and physical products that allow for user-friendly shopping from a comprehensive product listing. - Booking System: I need an incorporated booking system that will enable customers to book appointments directly on the website. - Electronic Payment Channels: The site needs to support popular electronic payment methods for a smooth and secure checkout experience. - Shipping: The website should have features that facilitate different shipping options and rates. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in WordPress e-commerce website development - Proficiency in implementing booking sys...

  $203 (Avg Bid)
  $203 การประมูลเฉลี่ย
  181 คำเสนอราคา

  Here is a very simple job that should be finished in the next few hours; 1. Install wordpress 2. Install our wordpress theme (which has already been bought) 3. Replace all logos with our logos 4. Change menu titles and make sure that is updated in the admin and homepage; Here is the title change; Music   "change" to   Africa Celebrity  "change" to Asia Politics    "change"  to Europe Finance  "change"   to North America Travel     "change"   to South America Food       "change" to  Awards Marketing "change" to  BT Power List Tech         "change"  to Entrepr...

  $32 (Avg Bid)
  $32 การประมูลเฉลี่ย
  41 คำเสนอราคา

  I'm looking for a highly skilled developer familiar with WordPress and the WooCommerce plugin, who can carefully implement and test some specific changes. Key Tasks: • Addition of a €10 charge to the final reservation amount when specific locations are selected during the booking process. Note, this only applies when 3 out of 4 given locations are chosen. • Integration of a button into the checkout page that allows customers to go back and reselect their car if needed. Skills & Experience: • Considerable experience in WooCommerce and WordPress • Strong track record of modifying plugins without disrupting their overall functionality • Attention to detail, especially when it involves implementing rules related to charges based on speci...

  $38 (Avg Bid)
  $38 การประมูลเฉลี่ย
  39 คำเสนอราคา

  PHP Coder $18 Hr. NOT for WordPress Designer. Need PHP developer, plugins, MySQL data. Store user sessions, communicate across networks with API's. LEAD PHP CODER. I am a Linux Sys Admin with 30 years experience and can code in PHP myself. I am not a great coder but I know one when I find them! Good luck! I have lots of work for you! - God Bless. Key responsibilities include: - The creation and implementation of sessions meta data - Handling the storage and passage of specific parameters throughout sessions The ideal candidate should possess ample experience in coding PHP for WordPress functions, with a wide understanding of the complexities of sessions meta data. Knowledge on managing data storage and passing parameters during web sessions is a must. Applicants ...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr การประมูลเฉลี่ย
  76 คำเสนอราคา
  Revisar un Plugin de WOrdpress 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Se trata de un plugin que crea sube un video a Youtube cada vez que se crea un post. Habría que revisarlo. Sólo personas que hablen Español, por favor.

  $158 (Avg Bid)
  $158 การประมูลเฉลี่ย
  21 คำเสนอราคา

  wordpress uzerinden site kurdum ve sitenin icerisine gorsel, bilgi gibi detaylandirmak istiyorum bunun icin yardima ihtiyacim var

  $172 (Avg Bid)
  $172 การประมูลเฉลี่ย
  44 คำเสนอราคา
  Crear blog simple wordpress 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  Buenos días, busco crear un blog muy sencillo y atractivo, en wodpresss en plantilla divi( ya instalado), para crear 1 o 2 post mensuales....

  $162 (Avg Bid)
  $162 การประมูลเฉลี่ย
  86 คำเสนอราคา
  Website Reconnection and Payment Method Setup 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...in need of someone adept in WordPress and PayPal integration to help reconnect my recently repurchased domain to my site and to set up a payment system for sales. To clarify, I do have the log-in detail of my site but have trouble locating it on WordPress. The tasks to be undertaken include the following: 1. Reconnecting the domain to my existing webpage 2. Configuring the existing Visa, credit card, and PayPal payment options No design changes are required within the framework of this project; I am completely satisfied with the current layout and overall aesthetic. However, if you find any improvements that could be made while accomplishing the tasks listed above, they are welcome for discussion. Potential candidates should have strong experience in WordPress a...

  $151 (Avg Bid)
  $151 การประมูลเฉลี่ย
  129 คำเสนอราคา
  Skilled PHP Developer for Diverse Web Projects 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  ...with content management systems like WordPress, OpenCart, and Prestashop. Familiarity with Osclass will be a plus. Responsibilities: - Collaborate with our team to understand project requirements and objectives. - Develop and maintain web applications using PHP frameworks (CodeIgniter, Laravel) and CMS platforms (WordPress, OpenCart, Prestashop). - Customize and enhance existing websites to meet client specifications. - Troubleshoot, debug, and optimize code for performance and security. - Stay updated on industry trends and incorporate best practices into projects. Requirements: - Proven experience as a PHP developer with a strong portfolio of past projects. - Proficient in PHP programming with a deep understanding of CodeIgniter, Laravel, WordPress, OpenCart, an...

  $782 (Avg Bid)
  $782 การประมูลเฉลี่ย
  42 คำเสนอราคา
  WordPress Expert for Ecommerce Bookstore Features 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We are looking for a skilled MERN (MongoDB, , React.js, Node.js) stack developer to build a robust and scalable ecommerce bookstore project. The ideal candidate should have experience in developing scalable web applications and implementing security best practices. The project involves creating an ecommerce platform for a bookstore that can hold up to 1000 books initially. The system should be designed to accommodate future expansion and feature enhancements seamlessly. Key Requirements: - MERN Stack Expertise: Strong proficiency in MongoDB, , React.js, and Node.js is essential for this project. - Scalability: Ability to design and implement a scalable architecture that can handle a large volume of products and users. - Security: Implementation of security best practices to ensure data ...

  $7403 (Avg Bid)
  $7403 การประมูลเฉลี่ย
  79 คำเสนอราคา
  Wordpress website SEO 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  We would like to hear from SEO practitioners who can help optimise our website for the UK market. The project involves conducting an SEO audit, researching and analyzing keywords, optimizing website content, building backlinks, and monitoring website traffic and search engine rankings etc. The ideal candidate/s will have a deep understanding of SEO best practices and search engine algorithms, as well as excellent analytical, communication, and project management skills. The project timeline is flexible, and the budget will be discussed based on the scope of work and deliverables. If you have the requisite experience, please contact us ASAP with the following information: a) Names of websites you have optimised b) SEO tools you use Thanks

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr การประมูลเฉลี่ย
  129 คำเสนอราคา
  WordPress Google Tag Conversion Setup 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I require skilled assistance from a freelancer to setup Google Tag on my WordPress site to track Conversion for my google aad on booking confirmation page. Key Responsibilities: - Setting up Google Tag Manager in WordPress - Configuring tags for tracking booking submission Ideal Skills and Experience: - Proven experience with WordPress - Proficiency in Google Tag Manager and conversion tracking - Understanding of form submission tracking mechanisms Only those who have completed similar projects before or have relevant experience may apply. I look forward to working with a dedicated professional who can promptly and accurately fulfill this requirement.

  $38 (Avg Bid)
  $38 การประมูลเฉลี่ย
  51 คำเสนอราคา
  WordPress Tech Blog Creation 6 วัน left
  ยืนยันแล้ว

  I'm looking for an expert who is proficient in setting up WordPress-based blogs. Key Highlights: - This job requires a focus on technology-related content, so having a strong grasp of this sector is essential. - You should be able to create this blog utilizing a standard layout. - Experience and knowledge in SEO and user engagement strategies are also crucial to ensure the content reaches the right audience. Ideal candidates would have experience in: - WordPress blog setup - Creating engagement-focused and SEO-optimized content, preferably in the technology sector - Designing blogs with standard layouts. Your creative input would be highly valuable to this project. If you have a keen eye for design and a knack for creating engaging technology-focused content, I�...

  $42 (Avg Bid)
  $42 การประมูลเฉลี่ย
  73 คำเสนอราคา

  As someone venturing into online sales, I am in need of a robust e-commerce platform. This project's core involves: - Enhancement of an e-commerce website where users can browse products, ...need of a robust e-commerce platform. This project's core involves: - Enhancement of an e-commerce website where users can browse products, see details, and add to cart - Make some pending work on live site - Make website SEO-friendly from technical side - Update banner with H1 text - Add testimonials on website - Add some key feature icon in home page Who you are: - An expert in e-commerce wordpress website development - Demonstrable experience with product listing and detail view, shopping cart and checkout process, and user account management functionalities - Prefer On-Site fir...

  $140 (Avg Bid)
  $140 การประมูลเฉลี่ย
  41 คำเสนอราคา
  $400 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  ...an option for the users to choose which date they want their ticket to be valid at. (Reference: ) 2. A button to select a date will be added on the popup. 3. The button "Finn dato" would open a calendar to pick the date 4. Reservation would be open from Tuesday - Sunday and Mondays would be blocked in the calendar 5. There would be a settings page in WordPress admin (Out of tickets block) where you can input the exceptions for blocked dates in the calendar to block certain dates like (2024-08-01, and 2024-08-04), this would block those 2 days and more dates could be added as comma separated. 6. Settings page to have setting to set working hours for each day of the week 7. Settings page to have to setting to set how many months in future the dates

  $1097 (Avg Bid)
  $1097 การประมูลเฉลี่ย
  148 คำเสนอราคา

  This is Job for WordPress Rockstar - fix page

  $132 (Avg Bid)
  $132 การประมูลเฉลี่ย
  83 คำเสนอราคา

  Hi Wordpress Rock Star, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $250 (Avg Bid)
  $250 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  Hi Wordpress Rock Star, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $250 (Avg Bid)
  $250 การประมูลเฉลี่ย
  1 คำเสนอราคา

  บทความชุมชน wordpress ชั้นนำ